Thune feirer 160-års jubileum

I 160 år har Thune vært en av hovedstadens ledende gullsmeder med rike tradisjoner for ny design og god kvalitet. I deres forretninger finner du et bredt utvalg smykker, klokker og diamanter fra de siste trendene til det klassiske og t...
Med f...
Les mer
ingress thune

Fest setebeltet!

GANT går inn i et historisk partnerskap med 24-timersløpet på Le Mans, verdens mest berømte utholdenhets-billøp. I mai lanserte GANT en kolleksjon som reflekterer på begge selskapers arv og historie. Fra og med løpet i juni (2017), vil...
I alle for...
Les mer
ingress gant

Vakre gifteringer

For de fleste brudepar er det å plukke ut gifteringene et av høydepunktene i bryllupsforberedelsene. Hos H.A. Neerbye finner du et bredt utvalg flotte gifteringer i ulike stiler og prisklasser. Med alt fra den splitter nye kolleksjonen...
H.A. ...
Les mer
ingress HA Neerbye

128 år i Prinsens gate

I et gult Jugend bygg fra begynnelsen av forrige århundre holder familiebedriften Ebbesen & Jensen til. Adressen har vært den samme i 128 år og gjør forretningen til en av Oslos eldste.
Selve gaten har vært igjennom mange forandri...
Les mer
ingress Ebbesen&Jensen

Norsk arv og italiensk finesse

Berit Alexandra Standahl har aldri vært noen tilhenger av nordmenns utbredte bruk- og kastmentalitet.
– Det skaper mer stress enn glede, forteller hun, og bestemte seg derfor for å skape det motsatte. Produkter som vil vare og gi men...
Les mer
ingress Alexandra Standahl

JEANS FOR ENHVER BAK

Klær må man ha. Og det er lov å føle seg fin. Mappstore er spesielt sterke på jeans, og gir deg service med et smil. Velkommen inn.
8. mars – på selveste kvinnedagen – åpnet Mappstore en flunkende ny butikk på 2. plan i Byporten....
Les mer
ingress mappstore

TIDLØST (ELE)GANT

Klassisk, sporty, og aldri «feil». GANT er tidløs eleganse, og aller mest kjent for stilrene kvalitetsklær. Men om klær skaper folk, så kan man si – det gjør sko også. I mars åpnet Gant Footwear.
I travle Karenslyst Allé på...
Les mer
ingress GantFootwear

Fra film til klokker

Øyvind VonDoren Asbjørnsen fikk i desember 2016 realisert en mangeårig drøm, å skape et eget klokkemerke. Merket heter Von Doren - Fine Timepieces.
– Jeg mener at man ikke bare skal ha drømmer, men at drømmer skal realiseres, sie...
Les mer
ingress VonDoren

Lexington – casual luksus i sofistikert form

Solen skinner gjennom vinduene, trær og blomster spretter og det synes som om verden sakte men sikkert er i ferd med å våkne av en lang dvale. Det er vår!
Våren betyr forandring. Hos naturen, selvsagt, men også i oss mennesker kri...
Les mer
ingress  Lexington

Diamonds are forever

Å entre dørene i David-Andersens butikk på Karl Johan er som å stige inn i en annen verden. Årsaken ligger ikke bare i det fantastiske vareutvalget, men like mye i den tradisjonsrike og historiske atmosfæren.
David-Andersen var ...
Les mer
ingress  David-Andersen

DYRBERG/KERN – et unikt univers

Nettsalg utgjør i dag en betydelig del av inntekten til mang en bedrift. Selvfølgelig er det praktisk å kunne bestille det man har lyst på ved et enkelt tastetrykk, men like inspirerende kan det være å oppsøke et fysisk utsalg. Helst v...
Det danske...
Les mer
ingress  DyrbergKern

Forretningskvinne, designer & mamma

I fjor høst åpnet det svenske livsstilmerket Edblad sin første konseptbutikk i Oslo. Ikke en dag for tidlig, skulle det vise seg, for dette var åpenbart noe vi nordmenn hadde ventet på lenge. Folk har bokstavelig talt strømmet til.
– De...
Les mer
ingress Edblad

Julian Reed – den beste blant menn

De siste årene har norsk mote fått en kraftig oppsving. Her nord lå vi lenge i skyggen av våre mer trendsettende naboland, men dette bildet har nå endret seg.
Et av de sterkeste navnene akkurat nå er Julian Reed, som til tross fo...
Les mer
ingress JulianReed

Tenk koffert

De er stripete, og ofte avbildet i de store motemagasinene. Rimowa er koffertenes svar på Rolls Royce. Du får dem hos Bagorama Byporten.
Rimowa er kofferten med «it»-faktor, og blir gjerne omtalt som koffertenes Rolls Royce. Det sel...
Les mer
ingress bagorama byporten

For sykkelpendleren

GANT introduserer Get lnto Gear - Commuter Capsule. En kolleksjon for pendleren som sykler frem og tilbake til kontoret.
Get lnto Gear, Commuter Collection er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra april 2017. GANT x BIKEID v...
Les mer
ingress gant

Gellner og Weggenmann – A perfect match

Begge er medlemmer og grunnleggere av German Finest, en gruppe på seks high end tyske juvelprodusenter. Begge er kjent for sin enestående design. De har kjent hverandre i mer enn tyve år og de har allerede samarbeidet i seks av dem.
På...
Les mer
Gellner_ingress

Livet, skaperkraften og kjærligheten – en samtale med Efva Attling

Ikke bare er hun en smykkekunstner med internasjonalt renommé. Efva Attling designer også brudekjoler, har lansert sin egen parfyme og hun elsker norsk brunost!
Efva Attling ble født i Stockholm den 18. februar 1952, og var bare sju...
Les mer
Efva_Attling_ingress

All I want for Christmas ...

Like før julen melder sin ankomst kan Osloboere glede seg over en førjulspresang av de sjeldne. I november åpnet DYRBERG/KERN konseptbutikk i hovedstaden. Den første i Norge, og en fantastisk gavepakke til både gamle og nye tilhengere ...
– Norge ...
Les mer
DyrbergKern_ingress

Trendy kofferter fra Rimowa

De stripede aluminiumskoffertene fra Rimowa er ofte å se på sidene til de store motemagasinene og er blant det ypperste du kan få på koffertfronten. Tar du turen innom Bagorama på Byporten vil du finne et bredt spekter av kofferter fra...
Rimowa b...
Les mer
Bagorama_ingress

Gavebutikken

Akkurat nå formelig bugner Pikant Under over av gode julegaveideer. Her finner du alt fra det lekreste undertøyet til komfortabelt nattøy, morgenkåper og badetøy i alle regnbuens farger. Her skal det med andre ord godt gjøres å ikke fi...
Er du på u...
Les mer
Pikant_Under_ingress
#PAGEBAR#