Hjem » Interiør & design »  Unike kjøkkenløsninger med Bricks by Designa

Unike kjøkkenløsninger med Bricks by Designa

Drømmer du om et kjøkken som er tilpasset akkurat dine behov samtidig som det ser stilig ut og er helt unikt? I januar lanserte Designa sitt nye skuffesystem Bricks by Designa som du kan sette sammen nøyaktig som du ønsker. Hos Kjøkkenarkitektene på Skøyen kan du både oppleve det nye skuffesystemet og ikke minst kan deres dyktige designere hjelpe deg slik at du får det kjøkkenet du drømmer om!

Trenger du ny inspirasjon til kjøkkenet anbefales du å ta turen innom Kjøkkenarkitektene på Skøyen. Butikken som holder til i Messepromenaden strekker seg nå over to etasjer og kan vise frem en rekke lekre utstillinger som skapt for å gi ny inspirasjon. Daglig leder Elisabeth Schwabe forteller at de hadde storstilt åpning av første etasje rett før jul. Her er hele etasjen viet utstillinger av den den danske kjøkkenleverandøren Designa. Akkurat nå er underetasjen under ombyggingen, men til sommeren vil den også stå klar med splitter nye utstillinger av kjøkken fra Smedstorp og Hanstholm.
Både funksjonalitet og design er viktig når det kommer til kjøkken. Og hvem har vel ikke drømt om muligheten til å få kjøkkenskuffene akkurat slik man vil, både i størrelse og plassering? Med det nye skuffesystemet Bricks by Designa kan du nå selv være med å designe slik at du får skuffene akkurat slik du og din familie har behov for. Enten dere ønsker en egen skuff til frokostblandingen, tallerkenskuffer i riktig høyde slik at de er lette å ta ut og inn eller en egen skuff til matpapiret rett under benken hvor matpakkene smøres. Mulighetene er nærmest uendelige og Bricks gir deg også muligheten til å ha åpne rom i skuffeseksjonen hvor du kan ha kokebøkene lett tilgjengelig eller stille ut favorittkoppene.

Bare fantasien setter grenser

– Bricks kan settes sammen akkurat slik du ønsker og det er bare fantasien som setter begrensninger. Du kan designe hele kjøkkenet med Bricks, bare en vegg eller en øy. sier Elisabeth. 
– Det var stor lansering i januar i Danmark og Bricks har tatt helt av der. Arkitektene elsker det, det er egne pop-up butikker og den har allerede vunnet priser. Her i Norge er vi helt alene om å ha Bricks.
Bricks er en skuffekassett som du bygger nøyaktig slik du vil ha den. I tillegg kan du velge blant alle frontene og fargene til Designa. 
– Designa har i tillegg nettopp lansert nye farger. Tidligere hadde de kun hvitt, men nå har de kommet med åtte veldig flotte farger i tillegg. Det er blant annet lekre blå- og grønnfarger, samt fersken. Både fersken og oransje er på vei tilbake i motebildet og i riktig setting kan oransje være utrolig kult. Vi ser også at farger er i vinden igjen og vi selger mer fargede kjøkken enn for bare ett år siden. Og det er utrolig gøy å ha fått mer å spille på med de nye fargene fra Designa.

Blikkfang med asymmetriske linjer

Bricks er uten tvil et skikkelig blikkfang som gir kjøkkenet det lille ekstra. De asymmetriske linjene ser veldig flotte ut, og asymmetri er jo veldig i tiden. 
– Siden man kan bruke alle frontene til Designa kan man få den stilen man ønsker, fra det helt moderne til det mer klassiske. Har man en klassisk stil på kjøkkenet kan man for eksempel ha en øy med Bricks skuffer med knotter istedenfor push. Det er en litt annerledes løsning som blir innmari kult. Og uansett hvilken front man velger får man noe helt spesielt.
Mange vil nok også sette pris på muligheten man har til å selv være med å bestemme hvordan kjøkkenet skal se ut. Du kan selv gå inn på nettsiden www.bricksbydesigna.no hvor du ved hjelp av en simulator kan bygge ditt eget kjøkken med Bricks. 
– Bricks er jo litt dyrere enn tradisjonelle skuffer og skap, men så får du også noe helt unikt som bare du har. Designa er dessuten veldig prisgunstig og er kjent for bra kvalitet til gode priser. Grunnen til at de klarer å holde prisene såpass lave er at de har et litt smalere sortiment enn mange andre kjøkkenleverandører, noe som setter krav til oss som designer kjøkken. Men med Bricks har vi nå fått mer å jobbe med og det er veldig morsomt å designe løsninger med Bricks, avslutter Elisabeth og ønsker alle velkommen til Kjøkkenarkitektene på Skøyen for en hyggelig kjøkkenprat!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook