Hjem » Oslo »  Gjør bilen klar for vinteren!

Gjør bilen klar for vinteren!

Mange setter pris på en skinnende ren bil til sommeren, men det er like viktig å gjøre bilen klar for vinteren. Det er få ting som sliter mer på lakken enn veisalt. Hos Møller Bil Etterstad har de egen bilpleieavdeling som utfører alt innen bilpleie. Mot slutten av året kan Skoda-forhandleren dessuten friste med den spennende nyheten Skoda Karoq!

Møller Bil Etterstad er landets største Skoda-forhandler. I deres store og moderne bilanlegg i Grenseveien tilbyr de dessuten alt man trenger for et enkelt og trygt bilhold. Her får man utført alt fra reparasjoner av motor, frontrute og små kosmetiske skader til bilvask og oppbevaring av dekk. 
– Det at alt er samlet under et tak gjør det enklere både for kundene og oss. Det eneste vi ikke gjør på huset er større karosserireparasjoner, forteller daglig leder Boye Evensen-Lie.
Hele anlegget har nylig blitt pusset opp og da fikk de også på plass en egen bilpleieavdeling. Her jobber profesjonelle med lang erfaring innen bransjen og du kan dermed senke skuldrene i trygg forvissning om at bilen din er i de aller beste hender. 
– Mange er i dag mest opptatt av å ha en ren og fin bil som skinner til sommeren, men det er like viktig å gjøre bilen klar for vinteren. Med alt saltet og forurensing på veiene trenger lakken ekstra beskyttelse før vinteren. Vi utfører alt av innvendig og utvendig vask, i tillegg til lakkrens og polering som går ut på å fjerne mer eller mindre overfladiske riper slik at lakken blir skinnende og framstår som ny. Og selv om vi er Skoda-forhandler så er selvfølgelig alle velkomne uansett hvilket bilmerke de kjører.

Populært tilbud

Det er med andre ord nesten en spa-avdeling for biler man møter hos Møller Bil Etterstad. Og etterspørselen tyder på at dette er et svært populært tilbud som mange har savnet. 
– Det har vært lukrativt for bedriften og etter relativt kort tid måtte vi oppbemanne fra en til tre personer som nå jobber fulltid i denne avdelingen. Det har vært etterspurt av kundene og det er tydelig at det er et tilbud mange setter pris på. Er bilen allerede inne på service er det enkelt å få den vasket samtidig. Og ønsker man å gjøre jobben selv så har vi selvfølgelig også alle produktene man trenger.
Samtidig som det er en del av den totale servicepakken som Møller Bil Etterstad ønsker å tilby sine kunder, så var det også en annen viktig årsak til at de valgte å opprette sin egen bilpleieavdeling. 
– Ett av våre mål er å jobbe mot sosial dumping. I mange år har vi benyttet eksterne aktører, men vi så at disse bedriftene ikke alltid var like seriøse. Særlig i forhold til personalhåndtering. Dette er noe vi ikke ønsker å være en del av og da foretrekker vi heller å drive det selv i ordnede former. Vi er alltid opptatt av kvaliteten på det vi gjør og jobber hele tiden med kvalitetssikring.

Endelig kommer Skoda Karoq!

Skoda er et bilmerke i sterk vekst og det kommer flere spennende nyheter i tiden fremover. Allerede i månedsskiftet november/desember kommer en bilnyhet mange nok har ventet i spenning på. Da ruller endelig Skoda Karoq ut på norske veier.
– Skoda Karoq er lillebroren til Skoda Kodiaq. Den er en mindre og mer kompakt utgave av den populære Kodiaq. Dette er et segment som er veldig stort i Norge og det blir morsomt å få en modell i dette segmentet, sier salgssjef Jon Halvor Storstrøm.
Skoda Karoq har allerede fått mye positiv omtale i den internasjonale motorpressen og årvåkne seere la kanskje merke til at den var lagbil for tre av lagene under årets Tour de France. Karoq blir 4,40 meter lang, altså større enn Skoda Yeti. Av utseende er det tydelig hvem den slekter på og den ser ut som en mindre utgave av Kodiaq. 
– Den er den første modellen med det nye digitale instrumentpanelet fra Skoda. Dette kan man sette opp akkurat slik man ønsker. Den har dessuten fleksible seteløsninger og en rekke nye innovasjoner. Man vil kunne velge blant flere motoralternativer både innen bensin og diesel. I tillegg får man valget mellom automat og manuelt gir, og selvfølgelig firehjulstrekk. Som alle våre modeller har den et stort bagasjerom, hos Karoq er det på hele 521 liter. Priser vil komme i slutten av september og da vil vi også åpne for forhåndsbestilling. Det er en tøff og sporty bil som vi tror vil treffe bredt og som vi gleder oss til å få i butikken, avslutter Jon Halvor.
Hos Møller Bil Etterstad vil du både kunne oppleve den nye Skoda Karoq og du får også alt du trenger for et godt og trygt bilhold samlet under ett tak!

FAKTA: Møller Bil Etterstad

• Adresse: Grenseveien 67, 0663 Oslo 
• Tlf: 24 03 22 60 
• E-post: etterstad@moller.no
• Web: skoda.no/etterstad
• Facebook: facebook.com/mollerbiletterstad
• Etter Møller Bil Etterstad pusset opp fikk de en egen bilpleieavdeling. Her jobber profesjonelle med lang erfaring innen bransjen og du kan dermed senke skuldrene i trygg forvissning om at bilen din er i de aller beste hender. 

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Skoda & Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook