Hjem » Interiør & design »  Farger vekker følelser!

Farger vekker følelser!

Innred med utgangspunkt i din egen stil og velg farger som rammer inn rommet. For å hjelpe deg på vei presenterer Beckers fire fargetemaer med seks nøye utvalgte nyanser i hver palett.

Det er fargene i hjemmet som omfavner og skaper den røde tråden i interiøret – som forsterker en følelse og løfter frem arkitekturen, et møbel eller en detalj. En fargefamilie med flere velbalanserte nyanser skaper dynamikk og gir det mest vellykkede resultatet. Bestem deg for fargen og bind sammen stilen. Det høres akkurat så enkelt ut som det er! 

Innred med varme – en trend vi allerede har sett mye av og som lever videre. Mykt og fyldig, en følelse av 1970-tallet i kombinasjon med orientalske elementer og eventyrlystne og reiseglade beboere. Alt dette under en elegant tittel. Vi maler i dristige røde og rosa nyanser som går ton-i-ton og bryter opp med gul som aksentfarge.

Innred med følelse – rolig, harmonisk og med opprinnelse i håndverk. Stilren og sparsom, bærekraftig og lokal, økologisk garvet skinn og ull. Tenk overflater med samme struktur som flettede kurver, grov jute eller teglstein. Fargemessig ser vi grått, svart og varm beige med de passende fargenavnene Tjäle, Potatis, Grotta og Skorsten, kombinert med den freshe hvitnyansen Kokos.

Innred med historie – viser det personlige og estetiske. Her prater vi storytelling om hvordan og hvorfor – din personlige relasjon til tingen eller fargen er viktigere enn trenden. Tenk kunst som fyller veggene, design, kelimer og arvestykker til de klassiske, men vel så modige fargene Påfågelblå, Plommon, Smaragd og Citron.

Innred med gullkant – den blå stilen, med friske innslag av grønntoner, uttrykker en kombinasjon av luksus og bohem. Vi ser store mønstre og detaljer i kombinasjon med marmor og varme metaller. Den blå fargen sammen med mørk grønn og den blågrønne skalaen fra havet og skogen, gir rike blåtoner med flere dimensjoner. Her blir vi kjent med fargenavn som Gasoline, Himlavalv og Stålblå.

Følg IN magasinet på Facebook