Hjem » Klær & mote »  En fargesprakende vår og antagelig den siste våren for Zig Zag

En fargesprakende vår og antagelig den siste våren for Zig Zag

Endelig er våren kommet og det er på tide å bytte ut den mørke vintergarderoben med noe mer fargerikt. Hos Zig Zag på Frogner formelig bugner butikken over av flott vår- og sommermote i de lekreste farger og det er vel verdt å ta turen innom!

Det skal godt gjøres ikke å komme i godt humør etter besøk hos Zig Zag. Den innbydende butikken i Skovveien er viden kjent for sitt brede utvalg kvalitetsklær og for alltid være oppdatert på de siste trendene. Og aller best kjent er de nok for det store tilbudet av kjoler. Uansett anledning er du nærmest garantert å finne drømmekjolen her.
    Etter et besøk i butikken skjønner man godt at kundene valfarter hit fra hele Østlandsområdet. Her finner man ikke bare utvalget, men får også god hjelp fra innehaver Reidun Persson og hennes medarbeidere. Med over 40 års erfaring i bransjen har Reidun mye kunnskap som hun gjerne deler med sine kunder og hun ser raskt hva som passer best til den enkelte kunde.

Like morsomt etter 40 år

Det er med andre ord ikke så rart at kundene fortviler når de hører at dette kan bli hennes siste sesong i butikken. 
– Jeg opererte kneet i fjor sommer og det har fremdeles ikke blitt bra. Det er ikke med lett hjerte jeg må gi meg, men det er kroppen som sier fra og det må man lytte til. På grunn av dette har jeg vært mye fraværende i butikken i vinter, men nå går det heldigvis mot vår. Men hvis helsen ikke blir bedre så kan dette bli min siste sommer i butikken. Jeg tar våren og sommeren først og så får jeg se hvordan det går. Jeg har jo holdt på i snart 40 år og får vel være fornøyd. Men jeg synes fremdeles det er like morsomt, både å kjøpe inn klær, plassere ut i butikken og ikke minst prate med kundene. Flere av de har sagt at jeg aldri må slutte og lurer på hva de skal gjøre da. Og det er jo selvfølgelig hyggelig å høre.

Friske farger

Akkurat nå er butikken full av flotte vår og sommerklær. 
– Det er mye morsomt som har kommet inn og vi venter fortsatt på masse lekkert. Og ikke er det så dyrt heller, blant annet har vi mange topper til fine priser. Selv har jeg alltid vært glad i våren og sommeren med mye friske farger på klærne. På høsten og vinteren blir det ofte en del mørke farger, og selv om sort er lekkert så skaper det litt ekstra glede når det kommer inn masse deilige farger.
    I årets sesong er det ekstra mye spreke farger som man bare må bli glad av. Her er det både fersken og gult, gjerne ispedd detaljer i andre friske farger. Og det er absolutt smart å ta turen innom Zig Zag i nærmeste fremtid, plaggene blir raskt utsolgt. 
– Vi har også mye flott fra høsten og vinteren på salg til 50 % og 70 %. Blant annet masse fine kjoler og det er verdt å komme og se på.

Kjoler til alle anledninger

Hos Zig Zag finner du virkelig kjoler til alle anledninger. 
– Det er mange som blir overrasket over at vi har et så bredt utvalg i en såpass liten butikk. Særlig kjolene er det mange som kommer langveisfra for å se på. Nå har vi fått inn sesongens kjoler og det er alt fra lysegrått til sitrongult. Flere av kjolene har dessuten et markert liv og blir veldig stilig med et tynt belte.
    I dagens mange kjedebutikker må man ofte gå rundt for seg selv og det kan være vanskelig å få kyndig hjelp. Og det er ikke alltid like enkelt selv å vite hva man egentlig kler best. Men hos Zig Zag er det alltid hjelp å få. 
– Det er viktig for oss at alle som kommer hit får ordentlig hjelp og at de vet at det de kjøper her har god kvalitet. I tillegg ønsker vi at butikken alltid skal se ryddig og innbydende ut, avslutter Reidun og ønsker alle velkommen til Zig Zag i Skovveien!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook