Hjem » Oslo »  Åpner nettbutikk & ny butikk på Glasmagasinet

Åpner nettbutikk & ny butikk på Glasmagasinet

Bellas Hus på Majorstua har i mange år vært en favoritt blant interiørelskere. I høst relanseres butikken med både nettbutikk og ny butikk på Glasmagasinet. I tillegg lanserer de en egen kolleksjon under Bellas Hus-navnet. Det er med andre ord mye å glede seg til for både gamle og nye kunder!

Bellas Hus har lenge vært en ledende forhandler av sengetøy og interiør i hovedstaden. I høst relanseres Bellas Hus og fremstår nå i splitter ny drakt. I tillegg til butikken i Kirkeveien på Majorstua åpner de også nettbutikk og ny butikk i det nyoppussede Glasmagasinet. Og ikke minst lanserer de sitt eget interiør- og livsstilsbrand. Men selv om det er mange spennende nyheter så blir du fremdeles møtt av den samme lidenskapen for interiør og gode opplevelser. 
– Hos oss står design, kunnskap og kundeopplevelse i fokus. Vi vil appellere til den samme målgruppen som tidligere, men med åpningen av butikken på Glasmagasinet og nettbutikk håper vi å nå ut til en enda bredere kundegruppe. Glasmagasinet har jo både en utrolig bra beliggenhet, i tillegg til en spennende historie. Etter oppussingen bygger magasinet videre på og forsterker fokuset på interiør, noe som er unikt i Oslo sentrum og som gjør at vi får gode naboer, forteller Janicke Lysklætt.
Historien om Bellas Hus startet i 2001 med Margarita Tidemand som hadde som mål å bli Norges ledende forhandler av sengetøy. Etter hvert tok Katharina og forretningspartneren Janicke over. De har begge lang fartstid innen retail, interiør og fashion, og ønsket å bygge videre på Margaritas verdier. 
– Vi ble inspirert av butikker i utlandet som ga følelsen av eksklusivitet, men med en miks av varer til overkommelige priser. Samtidig så vi en mulighet til å utvide eksisterende sortiment med egne kolleksjoner innen både klær og interiør, forteller Katharina Brøndmo.

Lanserer sitt eget brand

Under åpningen av nettbutikken og den nye butikken på Glasmagasinet 14. september kunne dermed Bellas Hus for første gang presentere sin egen kolleksjon under Bellas Hus navnet. Du finner nå et enda bredere varesortiment i butikkene, bestående både av deres egen merkevare og et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer som Missoni Home, House of Hackney og Jonathan Adler. 
– Tanken bak vårt eget brand har aldri vært å konkurrere med for eksempel Jonathan Adler, de er jo utrolige dyktige på det de driver med. Men vi ønsker å tilføye en kolleksjon med klassiske basic varer som det er lett å innrede med de etablerte merkene. Vi jobber tett med et håndplukket utvalg designere fra inn- og utland for å skape egne kolleksjoner med et internasjonalt og trendy tilsnitt.
I Bellas Hus-kolleksjonen finner du sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear. Kolleksjonen har et stilrent uttrykk som appellerer til den skandinaviske smaken. Det meste er i basisfarger som beige, hvitt og grått som er lette å mikse med andre ting, men du finner også litt av høstens trendfarger. Her er du nærmest garantert å finne noe nytt til ditt eget hjem eller en lekker gave som garantert vil glede mottakeren.

Ethvert rom forteller sin unike historie

Prosessen med rebrandingen startet allerede våren 2016. 
– Vi bestemte oss for å gå til det anerkjente designbyrået Kinnersley Kent Design i London. De er store innen design av retail butikker og konsepter, og vi fikk de anbefalt av andre som har jobbet med de tidligere. For oss var det viktig å appellere til det norske markedet og samtidig få inn et utenlandsk perspektiv. Det var morsomt å se at byrået har stor respekt for skandinavisk design og at de syntes det var spennende å jobbe med et skandinavisk konsept, sier Janicke. 
– I tillegg til den estetiske utformingen var det viktig med en partner som har lang erfaring med å utvikle integrerte løsninger mellom fysiske butikker og netthandel. Bransjen går gjennom store endringer som påvirker oss i dag, om seks måneder og i årene som kommer. 
Enten du foretrekker å handle på nett eller i en av de fysiske butikkene, så er du garantert å finne ny inspirasjon hos Bellas Hus. 
– Vår filosofi er at ethvert rom forteller sin unike historie, og vi har et ønske om at vakkert interiør av god kvalitet skal være tilgjengelig for alle. Hos oss skal du finne inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett, avslutter Katharina og ønsker alle hjertelig velkommen til nye Bellas Hus!

FAKTA: Bellas Hus

Her finner du Bellas Hus sine butikker:
• Oslo sentrum: Glasmagasinet, Stortorvet 9
Telefon: 45 87 07 01
• Majorstuen: Kirkeveien 56 
Telefon: 22 60 36 33
• Nettbutikk: bellashus.no
• Epost: info@bellashus.no
• Facebook: facebook.com/bellashusno
• Instagram: instagram.com/bellas_hus

Følg IN magasinet på Facebook