Hjem » Interiør & design »  Folk ønsker mer luksus på soverommet

Folk ønsker mer luksus på soverommet

Salget av designersengen Svane Zesam har siden lanseringen i september 2012 gått over all forventning. Ekornes ser en stadig økende interesse for å kjøpe kvalitetsmadrasser som sikrer en god natts søvn og samtidig bidrar til å gjøre soverommet til mer enn bare et soverom.

Så mye mer enn bare et soverom

- En vellykket kombinasjon av komfort og elegant design er nok blant hovedgrunnene til salgssuksessen vi opplever med Svane® Zesam, sier Marketingsjef Stina Bredal-Rørvik.
Soveromtrenden beveger seg mer og mer i retning av åpne dører, og interiøret spiller en viktigere rolle. I tillegg til at du sover en tredel av livet, tilbringer du gjerne også en del tid i våken tilstand der inne, og da er det viktig at madrassen er komfortabel og på samme tid bidrar til et helhetlig og stilfullt designuttrykk som gjør rommet innbydende.

Roligere netter på en IntelliGel®-madrass

Skal du følge ekspertenes råd og kjøpe deg en ny madrass for å sove bedre, bør du ikke nøye deg med hva som helst. Det er ikke byttet av madrass i seg selv som bedrer søvnen, men byttet til en bedre madrass.
– En bør derfor investere litt tid i å finne frem til en madrass som gir ergonomisk korrekt støtte til hele kroppen. Det er viktig at madrassen former seg etter kroppen din, og ikke omvendt, sier Stina.
 

Følg IN magasinet på Facebook