Hjem » Oslo » Kultur & underholdning »  Oppskriften på en perfekt kveld!

Oppskriften på en perfekt kveld!

30. August hadde Wallmans Oslo premiere på sitt nye show «Nova». Dette er en opplevelse som berører alle sanser. De tilbyr fantastisk mat, sang, dans og humor som utgjør en helaften du aldri vil glemme.

Fredag 30. August, ble vi invitert til Wallmans Oslo sitt fjortende dinnershow. Showet holder til i den gamle «Mølla», som ligger ved bredden av Akerselva. Lokalene er flotte og ærverdige. Da vi kommer inn får vi oss et glass champagne mens venter. Plutselig kaller artistene oss inn ved å synge og rope, mens de snurrer hvite servietter i luften. Vi får raskt servert en nydelig aperitiff, før showet starter. Lyset senker seg, og fremragende sangere inntar scenen. Jeg får frysninger på ryggen, mens maten smelter i munnen. Det er ingen tvil om at dette er en opplevelse som berører alle sanser.

Hos Wallmans, er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ikke nok med at artistene er fremragende, men de er opplært til å servere og yte service til publikum under showet. Vi har valgt en av deres mange menyer, «Wallmans». Menyen inneholder ukens aperitiff som er tapas, og sashimi av laks servert med sotet purreløk, wasabimajones og syrlig kålsalat til forrett. Videre ble vi servert helstekt flatbiff av kalv med hasselbakkpotet, gresskar, sopp, bacon og rødvinsjy til hovedrett. Samt en nydelig vaniljepannacotta med rabarbra, jordbærkompott og jordbærcrumble til dessert. Maten ble utdelt etter hvert som showet progresserte. Den var flott dandert og smakte nydelig. Samtidig fikk vi oppleve dans og sang på høyeste nivå, fra ulike tiår. Stemningen var til å ta og føle på, og salen ble stadig fylt med latter. Publikum sang med, ropte, og snurret serviettene i luften til hits fra blant annet ABBA og Bruce Springsteen. 
Det svenske showkonseptet Wallmans Salonger, hadde premiere i Stockholm høsten 1991. Grunnleggeren Hasse Wallman, ønsket å prøve noe helt nytt. Visjonen var å kombinere god mat og underholdning på en måte ingen tidligere hadde sett. Konseptet har siden den gang spredt seg til både Danmark og Norge.
Det er nettopp dette konseptet som er unikt hos Wallmans. Inntrykkene forsetter å strømme inn. Midt i showet får vi se publikum fra de andre skandinaviske byene. De har nemlig Skype-overføring fra de andre showene, noe som er en nyskapning for året. Dette var en overraskende, men ikke minst morsom vri på kveldens underholdning. Nytt av året er også avslutningsnummeret hvor vi beveger oss inn i 90-tallet. Scenen ble fylt med farger, lys og masse energi. Nummeret var en perfekt avslutning som ble mottatt med stående applaus. Raskt ble lokalene gjort om til en nattklubb. For selv om showet er ferdig, tilbyr Wallmans også en nattklubb som tar deg inn i de sene nattetimer.

Showet anbefales på det sterkeste uansett anledning. Om du ønsker en hyggelig kveld med venner, kollegaer eller om du har noe å feire. Etter min mening er det ikke noe som overgår show, middag og nattklubb under et og samme tak. Dette er en kveld du aldri vil glemme!

Tekst & foto: Karoline Gjermundsen