Hjem » Interiør & design »  Løft smakene

Løft smakene

Når gode råvarer og riktig bryggingsmetode forenes og jobber sammen for å få frem aromaer og smaker, er resultatet nesten alltid vellykket.

Å brygge te og kaffe kan være litt av en kunst, men det finnes løsninger som forenkler prosessen, så du på kort varsel kan lage en kopp te eller en kanne kaffe etter alle kunstens regler. 
Denne høsten lanserer Eva Solo to romslige filtre i rustfritt stål, som gir tebladene og kaffebønnene mulighet til å trekke optimalt. I motsetning til papirfilter, som trekker ut kaffens armoaer og teens essensielle oljer, forblir disse i vannet ved bruk av stålfilter.

Kaffebrygger

Legg 45–60 gram malt kaffe i filteret og tilsett en liter kokende vann, så vil Pour-over kaffebrygger få frem de beste aromaene i kaffen ved å langsomt filtrere vannet gjennom de malte kaffebønnene. Når alt vannet har passert filteret, fjernes det og du kan sette på den praktiske korken. Kannen er laget i varmebestandig glass som tåler høye temperaturer. Håndtaket forblir kaldt slik at du kan skjenke kaffen uten problemer. Både glasskannen og filteret tåler oppvaskmaskin.

Tefilter

Det romslige filteret i rustfritt stål gir tebladene plass til å folde seg ut og trekke optimalt. Når teen har trukket ferdig, kan filteret fjernes uten at man brenner seg, da kanten av filteret ikke blir varm. Det rustfrie stålfilteret har en spiss av silikon, så man ikke risikerer å risse bunnen av tekoppen eller glasset.
Eva Solo A/S er et 100 % danskeid designfirma som utvikler, produserer og markedsfører en rekke kvalitetsprodukter til bolig og kjøkken, blant annet de kjente merkevarene Eva Trio og Eva Solo.