Hjem & fritid »  Høy faglig kompetanse

Høy faglig kompetanse

På jakt etter dekk eller felger? Da bør du ta turen til Dekklageret i Ålesund. De har noe til enhver smak og en stor utstilling som garantert vil imponere deg.
Dekklageret AS er en frittstående dekk- og felgleverandør med butikker i Trondheim, Sandnessjøen, Mo i Rana og Ålesund. I Ålesund finner du butikken i Brusdalsveien 208.

Butikkjeden er ennå ung i markedet, ble startet i 2007, men både ansatte og eiere har lang fartstid i bransjen. Her får du gode råd basert på erfaring og rikelig kunnskap om de produktene de tilbyr. Dekklageret importerer direkte både fra produsenter og de største grossistene i Europa. I tillegg har de et tett samarbeid med flere store importører i Norge.

Dekklageret satser tung på lavprofil og store felgpakker, men velger ikke bort de mer vanlige originaldimensjonene av den grunn. De prøver å tilby noe til enhver smak. Bedriften kan også tilby alle og enhver Dekkhotell, et ”hotell” hvor de lagrer og steller dekkene dine fra 495 kr. Dekklageret har svært avansert utstyr for omlegging og balansering av dekk, og har du vært uheldig kan de også tilby maskinell oppretting av felger ved butikken i Trondheim.

Dekk og felger

Dekklageret konsentrerer sin virksomhet rundt dekk og felger. De har alt fra små 13 tommere til de store 28 tommere, og det er på de store hjulene de har spesialisert seg. Leter du etter 26 tommer felg og dekk til biltypen Hummer? Da er Dekklageret plassen for deg. Her kan du få et utvalg fra hele syv ulike produsenter hvor den store nyheten er Vertini, som Dekklageret er eneste importør for i Norden.

I butikken i Brusdalsveien er det stort utvalg, både når det gjelder dekk og felger. Og det viktigste av alt: Hos Dekklageret er du velkommen uansett bil og modell. Produktutvalget er bygd opp etter at de skal ha noe til enhver smak. Alt fra billige produkter til kvalitetsmerker. Selv om enkelte produkter er billigere er de nøye på at det er god kvalitet. At bedriften har et stort og bredt utvalg kan lokalet bevitne.

Dekklageret levere mange typer dekk. Alt fra premium dekk til billige asiatiske dekk. Er man ute etter det billigste av det billigste, kan Dekklageret tilby Budgettdekk.

Sommerdekkene de tilbyr er: Continental, Dunlop, Falken, Goodyear, Michelin, Nankang, Nokian, Vredestein, Budgetdekk og Toyo. Til vinterdekk tilbyr de dekkmerkene: Nokia ,Continental, Cooper, Dunlop, Gislaved, Michelin, Pirelli, Roadstone, Vredestein og Wanli.

God på pris

Dekklageret forener lav pris og høy kvalitet. Lang fartstid i bransjen sikrer deg rask levering fra deres store utvalg. De importerer selv, noe som gir markedets laveste pris i 8 av 10 tilfeller. Årlig omsetter Dekklageret for flere millioner kroner. Dekklageret er en butikk for de som vil ha det spesielle til bilen sin, men vil leverer også til vanlige biler. Filosofien til Dekklageret er at de skal ha den beste prisen i markedet.

Bildene i artikkelen er fra Dekklageret i Trondheim.

Tekst: Mats Nordgård
Foto: Hege L. Johnsen