Hjem » Oslo »  HELSE I HORISONTALEN

HELSE I HORISONTALEN

Gode vaner er vonde å vende. Med Tempur er det fort gjort å bli godt vant. Og det er kanskje ikke så dumt? Kroppen din vil takke deg.

På et hjørne i Rådhusgaten 26 ligger Tempur Brand Store. Store senger innbyr til hvile og avslapning. -Vi anbefaler kunden å prøve madrassen her i butikk, og ta seg den tiden som trengs, sier selger Solveig Røkholt. 
– Da vet vi at kunden vil bli fornøyd.

Godt bevart hemmelighet

Mange fornøyde kunder må det dessuten være. Tempur Sealy er verdens største sengeleverandør. Og hemmeligheten bak materialet i Tempur, som først ble utviklet i forbindelse med NASA, er godt beskyttet. Mange har forsøkt å kopiere... 
– Da vet vi at det fungerer, sier Solveig.
I motsetning til «vanlige» madrasser, former Tempur seg etter kroppen. 
– Med Tempur velger du akkurat den madrassen du liker best selv. Og det finnes mange forskjellige varianter av fasthet. Alle madrassene tilpasser seg kroppen og gir trykkavlastning uansett, sier Solveig. 
Også de myke variantene. Ryggen blir liggende rett, akkurat som den skal.

Rolige netter

For den som sover i Tempurseng er rolige netter mer regelen enn unntaket; 
– Trykkavlastningen gjør at kroppen får færre trykkpunkter, og det vil ikke være behov for å skifte stilling ofte i løpet av natten – noe kroppen gjør når det blir mangel på blodgjennomstrømning. Med økt blodtilførsel blir man heller ikke så fort kald på beina, sier Solveig. 
Det blir også en mer fredfull nattesøvn med partneren. Tempurs trykkavlastende effekt er en ting, men de få bevegelsene som skjer blir også mer «hensynsfulle» ifølge Solveig; 
– Tempur absorberer bevegelse, og da vekker du ikke partneren når du snur deg om natten.

Vanedannende

Det skal visst være vanedannende med Tempurs produkter; 
– Mange som kjøper seng til huset, tar med seg overmadrassen til hytta, sier Solveig. 
Og det norske skilandslaget reiser ikke på tur uten overmadrass, pute og nakkestøtte. De er ute for å prestere. Da gambler man ikke med hvilen.

FAKTA: Tempur

● Adresse : Rådhusgata 26
● Telefon: 22 40 49 50
● Åpningstider: Man – fre: 10:00 – 18:00 & lørdag: 10:00 – 17:00

Tekst: Trine Texnæs
 

Følg IN magasinet på Facebook