Hjem » Oslo »  Europas største på Ensjø

Europas største på Ensjø

I høst åpnet Europas største Kia forretning dørene på Ensjø i Oslo. I det store og moderne bilanlegget kan du nå oppleve de mange spennende modellene fra Kia, og i løpet av våren kan du ta nyheter som Kia Pro_ceed og Kia Carens i nærmere øyesyn!

I oktober i fjor åpnet det som ikke bare er den største Kia forretningen i Europa, men også den første her i Oslo hvor Kia er det eneste merket. Sentralt plassert i det store glasshuset i Ensjøveien, et lite steinkast unna t-banestoppet på Ensjø, har Kia nå fått hele 2300 kvm å boltre seg på. Bygningen som ofte blir referert til som Norges mest moderne bilanlegg er med sine store glassflater og lyse farger på vegger og takk den perfekte rammen rundt de mange modellene fra Kia, hvor nyskapende design ofte står i fokus. I anlegget finner man dessuten både delelager og verksted. 
– Kia er et merke på sterk fremmarsj, og den norske importøren Bertel O. Steen har valgt å satse sterkt på Kia, forteller daglig leder Kristin Monsen. 
– Og med åpningen her på Ensjø ønsker vi både å øke markedsandelen i Oslo og kapre nye kunder som ikke kjenner Kia fra før. Vi tror vi har mye å tilby urbane mennesker som er opptatt av trender. Ikke minst har vi forventninger til at Kias fine kombinasjon av design og fornuft vil appellere sterkt til kvinnelige bilkjøpere. Mange jenter er opptatt av både biler og design, men leser kanskje ikke så ofte bilmagasiner. Derfor planlegger vi en jentekveld i begynnelsen av mai, som vil bli annonsert i landets største aviser. Her vil det bli både motevisninger og presentasjon av biler. Og de nye lokalene våre egner seg jo perfekt til formålet.

Vårens nyheter fra Kia

I de nye lokalene vil man til enhver tid ha rundt 30 biler utstilt, noe som gjør at man kan oppleve både modellmangfold, forskjellig ekstrautstyr og hele fargepaletten. Og ikke minst de siste nyhetene fra Kia!
Etter mye positiv omtale i den internasjonale bilpressen er det nok mange som har ventet i spenning på den nye modellen Kia Pro_ceed. Den kommer på norske veier i april/mai, og har blant annet blitt beskrevet som en designbombe. Kia Pro_ceed kan skilte med lekre detaljer som LED-kjørelys, doble enderør, 18-tommers lettmetallfelger og røde bremsekalipere, og har virkelig blitt en bil som må oppleves.
I løpet av sommeren kommer dessuten den nye Kia Carens, en syvseters familiebil med stilig design. Med elegante og sporty linjer samt et romslig interiør så er dette den perfekte bilen for en aktiv familie. 
– Kia tilbyr godt utstyrte biler til en fornuftig pris, i tillegg til syv års garanti, og vi ser at det er mye som tiltaler kundene våre. De første månedene etter åpningen har vært en enorm suksess, og vi ser lyst på fremtiden, avslutter Kristin og ønsker alle velkommen innom Kia på Ensjø for en hyggelig prat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Kia

Følg IN magasinet på Facebook