Hjem >  Gauguins frokost-cocktail

Gauguins frokost-cocktail

Sommeren nærmer seg og da er det på tide å finne frem igjen drinkene som bringer tankene til varmere strøk med sommer, sol, badestrender med solbrune kropper og varmt badevann.
Article image

Gauguins frokost-cocktail laget av Cindy Renzi som er “Vice presidente of French Culinary Institute”, New York City, USA. Vi fant drinken på ww.kingcocktail.com. Gauguin bringer tankene til impresjonistene som var opptatt av øyeblikket. Gauguin ville at fargene skulle uttrykke det han følte. Så om lengter til sol og sommer kan du mixe denne drinken for å komme i den rette stemingen. De ekspresjonistiske malerne var mer opptatt av at bildene skulle uttrykke noe, enn at de skulle ligne på virkeligheten.

Gauguins Breakfast

30 ml hvit rom
30 ml mørk rum
15 ml pasjonsfrukt-sirup
15 ml aprikoslikør
60 ml ananas-juice
60 ml tranebær-juice

Rist alle ingrediensene med is, sil over i et høyt drinkglass og pynt med frisk frukt.