Hjem » Helse & velvære »  Fjern fettet med SmartLipo!

Fjern fettet med SmartLipo!

Det er noen områder på kroppen hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, som mage, ridebukselår eller overarmer. For enkelte blir problemet så stort at man lar være å bruke de klærne man ønsker eller dropper strandturen. Ønsker du hjelp mot disse problemområdene er fettfjerning med SmartLipo den perfekte løsningen. Novelaklinikken er blant de ledende i landet på nettopp figurforming og fettfjerning med SmartLipo og kan vise til svært gode resultater!

Innsiden av lårene er et av de områdene på kroppen hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, uansett hvor sunt man spiser eller mye man trener. Dette kan også behandles med SmartLipo.

Innsiden av lårene er et av de områdene på kroppen hvor fettet nærmest er umulig å slanke eller trene vekk, uansett hvor sunt man spiser eller mye man trener. Det å ha lår som gnisser kan være både smertefullt og sjenerende. Ikke bare sliter det på buksene, mange får også sår hud eller eksem. Særlig når man går i kjole eller skjørt på varme dager kan svetting føre til smerter. 
– For noen handler det også om at man rett og slett finner det sjenerende og ønsker å gjøre noe med det av rent kosmetiske grunner, for eksempel for å oppnå et «thigh gap», sier Dr. Nikolai Paus Grova, ansvarlig kirurg ved Novelaklinikken.
Novelaklinikken er en spesialklinikk for laser- og kosmetiske behandlinger og har i dag åtte avdelinger. Med over 3000 operasjoner bak seg er Dr. Grova den i Norge som uten tvil har mest erfaring innen figurforming og fettfjerning med SmartLipo. Siden Novelaklinikken har et komplett tilbud innen figurforming kan de dessuten gi deg en individuelt tilpasset behandling etter hva som passer best til akkurat deg og dine ønsker.

Permanent fjerning av fettceller

SmartLipo er fettfjerning med laser hvor fettet smeltes bort. Behandlingen utføres i lokalbedøvelse og er svært skånsom. 
– Etter at de smeltede fettcellene er sugd ut så vil ikke kroppen lage nye fettceller uansett hvor mye man spiser eller drikker i årene som kommer. Dermed får man en permanent forandring der fettcellene er borte for alltid. I tillegg strammer laseren opp huden slik at man slipper løs hud, sier Dr. Grova. 
– I rundt åtte uker etter behandlingen får mange dessuten økt fettforbrenning i fettdepoter på andre steder på kroppen og opplever ytterligere vektnedgang, da i kombinasjon med omlegging av usunne vaner. Rekorden for menn er minus 16 kilo på seks uker og for kvinner 11 kilo på åtte uker. Vi ser at SmartLipo ofte fungerer som en kickstart på en omlegging og det er enklere å holde motivasjonen oppe når man ser at det går den rette veien og forandringene kommer.
Det er svært få bivirkninger knyttet til inngrepet med SmartLipo og de fleste er tilbake på jobb dagen etter en behandling. Novelaklinikken legger vekt på å informere godt om inngrepet i forkant og har gode rutiner dersom komplikasjoner mot formodning skulle oppstå.

Mange kvinner som har tatt keisersnitt har fått en skjemmende «pølse» over dette. SmartLipo fettfjerning her og problemet er løst!

Behandler arr etter keisersnitt

Novelaklinikken kan også vise til stor suksess med SmartLipo på andre områder på kroppen. Blant annet har de en del yngre kvinner på pasientlistene med arr etter keisersnitt og som plages av et «heng» av magefettet over dette. Ved hjelp av SmartLipo løsnes arret og henget fjernes. I tillegg har Novelaklinikken flere pasienter rundt overgangsalderen. 
– Kvinner i og rundt overgangsalderen kan miste opp til 25% av forbrenningen og får dermed ufortjent en kropp som ikke lenger samarbeider med trenings- og diettregimene. De får lett uønskede fettområder, som en «pølse» rundt magen, midje som forsvinner, ridebukselår og såkalte grevinneslør på overarmene. Alt dette kan vi rette opp og fjerne en gang for alle, sier Dr. Grova.

Menn har også oppdaget SmartLipo og blant menn er det mannebryst og dobbelthake som er de mest populære behandlingene.

Menn har også oppdaget SmartLipo

Novelaklinikken opplever dessuten en jevn økning av menn som ønsker behandlinger med SmartLipo. Da er det særlig dobbelthake eller mannebryst de ønsker hjelp til å bli kvitt. Behandling med SmartLipo gir svært gode resultater på begge disse områdene, helt uten bruk av skalpell. Har du mye fett under haken du ønsker å bli kvitt, er laser et godt alternativ. 
– Behandlingen foregår på samme måte ved at fettcellene smeltes og suges ut, og huden strammes fint opp av laservarmen. Etter behandlingen anbefaler vi at man bruker hakebind i minst to dager. Når så hevelsen har gått ned er det nesten umulig å se at noe har blitt gjort i det hele tatt. Man slipper sår eller skjemmende arr. Men fettet er fjernet og borte for alltid, selv etter bare én behandling.
Med alderen endrer kroppen seg og en del menn utvikler mannebryst. For mange er dette et stort problem. 
– Vi ser at mange menn har mer komplekser for bryster enn for magen. En stor mage er til å leve med, men de færreste synes mannebryst er noe hyggelig. Som hos kvinner består også bryster hos menn av kjertler og fett. Kjertlene får vi ikke gjort noe med, men det er et fåtall hvor kjertlene er det største problemet. Og fettansamlinger kan vi fjerne. I tillegg til å fjerne fettet strammer laseren også opp huden i området. Man kan gå på jobb og trening dagen etter. Inngrepet skjer under lokalbedøvelse og det er stort sett smertefritt både under og etter behandlingen. Det verste er nok at man gruer seg litt på forhånd, sier Dr. Grova med et smil.
Hos Novelaklinikken er du alltid velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hvor du sammen med legen finner de beste løsningene for deg og dine behov!

FAKTA: Novelaklinikken

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Novelaklinikken

Følg IN magasinet på Facebook