Hjem » Helse & velvære »  Avansert hudpleie eller behandling for ren velvære

Avansert hudpleie eller behandling for ren velvære

Sentralt plassert i Vækerøveien 210 på Røa finner vi Røa hud. Røa hud er en av byens ledende klinikker innenfor sine fagområder. Klinikken tilbyr både avansert hudpleie, fotterapi og rene velvære-behandlinger.

På menyen finner du blant annet hudpleie, fotterapi, hårfjerning med voks eller laser, farge av vipper og bryn, napp og forming av bryn, semipermanent makeup, hudoppstramming og figurforming. De har også en lang og bred erfaring innen Radiofrekvent- og ultralydbehandlinger både for underhudsfettreduksjon og hudoppstramming.
– Vi legger vekt på å ha god tid til kundene, kan Innehaver Marianne Sletteng fortelle oss. 
– Og vi skiller oss nok ut fra det fleste andre klinikker ved at vi har erklært oss for botox og fillerfri sone. Alle våre behandlinger handler om ulike former for stimulering som fremmer cellevekst og egenproduksjon av hud, eller man kan komme for rådgiving og håndtering av problemer med huden generelt.

Microplasma Accent prime

Microplasma er en unik hudbehandling som benytter Alma Lasers radiofrekvensteknologi. Behandlingen gir strammere og tykkere hud, samt volum i huden, er fin for acne-arr og kan også redusere pigmentering. 
– Det fine med denne behandlingen er at kunden kan velge styrke på behandlingen. Man må selvsagt ha flere behandlinger, men mange velger en lav styrkegrad slik at de eksempelvis kan ta en behandling før jobb på morgenen, kan Marianne fortelle oss.
– Vi bruker Microplasma mest i ansiktet, men vi kan bruke behandlingen over hele kroppen. Bla annet er den utrolig effektiv mot strekkmerker!
Microplasma benytter radiofrekvens til å skape mikroskopiske hull i huden. Ved bare å delvis skade hudens ytterste lag, blir behandlingen mindre ubehagelig, restitusjonstiden redusert og resultatene kommer raskere.

Diodelaser for hårfjerning

Røa Hud bruker Sopranos laseren fra Alma. Denne laseren er utviklet for å gi god permanent hårfjerning fra alle steder på kroppen, nesten uten smerter.

ClearLift

En annen populær behandling er ClearLift. ClearLift blir gjerne kalt «The Lunch Time Facelift». Dette er en populær laseroppstramming av huden som er smertefri og svært effektiv. Behandlingen reduserer rynker, øker kollagenproduksjonen og reduserer pigmentflekker samt rødhet i huden. Behandlingen er perfekt for deg som ikke ønsker kirurgisk ansiktsløft.

Gode preparater

Av preparater trekker Marianne frem Neostrata og Environ som sine favoritter. Dette er fabelaktige produkter med dokumenterte virkninger bekreftet i Doble blindtestede studier bedyrer hun. 
Det går fort mot jul, og hvis du unner noen, eller deg selv litt tid til luksus og egenpleie, har klinikken gavekort som kan brukes både på behandlinger og produkter. Du kan selv velge hvilket beløp du vil ha på kortet.

Nye kluter

Merethe Ørneberg er ny på huset og kommer til å utføre PRP behandling, hudpleie og fotpleie. PRP er en foryngende behandling hvor man bruker deler av kundens eget blod som er mettet med vekstfaktorer og signalstoffer som kroppen selv produserer. Blodplatene blir injisert på de stedene man ønsker å forynge. Metoden blir flittig brukt av ortopeder for å bygge opp brusk bla ved kneskader, men PRP har også vist seg å være veldig effektivt for en rekke kosmetiske foryngende behandlinger. Merethe er forøvrig hudterapeut og fotpleier der hun trer hjelpende til med å behandle friske føtter i regi av Heidi Bjørnholt. Ettersom mange av oss ikke vet forskjellen på disse profesjonene gir Marianne oss avslutningsvis en liten forelesning om dette.
– Har du friske føtter som bare trenger litt stell og pleie er fotpleie behandlingen for deg. Merethe kan gi deg et deilig fotbad, etterfulgt av fjerning av hard hud. Hun kan også klippe negler, stelle neglebåndene og gi deilig fotmassasje før hun legger på en lekker lakk
– Fotterapi derimot, er en behandling for deg som ønsker å løse eller forebygge medisinske problemer som for eksempel liktorn, inngrodde negler, fotvorter, sopp i hud og negl eller har sykdommer som revmatisme eller diabetes. Velkommen til Røa Hud!

FAKTA: Røa Hud

• Adresse: Vækerøveien 210, 0751 Oslo
• Telefon: 22 50 95 00
• E-post: post@roahud.no
• Webside: roahud.no
• Facebook: facebook.com/roahud
• Instagram: instagram.com/roahud
• Åpningstider: Man & ons: 10-18, tir, tor & fre. 10-16, avtaler utenom kan avtales med den enkelte terapeut.

Tekst: IN magasinet | Foto: Røa hud & kroppspleie
 

Følg IN magasinet på Facebook