Hjem » Klær & mote »  For sykkelpendleren

For sykkelpendleren

GANT introduserer Get lnto Gear - Commuter Capsule. En kolleksjon for pendleren som sykler frem og tilbake til kontoret.

Get lnto Gear, Commuter Collection er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett fra april 2017. GANT x BIKEID vil være tilgjengelig i begrenset opplag på BIKEID sin hjemmeside fra april.

Våren 2017 introduserer GANT Get lnto Gear, Commuter Capsule. Deres første kolleksjon med fokus på sykling som transportmiddel til jobb. Kolleksjonen inneholder også en spesiallaget, limited edition­sykkel fra svenske sykkelprodusenten BIKEID. Inspirert av forbrukerens fartsfylte og karrieredrevne liv tilbyr Gant nå plagg som sykkelpendleren kan bruke til og fra kontoret og rundt i byen. 
– Vi har kombinert funksjonelle og tekniske kvaliteter for sykkeltøy med preppy GANT elementer og uanstrengt design. Resultatet er innovative produkter som gjør at forbrukeren kan pendle aktivt, sier Matthew Wood, Kreativ Direktør.

GANT X BIKEID LIMITED EDITION-SYKKEL

For å fullføre kolleksjonen har GANT designet den ultimate pendlersykkelen, tilgjengelig i begrenset opplag i samarbeid med BIKEID. BIKEID er kjent i Sverige som et ekte håndverks- og sykkelverksted hvis primære fokus er på den urbane pendleren. 
– Vi er stolte av å være del av en lansering som løser mange av problemene sykkelrytterne står overfor hver dag. Vår produksjonsavdeling har jobbet tett med GANT og lagt mye arbeid i å skape den perfekte pendlersykkelen, sier medgrunnlegger i BIKEID, Anders Dahlberg. 
Sykkelen er ikke bare et uimotståelig stykke design - men også et praktisk fremkomstmiddel. Den har moderne detaljer som for eksempel ett fremre feste for iPhone GPS og 5 vanntette LED-lys innebygd i setestammen for å øke synligheten. Hver sykkel er et resultat av innovativ tenkning og utvikling, med funksjonelle detaljer, noe som er verdier som er viktige for både GANT og BIKEID.

NØKKELPRODUKTER

02 C. COM MUTER BLAZER: Denne vanntette skallblazeren som puster, kommer i komfortabelt stretch materiale og har ekstra lange ermer, laserkuttet ventilasjon og GANT-logo i refleks. Blazeren til holde deg komfortabel og trygg når du pendler til kontoret. Den har et sporty snitt og en ytre glidelåslomme for å holde nøkler og andre nødvendigheter på sin rette plass. 

COMMUTER DENIM FIT BD: Komfortabel og sofistikert - Denimskjorten er ideell å bruke når du pendler. Den er laget i en myk bomulls Oxford med stretch og ermene er utformet for økt bevegelighet og komfort, noe som gjør dette til en skjorte som egnet for en aktiv livsstil. 

SLIM TAPERED COMMUTER JEAN: Denne pendlerjeansen har flere innovative kvaliteter som vil holde deg kjølig hele sykkelturen. Refleksdetaljer forbedrer din synlighet i mørket, nøklene er trygt plassert i den smarte lommen i linningen og med det vannavstøtende materialet holder du april-regnet i sjakk. 
 

Følg IN magasinet på Facebook