Hjem » Oslo »  Volkswagen setter ny standard med T-Roc

Volkswagen setter ny standard med T-Roc

Det har lenge vært knyttet stor spenning til lanseringen av Volkswagens nye kompakte SUV, T-Roc. Og så langt har lillebroren til populære Tiguan og Touareg innfridd de skyhøye forventningene og høstet superlativer fra både motorpressen og bilinteresserte. T-Roc kommer på norske veier rundt årsskiftet og hos Møller Bil Oslo Vest melder de om stor interesse allerede.

Det er nok mange som har gledet seg helt siden det ble kjent at Volkswagen skulle lansere en ny SUV. Og forventningene har bare økt etter at den nye kompakte SUVen T-Roc ble presentert og rosen har ikke latt vente på seg fra den internasjonale motorpressen. 
– T-Roc setter en ny standard i det kompakte SUV segmentet. Den har fått veldig god mottakelse. Selv om vi ikke har fått den i butikken enda har vi allerede merket stor interesse rundt bilen. Den kommer rundt nyttår 2017 og vi vil åpne for forhåndsbestillinger i slutten av september. Prisene vil også være klare da, men vi vet allerede at de vil være meget konkurransedyktige, sier salgskonsulent Jonas Berthelsen hos Møller Bil Oslo Vest.
Møller Bil Oslo Vest er landets største Volkswagen forhandler. For litt over to år siden flyttet de inn i et splitter nytt og topp moderne bilanlegg på Lysaker. Anlegget ligger i Lilleakerveien, på toppen av Granfosstunnelen og rett ved siden av CC Vest. Her er det med andre ord enkelt å ankomme både med bil og offentlig kommunikasjon. Det nye bygget har hele 16 000 kvm boltreplass og resultatet har blitt et signalbygg for bilmerket i Norden. Her finner du alle de nye modellene utstilt, fra de råeste sportsmodellene til nyttekjøretøy, i tillegg til et stort utvalg bruktbiler og verksted. Det vil si alt du trenger for et enkelt og godt bilhold samlet under et tak. Og nå gleder de seg til å få vise frem det siste tilskuddet i familien, den nye T-Roc.

Økt etterspørsel etter SUV

– Med T-Roc vil vi dekke alle segmenter og den komplimenterer rangen til Volkswagen. Med T-Roc har vi 22 ulike bilmodeller og uansett hva kunden ønsker så har vi en modell som passer, sier Jonas engasjert. 
– Vi merker at de siste årene har etterspørselen etter SUV bare økt her i Norge. Mange lever et aktivt liv og ønsker en bil som de kan kjøre både i byen og til fjellet med. Det er tydelig at nordmenn liker de fordelene man får med en SUV. Mot slutten av året kommer dessuten Tiguan Allspace og det kommer en ny Touareg over nyttår.
T-en i navnet til T-Roc henspiller nettopp på at den er lillebroren til Tiguan og Touareg. Roc-delen av navnet stammer fra det engelske «rock» og spiller på at modellen er posisjonert for å kombinere de robuste kvalitetene til en SUV med smidigheten til en bil i kompaktklassen. Med andre ord kommer T-Roc til å rokke ved segmentet.

Sporty og romslig

T-Roc har et sporty design. Designpakken gir deg dessuten stor frihet til selv å bestemme mange detaljer både når det gjelder karosseriet og kupeen. Her får du virkelig muligheten til å være med å skreddersy din egen drømmebil. Blant annet kan du velge tofarget lakk i ulike kombinasjoner. 
– Man kommer også til å få muligheten til å velge blant ulike motoralternativer. Vi ser at mange ønsker kombinasjonen automatgir og firehjulstrekk, og vi tror alternativet med 190 hk bensinmotor med firehjulstrekk og automatgir kommer til å bli svært populært.
Her finner man også igjen den høye sittestillingen som man kjenner fra storebrødrene Tiguan og Touareg. T-Roc er 4,2 meter lang og har en akselavstand på 2,6 meter. Dette gir den god innvendig plass, noe som gjør kjøreturen komfortabel både for sjåfør og passasjerer. Bagasjerommet er på 445 liter og slår du ned baksetene vil du ha hele 1290 liter bagasjeplass. Her er det altså god plass til alt man trenger til ferieturen. T-Roc kan også skilte med det heldigitale instrumentpanelet Active Info Display, i tillegg til det aller siste innen infotainment-systemer. Bilen leveres også med en rekke førerassistentsystemer som standard, som Lane Assist, Front Assist med fotgjengerovervåkning og City nødbrems. Du vil også få muligheten til å velge blant en rekke assistansesystemer som ekstrautstyr.
– Vi regner med at T-Roc kommer til å slå an bredt og treffe en stor kundegruppe. Vi gleder oss veldig til å få den i butikken og tror den kommer til å bli en av våre bestselgere. Her på Møller Bil Oslo Vest opplever vi stadig økende salg. Vi har vært her i over to år nå og føler at virkelig har fått etablert oss i lokalmiljøet, avslutter Jonas og ønsker alle velkommen til bilanlegget på Lysaker for en hyggelig bilprat om T-Roc og de andre modellene fra Volkswagen!

FAKTA: Møller Bil Oslo Vest Volkswagen

• Adresse: Lilleakerveien 22, 0283 Oslo
• Telefon: 24 03 24 00 
• E-post: oslovest@moller.no
• Webside: volkswagenforhandlere.no/moller-bil-oslo-vest
• Facebook: facebook.com/vwmollerbiloslovest
• Åpningstider: Mandag - Fredag 08.00-17.00, Torsdag 08.00 - 19.00 & Lørdag 10.00-15.00

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Volkswagen & Mona Gullstein