Hjem » Oslo »  Drømmer du om nytt bad?

Drømmer du om nytt bad?

Det er ikke så enkelt å vite hvor man skal begynne når man skal pusse opp badet. Ikke bare skal det være funksjonelt og innbydende, det er også mange tekniske krav å forholde seg til. Hos Comfort Skøyen har de fagkunnskapen og ekspertisen slik at du får et bad som oppfyller alle krav og som blir akkurat slik du har drømt om!

Badet er gjerne det mest kostbare rommet å pusse opp. Samtidig gir et nyoppusset bad boligen en enorm verdiøkning. Vel og merke så lenge oppussingen er riktig utført og oppfyller alle gjeldende krav. Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen slik at du får akkurat det badet du har drømt om. Faghandelen på Skøyen holder til i lyse og moderne lokaler i Harbitzalleen. Her er det en rekke lekre utstillinger fra anerkjente leverandører som garantert vil gi deg ny inspirasjon til baderommet. 
Men det som virkelig gjør Comfort Skøyen unik er den faglige kunnskapen som ligger i bunn for alt de gjør. Rørleggerbedriften leverer rundt 70 bad årlig og de utfører alt fra befaring til ferdigstillelse av badet. I tillegg har de også en egen rørlegger i butikken som gjerne gir råd og veiledning. 
Og det er ingen andre rom i huset hvor det er så viktig at man følger gjeldende regelverk. Bor du for eksempel i tredje etasje kan en lekkasje på badet bli katastrofal og dyr både for deg og naboene. De siste årene har det dukket opp stadig flere useriøse aktører på markedet som gir kundene «gode» tilbud. Men selv om det virker billig i utgangspunktet har det ofte en tendens til å bli dyrt i lengden. Finn Karlsen, murmester og daglig leder hos Comfort Skøyen, forteller at de stadig blir kontaktet av fortvilte kunder som trenger hjelp etter å ha leid useriøse håndverkere. 
– Det er dessverre mye useriøse håndverkere i bransjen som gjør en dårlig jobb. Vi får ofte telefoner om bad som lekker etter bare ett år eller to. Og da er selvfølgelig håndverkerne som utførte jobben borte vekk. Jeg forstår ikke at folk tør å bruke så mye penger uten at de er 100 % sikre på at firmaet er der fremdeles etter noen år hvis noe går galt.

Faghandel med god service

Hos Comfort Skøyen er de svært opptatt av å levere skikkelig arbeid og alle som jobber med bad er kurset i Byggebransjens våtromsnorm. 
– Når man pusser opp badet kreves det mye i forhold til papirarbeid og det er derfor viktig at man velger et solid firma som kan gjøre den delen også. Dette er papirer som er viktig å ha når man skal selge videre. En del av våre kunder blir overrasket når de får høre at vi tar betalt for befaring. Noen av våre konkurrenter gjør dette gratis, men vi har valgt å ta 750,-. Takker kunden ja til tilbudet trekker vi fra dette beløpet. Vi blir faktisk litt overrasket over at noen synes dette er urimelig. For det første er det ingen som jobber gratis og hadde vi tilbudt gratis befaring hadde vi ikke rukket å gjøre så mye annet. Vi er en faghandel som ønsker å gi god service fra a til å, og på befaringen kommer det både rørleggermester og murmester som lager et komplett tilbud for hele jobben.
Det blir stadig færre igjen av faghandlere som Comfort Skøyen og mye skyldes nok den økende netthandelen. Men akkurat når det gjelder baderommet lønner det seg å komme til forretningen og prate med fagfolk. 
– Et produkt kan for eksempel se likt ut på bilder, men det er ikke alltid innmaten er den samme. Mange land i Europa har blant annet en lavere terskel for blyinnhold enn det som er godkjent av Sintef her i Norge. Kommer folk hit til butikken har vi både folk som veileder og det er mulig å se produktene utstilt. Vi bruker også mye tid på å bestille reservedeler. Det er ikke alltid like enkelt å bestille reservedeler til et 20-30 år gammelt toalett og hvis den lokale faghandelen blir borte kan man ende med å måtte kjøpe et helt nytt toalett isteden, sier salg- og markedsansvarlig Inger Elisabeth Løvstad.

Mer farger

I tillegg til å være funksjonelt skal et bad også være innbydende og flott å se på. Og som i resten av interiøret er det skiftende trender også her. 
– Vi ser at det er en stadig økning i salget av sort armatur. Det kom på markedet for noen år siden, men det er først nå vi her i Norge har omfavnet dette. Det er fremdeles en del gull og messing, men sort er den klare vinneren. I tillegg selger vi også en del hvitt armatur.
Etter at baderommene i mange år har vært hvite eller grå er fargene nå på full fart inn. Hos Comfort Skøyen har de flere utstillinger som viser både armatur i sort og hvitt, fargede baderomsmøbler og fondvegger med spreke farger som virkelig vil gi badet ditt det lille ekstra. 
– Vi selger nå mer fargede bademøbler, særlig til de trendbevisste som følger med i interiørmagasiner og blogger. Blått er en veldig trendy nå og Deco Blue fra Jotun er også populær på badet. Vedum tilbyr muligheten at man kan få møblene lakkert i den fargekoden man ønsker noe stadig flere benytter seg av. Og selv om hovedtrendene fremdeles er tre, grått og hvitt er det morsomt å se at folk nå tør å bruke litt mer farger. Badet går også mer i retning av et oppholdsrom og mange ønsker å ta litt av stuefølelsen inn på badet med for eksempel en godstol, avslutter Inger Elisabeth og ønsker alle velkommen til Comfort Skøyen for en hyggelig baderomsprat!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Vedum
 

Følg IN magasinet på Facebook