- Les vårutgaven av IN magasinet for Trondheim
- Les vårutgaven av IN Magasinet for Oslo
- Endelig er våren er her!
- Våren er endelig her!
- Les jule-utgaven av IN magasinet for Trondheim
- Les jule-utgaven av IN magasinet for Oslo
- Les jule-utgaven av IN Magasinet for Bergen
- Les høstutgaven av IN Magasinet for Trondheim.
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Oslo
- Les høst-utgaven av IN magasinet for Bergen
Hjem > Gauguins frokost-cocktail
Gauguins frokost-cocktail
Sommeren nærmer seg og da er det på tide å finne frem igjen drinkene som bringer tankene til varmere strøk med sommer, sol, badestrender med solbrune kropper og varmt badevann.
Gauguins frokost-cocktail laget av Cindy Renzi som er “Vice presidente of French Culinary Institute”, New York City, USA. Vi fant drinken på ww.kingcocktail.com. Gauguin bringer tankene til impresjonistene som var opptatt av øyeblikket. Gauguin ville at fargene skulle uttrykke det han følte. Så om lengter til sol og sommer kan du mixe denne drinken for å komme i den rette stemingen. De ekspresjonistiske malerne var mer opptatt av at bildene skulle uttrykke noe, enn at de skulle ligne på virkeligheten.
Gauguins Breakfast
30 ml hvit rom
30 ml mørk rum
15 ml pasjonsfrukt-sirup
15 ml aprikoslikør
60 ml ananas-juice
60 ml tranebær-juice
Rist alle ingrediensene med is, sil over i et høyt drinkglass og pynt med frisk frukt.