Hjem >  Collage i nye, rolige farger

Collage i nye, rolige farger

Det er nå ti år siden Louis Poulsen lanserte Collage-lampen i samarbeid med den kjente designeren Louise Campbell. Og i anledning 10-årsjubileet for lanseringen kommer den flotte lampen i en ny versjon som garantert kommer til å skape begeistring blant interiørelskere!

Allerede fra starten i 2005 vakte det oppmerksomhet da Louis Poulsen i samarbeid med designeren Louise Campbell introduserte Collage-lampen på verdens-markedet. Ti år senere henger lampen i hjem, institusjoner, universiteter, sykehus og restauranter verden over. 
    Det er nok mange som gleder seg når Collage i anledning jubileet nå kommer på markedet i en helt ny serie myke farger. I tillegg har overflaten fått en lekker matt, fløyelsaktig finish. Dette gir Collage en helt ny identitet og gjør at de spennende skygge-dannelsene i det tredelte skjermsettet trer frem på en ny og eksklusiv måte.

Anvendelig

Collage-pendelen fås i to størrelser slik at du kan velge den som passer best inn i ditt hjem. Det enkle formspråket gjør pendelen svært anvendelig og den kan benyttes både over spise- og møtebord, eller som høythengende generell belysning. Både i tent og slukket tilstand er de nye Collage-lampene et vakkert midtpunkt i rommet. De nye fargene og overflatene gjør dessuten at du med et enkelt grep kan gi rommet et helt nytt uttrykk og Collage-lampen egner seg perfekt til å skape en hyggelig atmosfære i hjemmet. 
    Collage kommer i en lyskilefleksibel utgave med E27-sokkel som kan brukes med de nye LED-lyskildene. Det er også mulig å kjøpe et avblendingssett til både topp og bunn slik at du får akkurat den lysstyrken du ønsker. Avblendingssettet sikrer at lyset diffuseres både oppover og nedover, og motvirker i tillegg direkte innsyn til lyskilden fra alle retninger. 
    Louise Campbell henter mye av sin inspirasjon fra naturen og denne inspirasjonen overført til rombelysning har vist seg å være en idé som er både holdbar og verdsatt. Både navnet hennes og Collage-lampen er i dag kjent over store deler av verden. Hun er i dag en av de mest betydningsfulle danske designere og bidrar i samarbeid med danske firmaer med å videreføre stolte, danske designtradisjoner.

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Louis Poulsen

Følg IN magasinet på Facebook