Hjem » Oslo »  Spennende interiørbutikk på Frogner

Spennende interiørbutikk på Frogner

Det finnes noen butikker hvor man kjenner at man blir inspirert med det samme man kommer inn døren. Interiørkonseptet In The House er et slikt sted. I den hyggelige butikken på Frogner finner man lekre interiørskatter som ikke har vært på det norske markedet tidligere, og det skal godt gjøres å ikke falle for noe i det spennende utvalget!

Enten du er på utkikk etter noe nytt til hjemmet eller bare trenger litt ny inspirasjon anbefales du legge turen innom In The House. Interiørkonseptet holder til i elegante og innbydende lokaler i Baldersgate, en sidegate til Frognerveien. Her kan daglig leder Eli Skogsrud friste med lekre interiørnyheter som ikke har vært tilgjengelige i Norge tidligere, fra internasjonalt anerkjente leverandører som FdC og Mark. I tillegg har klesdesigneren Nora Farah sitt atelier i de samme lokalene, noe som gjør butikken i Baldersgate til et møtested for designbevisste kvinner.
 Med mange års erfaring som interiørarkitekt tilbyr Eli dessuten konsulenttjenester både til private boliger og offentlige bygg.
– Jeg har alltid hatt interesse for interiør, og synes det er utrolig gøy å få lov til å være kreativ. Jeg gjør alt fra små til store oppdrag både til private og det offentlige, enten man ønsker en møbleringsplan for et rom, nye gardiner, malingsprøver eller interiørhjelp til hele huset. Dermed fungerer butikken også litt som et showroom, forteller hun.

Article image

Trendy med betong og kobber

En av de store trendene innen interiør de siste sesongene har vært betong, og hos In The House finner du blant annet stilige produkter fra den franske leverandøren Mark. Ikke bare er møblene i lett betong utrolig flotte å se på, siden betongen er lagt utenpå treverket er de ikke så tunge som betongmøbler ville ha vært og dermed mye mer funksjonelle. I tillegg er Mark fleksible når det kommer til mål, og du kan få spesialtilpassede møbler som passer perfekt inn i akkurat ditt hjem.
– Møblene fra Mark har en svært vakker struktur i overflaten, og på skapene er det lekkert om man kombinerer med dører i glass eller tre. Her har man dessuten mulighet for å velge blant en rekke ulike farger.
 Eli kan røpe at kobber er en annen trend som er på full fart inn i interiøret. Kobber har allerede vært populært en stund i utlandet, og nå har også vi her i Norge fått øynene opp for hvor flott et innslag av kobber kan være i hjemmet.
– Det er tydelig at folk ønsker seg litt farger igjen, og det er ofte smart å brukte gode basisfarger i interiøret og heller putte inn sterke farger på små ting. Ofte tar det litt tid før folk venner seg til de nye trendene, men kobber er et eksempel på noe som vi kommer til å se stadig mer av fremover. I tillegg er man litt på vei bort fra det røffe og kan gjerne pynte med for eksempel flotte paljettputer.

Article image

Håndlagde keramikklamper

In The House introduserte også det norske folk for de vakre lampene fra den franske produsenten FdC som har blitt veldig populære. Lampene i keramikk er håndlagde, og man kan velge blant en rekke vakre farger. Med sitt elegante utseende passer de til de fleste interiørstiler og vil være prikken over i›en i ethvert hjem.
 Det er få ting som skaper like mye hygge som talglys. Men ofte kan det være skummelt å ha levende lys i vindusposten under gardiner eller kanskje man er redd for å glemme å slukke de. In The House tilbyr også flotte lys som ser helt ekte ut, men som går på batteri. Dermed kan de plasseres både i vindusposten eller oppå peisen. Man slipper at lysene soter og med innebygd timer kan man på forhånd bestemme hvor lenge de skal stå på.
– I det siste har vi også prøvd oss med litt vintage møbler, med blant annet lysekroner, stoler og fine speil, og har fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene, avslutter Eli og ønsker alle velkommen innom butikken i Baldersgate for en hyggelig interiørprat!

Tekst & foto: Mona Gullstein