Hjem » Oslo » Reiser & opplevelser »  Alt du trenger til reisen

Alt du trenger til reisen

Med sommerferien like om hjørnet er det nok mange som er på jakt etter en ny koffert, og blant det brede utvalget hos Bagorama på Byporten er du nærmest garantert å finne den kofferten som passer perfekt til akkurat ditt behov!

Bagorama holder til i lyse og moderne lokaler i første etasje på Byporten. De har vært med helt siden senteret åpnet i 1999 og er i dag en godt etablert butikk med mange faste kunder. Noe som nok skyldes både beliggenheten midt i hjertet av hovedstaden med Oslo S bare et steinkast unna, en kunnskapsrik betjening og ikke minst det store utvalget. Her formelig bugner det over av lekre vesker, kofferter og lommebøker fra anerkjente merkenavn.
 Vi nordmenn elsker å reise, og butikksjef Kari Paulsen forteller at de merker en stadig større etterspørsel etter kofferter.
– Vi reiser 12 måneder i året så kofferter er en populær vare hele året, men vi selger svært mye kofferter i juni. Faktisk så mye at vi nå har nesten like høy omsetning i juni som i desember.

Kofferter i alle størrelser

Hvilken type koffert man trenger og hvor mye man skal investere i den kommer helt an på den enkeltes behov og ikke minst hvor ofte man reiser. I butikken på Byporten finner du kofferter i ulike størrelser, materialer og prisklasser. Dermed er det noe for ethvert behov og lommebok. Her finner du blant annet kofferter fra Samsonite, som er de største på kofferter med skall. Og er du mye ute på reise eller har opplevd at kofferten ofte blir skadet kan det være smart å investere i en koffert fra Samsonite.
 Bagorama kan dessuten friste med kofferter fra deres eget merke, Travel Gear.
– Dette er også svært gode kofferter. Disse er i litt rimeligere prisklasse og vi selger veldig mye av de. Koffertene fra Travel Gear er også laget med skall og har TSA lås. De største har fire hjul, mens de i kabinstørrelse har to. I tillegg til de klassiske fargene som sort og grått kommer Travel Gear også med litt lilla og rosa nå til våren, forteller Kari.
– Vi tar også imot flyskader fra SAS og det er to fantastiske jenter her i butikken som sørger for reparasjonene. Hvis vi har delene inne kan man få kofferten reparert mens man venter, men må vi bestille de så kan det ta mellom en til to uker.
 Som de eneste i Oslo kan Bagorama på Byporten i tillegg tilby selve Rolls Roycen blant kofferter, nemlig Rimowa. Ved siden av den opprinnelige aluminiumskofferten som merket er så kjent for, så har det nå også kommet lettere varianter på markedet. Og selvsagt finner man også alt man trenger av små reiseartikler som koffertmerker, bagasjevekt eller nakkepute i butikken.

Lekre skinnvesker i ulike farger

Også innen vesker skifter trendene, og akkurat nå er det mange lekre farger som står i stil med resten av motebildet.
– Skinnvesker er veldig populære nå, og det skal helst være skinnvesker i ulike farger. Mens det tidligere var 80% sort og 20% farger er det nå omvendt. Vi får nye varer flere ganger i året, slik at vi ofte har nyheter å vise frem. Og siden vi har mange stamkunder som kommer innom butikken flere ganger i uka er det viktig for oss at vi stadig fornyer oss og har spennende nyheter. Merkene vi fører er dessuten veldig flinke til å følge med i trendbildet.
 Hos Bagorama finner du en rekke kjente merker også på veskefronten, som Adax, Dixie, House, Lycke, Björn Borg og Guess. I tillegg finner du lommebøker fra alle merkene, samt de vakre smykkene fra Pilgrim. Og skulle Oslo-sommeren by på mye regn fører de dessuten paraplyer fra både Drops og Ezpeleta.
 Enten du er på jakt etter en ny veske eller koffert til deg selv eller en flott gave til noen du setter pris på, så anbefales du å ta turen innom Bagorama Byporten!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Bagorama

 

Følg IN magasinet på Facebook