Hjem » Oslo »  Grefsen Stasjon – det beste Oslo har å by på

Grefsen Stasjon – det beste Oslo har å by på

Drømmer du om en ny bolig hvor du både bor urbant og sentralt, samtidig som du har kort vei til marka? Da er Grefsen Stasjon stedet for deg. Her bygger JM og Rom Eiendom 1000 nye leiligheter med en fantastisk utsikt over byen og flotte grøntområder. I tillegg har hver leilighet egen balkong hvor du kan nyte lange sommerkvelder!

Når man skal kjøpe ny bolig ender det ofte at man må fire litt på kravene. Men på Grefsen Stasjon får du både i pose og sekk. Med sin beliggenhet mellom Grefsen, Sagene og Torshovdalen er det kort vei til shopping, restauranter, kultur og natur. Storo Storsenter og BI Nydalen er bare noen få minutter unna, det samme er marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Og med t-bane, trikk og buss like i nærheten er det kort vei til både Grünerløkka og resten av Oslo.
    Det er JM AS og Rom Eiendom som gjennom selskapet Grefsen Utvikling AS bygger Grefsen Stasjon og hele prosjektet med til sammen 1000 nye boliger vil være ferdigstilt i 2022. Fire hus står allerede ferdige og de første fornøyde boligkjøperne har flyttet inn, og i starten av juni vil det neste salgstrinnet, hus 11, bli lagt ut. Og med en god miks av leiligheter i ulike størrelser vil nok dette bli en like stor suksess som de tidligere salgstrinn.
– JM og Rom Eiendom har et solid og vellykket samarbeid og det er en ekstra trygghet for kjøperne med to så store og solide aktører som eiere. Og vi ser at det er svært attraktivt å kjøpe leilighet her, sier Berit Vigsnæs, salgsleder i Grefsen Utvikling AS og i JM Norge AS.
– Vi er opptatt av å bygge boliger som varer og med gode kvaliteter på uteområdene. Derfor har vi utviklet egne systemer for å tegne praktiske og smarte leiligheter med høy arealeffektivitet og funksjon. Alle boligene har gode planløsninger og med hvitevarer som standard. JM har dessuten besluttet at alle JMs boliger skal bygges minimum 25% bedre enn myndighetenes energikrav, noe samarbeidsprosjektet Grefsen Stasjon også følger.

Fantastisk utsikt over Oslo

Grefsen Stasjon strekker seg fra Storo til Sinsen og det at prosjektet er så langstrakt gir det en luftig følelse. Fra de øverste etasjene har man en spektakulær utsikt over Oslo og fjorden, og man får på mange måter følelsen av å befinne seg på byens tak.
– Man har en fantastisk plassering midt i byen uten å være det, det er en følelse av å være høyt oppe med marka rett bak. Husene i bakkant er litt høyere enn de foran slik at flest mulig får nyte utsikten og hver leilighet har sin egen balkong, forteller Berit.
Alle balkongene har god plass og her kan man skape seg sitt eget lille paradis utendørs, enten du vil ha din egen ute-café eller en balkong som bringer tankene hen til mer eksotiske hjørner av verden. Og føler du reisetrangen melde seg så stanser flybussen like i nærheten slik at det er kort vei også til Gardermoen og resten av verden.
    Det er lagt stor vekt på uterommet ved Grefsen Stasjon. Med både epletrær og magnolia blir det nærmest som en park å regne og det strekker seg hele veien foran husene slik at man kan legge kveldsturen forbi boligene og videre ned Storodalen.
– Vi har fokusert mye på uteområdene og at dette skal være et sted hvor både barn og voksne trives. Det er mange aktive mennesker som ønsker å bo i dette området og utenfor hus 5 er det en Petanque bane og både hus 5, 8 og 9 har ski- og sykkelboder i kjelleren. Har man bil er det dessuten mulig å kjøpe garasjeplass, i tillegg har Grefsen Stasjon inngått en avtale med Bilkollektivet og beboere kan benytte seg av en bilpoolstasjon i tilknytning til området.

Dynamisk bomiljø

Grefsen Stasjon finner du leiligheter i ulike størrelser, fra mindre leiligheter på rundt 40 kvm som passer perfekt til førstegangskjøpere til de større leilighetene som er populære blant de mer voksne som kanskje har bodd i enebolig og nå ønsker seg en mer lettstelt bolig uten vedlikehold, gressklipping eller snømåking. Grefsen Stasjon er også svært populært blant barnefamilier med skole like i nærheten og barnehage på nabotomten hvor beboere vil få fortrinnsrett. Og beboere i ulike aldersgrupper og livsfaser gir et ekstra hyggelig og dynamisk bomiljø.
    Det er mange fordeler med å kjøpe helt ny leilighet. Her får man ingen ubehagelige overraskelser etter overtakelsen og dette øker sannsynligheten for at leiligheten verdimessig vil utvikle seg fordelaktig. Grefsen Stasjon har dessuten flotte tilvalgskataloger slik at man selv kan være med på å bestemme en del av valgene. Og siden prosjektet er så stort har de hele tiden boliger som er ferdigstilte om man ønsker å flytte rett inn.
– På grefsenstasjon.no legger vi ofte ut nye bilder av prosjektet. Her er det også en oversikt over leilighetene og en fullstendig prisliste. Vi har i tillegg et visningssenter i Hans Nielsen Hauges gate 50, i 4 etasje, med faste visninger hver onsdag og annenhver helg eller etter avtale med megler, avslutter Berit.
    
Er du på jakt etter drømmeboligen anbefales du å følge med på grefsenstasjon.no eller ta turen innom visningssenteret!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Grefsen Stasjon & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook