Hjem » Interiør & design »  Perfekt for kjøkken og bad

Perfekt for kjøkken og bad

Orthex har lansert nye oppbevaringsbokser i lekkert design. SmartStore Compact er stablebare, har praktiske håndtak og en høy-glanset overflate både på inn- og utside. Dessuten kan lokket brukes som brett.

Den nye oppbevaringsløsningen SmartStore Compact er designet med tanke på å få orden på små saker og ting på badet eller kjøkkenet. Tingene blir lettere tilgjengelige når de er samlet i en boks som enkelt kan løftes ned fra hyllen eller skapet, og du får raskt oversikt over innholdet.

Designet Pentagon Design

Serien er designet av finske Pentagon Design, og det er lagt stor vekt på at oppbevarings-løsningen skal være så praktisk som mulig. Boksene kommer i tre ulike størrelser og er utstyrt med håndtak. Lokkene kommer i hvitt og grått, og den dype kanten gjør at stablingen av boksene er enkel og sikker. Lokkene kan også brukes som brett der du kan sette for eksempel olje, eddik og krydder for å unngå søl på kjøkkenbenken. Den lekre blanke overflaten – både inni og utenpå – gjør at boksene godt kan stå fremme. De er også svært enkle å holde rene.

Allsidig bruk

Den minste størrelsen, XS, er perfekt til oppbevaring av krydder, vitaminer og lignende på kjøkkenet, eller småting som neglelakk og hårtilbehør på badet. Størrelsen S passer godt til å organisere saker og ting i kjøkken- og baderomskap. I skuffer og skap er det ekstra praktisk med SmartStore Compact, siden du slipper å vaske hele hyllen dersom noe av innholdet skulle begynne å lekke. Den største størrelsen, M, rommer større ting som hermetikk, sukker, ris og pasta – eller kremer, krølltenger og annet på badet. 
Boksene i SmartStore Compact-serien koster fra kr 25.

FAKTA: Orthex Group

Orthex Group er ledende i Norden når det gjelder design, utvikling og markedsføring av produkter innen hjem og oppbevaring. Konsernet selger og markedsfører sine produkter under varemerkene Orthex, SmartStore og GastroMax. Hovedkontoret ligger i Esbo i Finland, mens produksjonen foregår i Lojo (Finland), samt Gnosjö og Tingsryd i Sverige.

Foto: perpr.no

Følg IN magasinet på Facebook