Hjem » Oslo »  Gå i dybden med 3D Skin scanning

Gå i dybden med 3D Skin scanning

Huden har mye å si for selvfølelsen og de fleste ønsker seg en frisk og vital hud. Men ofte kan det være vanskelig å orientere seg i jungelen av produkter og behandlinger. Hos Oslo Hudpleieklinikk tilbyr de dybdeanalyse av huden med 3D Skin Scanning, hvor du sammen med erfarne hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere går gjennom resultatene og setter sammen et behandlingsprogram spesielt utviklet til akkurat din hud!

Få ting har så mye å si for førsteinntrykket som huden. Og de fleste har nok noen problemområder de gjerne skulle ha blitt kvitt enten det gjelder kviser, pigmentflekker eller arr. Eller kanskje man rett og slett ikke har lyst til å se eldre ut enn det man er. Men med et marked fullt av ulike kremer, hudpleieserier og behandlinger kan det være vanskelig å vite hva man skal velge for å få det beste resultatet. Derfor tilbyr Oslo Hudpleieklinikk hudanalyse hvor du får et behandlingsopplegg som er skreddersydd til nettopp deg og dine behov. Klinikken har over syv års erfaring med 3D skinscanning og kan fortelle om mange svært fornøyde kunder. Scanningen har til nå kun vært tilgjengelig på Klinikken i Bogstadveien. Du kan nå få ditt personlige program på alle tre klinikkene.
 Oslo Hudpleieklinikk har i over 20 år vært blant de ledende i bransjen, og har et komplett tilbud innen skjønnhet, helse og velvære. Alle behandlere på deres fire klinikker i Oslo, på Frogner, Majorstua, Grünerløkka og i Sentrum har fokus på hudforbedring og antiage med synlige resultater.

Skreddersydd behandlingsprogram

Det er nok mange som har brukt mye penger på ulike hudpleieprodukter for å bli kvitt rynker, kviser, porer, UV-flekker eller røde flekker i ansiktet. I dag finnes det gode medisinske hudprogrammer som har en rekke produkter både til hjemmebruk og klinikkbehandling, hvor man raskt ser resultatene. Men før du begynner på et slikt program er det viktig at du får gjort en grundig analyse av huden og hvilke resultater du ønsker å oppnå. Hos Oslo Hudpleieklinikk brukes et fotosystem som gjør en avansert 3D scanning av huden og avdekker ulike problemer som ligger både i og under hudoverflaten. Her får man tydelige bilder som viser for eksempel rynker, sprengte blodkar eller akne, noe som gir hudterapeuten et godt utgangspunkt for å sette opp et skreddersydd behandlingsprogram.
– Det er viktig for oss at produktet er tilpasset kundens premisser og tar utgangspunkt i hva den enkelte selv ønsker å forbedre, sier Anne Berit Eide, innehaver av Oslo Hudpleieklinikk.
– Et av våre hovedkonsept er individuell behandling av hver kunde, og alle skal få en skikkelig vurdering av hvilket program som passer best for akkurat deres hud. Derfor starter behandlingen alltid med en dybdekonsultasjon med erfarne hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere før vi tar bilder for å se status på huden din. Med utgangspunkt i både konsultasjonen og bildene bruker vi så vår erfaring og kompetanse til å sette sammen et program til deg ut i fra hva du legger vekt på og ønsker å oppnå.

1: Vanlig bilde. 2: RSX Red Vascular bilde. 3: RSX Brown Underlying Sun Damage.

Personlig trener for huden

Hudanalyse med 3D-scanning er et nyttig hjelpemiddel for å avgjøre hvor dypt problemene sitter, og det kan også være aktuelt med andre behandlingsformer som laser, injeksjoner med Botox eller Restylane eller kjemiske peelinger. Ved en behandling med en medisinsk hudpleieserie benytter man gjerne ulike produkter hjemme hver dag, og det er ikke uvanlig at behandlingen går over flere måneder. Det er derfor viktig at man er motivert før man går i gang, særlig i de første ukene når huden flasser eller blir rød. I tillegg er det viktig at man får jevnlig oppfølging av hudterapeuten som kan gjøre nødvendige justeringer til programmet underveis.
 Anne Berit sammenligner det med å ha en personlig trener.
– Det handler både om hva man skal gjøre med tilstanden og hvordan man skal unngå den i fremtiden. På samme måte som du kan gå på et treningsinstitutt og bare gjøre det du har lyst til, så kan du også gå på et parfymeri og kjøpe ulike kremer og ha et visst utbytte av det. Men i det du virkelig ønsker å oppnå resultater så blir det viktig å få den oppskriften som er tilpasset akkurat deg. På samme måte som en personlig trener så kartlegger vi behovene før vi setter opp et program som kunden følger og som justeres etter hvert. På samme måte som man i perioder trener litt ekstra kan det også være aktuelt med en ekstra kur av og til. Etter behandlingen kan du gjerne ta en ny scanning av huden for å se hvordan tilstanden er da og hva som er forbedret, og mange blir overrasket over hvor bra huden nå ser ut!

Fata Oslo Hudpleieklinikk

Alle hudterapeuter, medisinske fotterapeuter, lege og kosmetiske sykepleiere har lang erfaring innen sine ekspertområder. Du er velkommen til og stille spørsmål. Alle kosmetiske sykepleiere tar i mot til gratis konsultasjon.

Behandlinger hos Oslo Hudpleieklinikk

Behandlinger som utføres i Oslo Hudpleieklinikk: Scin scanning hudanalyse, matintoleransetest: white Nutrition matintoleransetest, Hudpleie, Hudpleie med strømbehandling, Acnebehandling, Arrbehandling, Microneedling, Hudsliping, Green Peel, Kjemisk peeling, Rynkebehandling, Endymed Liftbehandling RHF, Vital injektor Mesoterapi, Restylane, Botox, Elektrolyse, Karbehandling, Pigmentbehandling, Permanent hårfjerning, Autorisert medisinsk fotpleie, Makeup tatovering, Form og farge bryn, Farge vipper, Pedicure, Manicure og Hårfjerning med voks

Tekst & foto: Mona Gullstein
 

Følg IN magasinet på Facebook