Norsk arv og italiensk finesse

Berit Alexandra Standahl har aldri vært noen tilhenger av nordmenns utbredte bruk- og kastmentalitet.
– Det skaper mer stress enn glede, forteller hun, og bestemte seg derfor for å skape det motsatte. Produkter som vil vare og gi mening, som har sin egen identitet og en historie å fortelle.  Mot slutten av fjoråret kunne hun presentere resultatet. En luksuriøs skjerfkolleksjon kalt «ALEXANDRA STANDAHL – Norwegian Heritage». Noen måneder senere møter vi gründeren i Oslo, hvor hun bor og jobber. At Berit Alexandra vokste opp på Fosen, en liten halvøy utenfor Trondheim hvor tiden visstnok står stille, er med unntak av dialekten hennes vanskelig å forstå. For det er ingenting ved Berit Alexandra som virker «stille». Hun er energisk, ler ofte og prater som en foss.  – Fosen er et fantastisk lite sted og jeg drar gjerne...
Les mer
ingress Alexandra Standahl

JEANS FOR ENHVER BAK

Klær må man ha. Og det er lov å føle seg fin. Mappstore er spesielt sterke på jeans, og gir deg service med et smil. Velkommen inn.
8. mars – på selveste kvinnedagen – åpnet Mappstore en flunkende ny butikk på 2. plan i Byporten....
Les mer
ingress mappstore

Hårtap – det siste tabuet?

Det er få ting som har så mye å si for selvfølelsen som håret. Men fremdeles er ufrivillig hårtap et tabu for mange, særlig unge menn får ofte høre at dette er noe de bare må leve med. Men det finnes hjelp å få. Hos Apollo Hårsenter ha...
I dag forteller ...
Les mer
ingress Apollo

Fornuft & følelser

Det ligger mye stolthet – og mye fornuft i godt håndverk. Spesielt danskene har en tradisjon for å lage kvalitet. Videreføre vakre, funksjonelle møbler til nye generasjoner. Slikt blir det lidenskap av hos Jhon Møbler.
I Erling...
Les mer
ingress John Mobler

Inspirasjon til hjemmet

Drømmer du om nye nytt til hjemmet? Da er det vel verdt å ta turen innom Interiør-Galleriet på Briskeby!
Det er noen forretninger som ikke er helt som alle andre. Og Interiør-Galleriet er definitivt en av de. Butikken formelig bug...
Les mer
ingress InteriorGalleriet

Opplev nye Audi Q2 & Audi Q5

Det er alltid knyttet stor spenning til lanseringen av nye modeller fra Audi. I løpet av de siste månedene har den tyske bilprodusenten lansert to nye modeller, Audi Q2 og Audi Q5. Begge de nye modellene har høstet gode kritikker og de...
Møller...
Les mer
ingress MollerBilAudi

Gjør drømmen til virkelighet

Et besøk hos frisøren handler om mye mer enn å bare klippe seg. Man vil føle seg velkommen, godt ivaretatt og være fornøyd når man forlater salongen. Heldigvis finnes det dyktige fagfolk som oppfyller alle disse kriteriene – og vel så ...
KAN Frisører ...
Les mer
ingress KAN Frisor

Når bare det beste er godt nok

Douglas, Europas største parfymerikjede, har endelig kommet til Norge! Her finner du absolutt alt du kan ønske deg innen parfyme, makeup og hudpleie.
Spennende merkevarer og de beste prisene – til alle døgnets tider. Det er nemlig d...
Les mer
ingress Douglas

TIDLØST (ELE)GANT

Klassisk, sporty, og aldri «feil». GANT er tidløs eleganse, og aller mest kjent for stilrene kvalitetsklær. Men om klær skaper folk, så kan man si – det gjør sko også. I mars åpnet Gant Footwear.
I travle Karenslyst Allé på...
Les mer
ingress GantFootwear

Fra film til klokker

Øyvind VonDoren Asbjørnsen fikk i desember 2016 realisert en mangeårig drøm, å skape et eget klokkemerke. Merket heter Von Doren - Fine Timepieces.
– Jeg mener at man ikke bare skal ha drømmer, men at drømmer skal realiseres, sie...
Les mer
ingress VonDoren

Modig & kompromissløs kunst

Sofie Vesterøy er en kunstner vi nok vil høre mye om i årene som kommer. Hun høster stadig anerkjennelse for maleriene sine, og det er allerede mange kunstinteresserte og samlere som har oppdaget henne.
Bildene hennes er fargerike...
Les mer
ingress Sofie Vesteroy

En annerledes kjøkkenopplevelse

Drømmer du om et kjøkken som ikke ser ut akkurat som naboens? Hos Kjøkkenarkitektene på Skøyen tør de tenke litt annerledes når de designer kjøkken. Her får du et kjøkken som er tilpasset akkurat dine behov samtidig som det ser stilig ...
De siste åren...
Les mer
ingress kjokkenarkitektene

Lexington – casual luksus i sofistikert form

Solen skinner gjennom vinduene, trær og blomster spretter og det synes som om verden sakte men sikkert er i ferd med å våkne av en lang dvale. Det er vår!
Våren betyr forandring. Hos naturen, selvsagt, men også i oss mennesker kri...
Les mer
ingress  Lexington

Diamonds are forever

Å entre dørene i David-Andersens butikk på Karl Johan er som å stige inn i en annen verden. Årsaken ligger ikke bare i det fantastiske vareutvalget, men like mye i den tradisjonsrike og historiske atmosfæren.
David-Andersen var ...
Les mer
ingress  David-Andersen

DYRBERG/KERN – et unikt univers

Nettsalg utgjør i dag en betydelig del av inntekten til mang en bedrift. Selvfølgelig er det praktisk å kunne bestille det man har lyst på ved et enkelt tastetrykk, men like inspirerende kan det være å oppsøke et fysisk utsalg. Helst v...
Det danske...
Les mer
ingress  DyrbergKern

Forretningskvinne, designer & mamma

I fjor høst åpnet det svenske livsstilmerket Edblad sin første konseptbutikk i Oslo. Ikke en dag for tidlig, skulle det vise seg, for dette var åpenbart noe vi nordmenn hadde ventet på lenge. Folk har bokstavelig talt strømmet til.
– De...
Les mer
ingress Edblad

Julian Reed – den beste blant menn

De siste årene har norsk mote fått en kraftig oppsving. Her nord lå vi lenge i skyggen av våre mer trendsettende naboland, men dette bildet har nå endret seg.
Et av de sterkeste navnene akkurat nå er Julian Reed, som til tross fo...
Les mer
ingress JulianReed

Tenk koffert

De er stripete, og ofte avbildet i de store motemagasinene. Rimowa er koffertenes svar på Rolls Royce. Du får dem hos Bagorama Byporten.
Rimowa er kofferten med «it»-faktor, og blir gjerne omtalt som koffertenes Rolls Royce. Det sel...
Les mer
ingress bagorama byporten

For sykkelpendleren

GANT introduserer Get lnto Gear - Commuter Capsule. En kolleksjon for pendleren som sykler frem og tilbake til kontoret.
Get lnto Gear, Commuter Collection er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra april 2017. GANT x BIKEID v...
Les mer
ingress gant

Gellner og Weggenmann – A perfect match

Begge er medlemmer og grunnleggere av German Finest, en gruppe på seks high end tyske juvelprodusenter. Begge er kjent for sin enestående design. De har kjent hverandre i mer enn tyve år og de har allerede samarbeidet i seks av dem.
På...
Les mer
Gellner_ingress

Livet, skaperkraften og kjærligheten – en samtale med Efva Attling

Ikke bare er hun en smykkekunstner med internasjonalt renommé. Efva Attling designer også brudekjoler, har lansert sin egen parfyme og hun elsker norsk brunost!
Efva Attling ble født i Stockholm den 18. februar 1952, og var bare sju...
Les mer
Efva_Attling_ingress