Hjem » Klær & mote »  Alt klart til badesesongen

Alt klart til badesesongen

Med badesesongen rett rundt hjørnet er det nok mange som er på utkikk etter nytt badetøy. Hos Det Lille Under på Paleet finner du et bredt utvalg bikinier og badedrakter fra kjente merker, og det skal godt gjøres å ikke finne det badetøyet som passer best til akkurat deg!

Etter 25 år i bransjen er Det Lille Under en populær butikk med en rekke faste kunder. Og tar du turen innom i andre etasje på Paleet er det lett å forstå hvorfor. Den hyggelige butikken formerlig bugner over av undertøy og badetøy fra anerkjente merker som Marie Jo, PrimaDonna og La Perla.
Det Lille Under har dessuten et stort utvalg badetøy hele året, noe reiseglade nordmenn vet å sette pris på. Og akkurat nå når badesesongen her hjemme nærmer seg er det ekstra mye fint å finne i hyllene. 
– Mange synes det kan være vanskelig å finne badetøy. Bikini-overdelene har for eksempel ikke samme korsettmakeri som på BHer og det kan derfor være vanskeligere å finne riktig passform. Men de siste årene har stadig flere undertøysprodusenter også lansert kolleksjoner med badetøy. Blant annet har PrimaDonna kommet med badetøy to år på rad. Disse sitter veldig godt, nesten som en BH, og er absolutt å anbefale, forteller Ann Karin Steen og Marith Holmgren Sander som begge har mellom 18 og 20 års erfaring hos Det Lille Under.

La Perla – undertøyets Rolls Royce

I tillegg til både undertøy og badetøy fra kjente merker, har Det Lille Under også undertøy fra La Perla. Dette merket er kjent som undertøyets Rolls Royce både når det gjelder design og kvalitet, med mye håndarbeid og silkestoffer. Og for de som la merke til det flotte bildet i annonsen Det Lille Under har i denne utgaven av IN Magasinet kan det røpes at også dette var fra La Perla. 
– La Perla er verdenskjent for å ha det ypperste innen kvalitet og vi har et godt utvalg fra dette merket. Og til bildet i annonsen var vi så heldige at vi fikk låne et perlesmykke fra Gullsmed Heyerdahl som vi synes gjorde det ekstra flott.
Hos Det Lille Under finner du blant annet badetøy fra kjente leverandører som Maryan Mehlhorn, Roidal og Gottex. Men ofte kan det være vanskelig å vite både hvilken farge og passform man bør velge på badetøyet. Hos Det Lille Under står de alltid klare til å hjelpe deg med å finne den bikinien eller badedrakten som passer best til akkurat deg. Her er det badetøy for alle aldersgrupper og med bikinioverdeler fra A til H cup skal det godt gjøres å ikke finne noe som passer. Den lange erfaringen til de som jobber her gjør dessuten at de har mye kunnskap om hva som kler den enkelte. 
– Vi bruker mye tid med hver enkelt kunde for å finne den riktige passformen og er ofte mer i prøverommene enn ute i butikken. Og vi gir oss ikke før både vi og kunden er fornøyd. Det er mange ting man kanskje ikke tenker over. Mange prøver kanskje å gjemme seg litt bort i en svart bikini, men dette virker gjerne mot sin hensikt da kroppen får all oppmerksomheten. Men har du en flott bikini med blomstermønster og spreke farger er det den folk legger merke til.

Flotte farger og mønstre

Og hos Det Lille Under er det mye lekre farger og mønster å velge blant denne sesongen. 
– Når det gjelder farger og mønster er alt lov. Det er blant annet mye blåtoner, noe som er veldig populært for nordiske hudtoner. Vi anbefaler ikke badetøy med så mye hvitt på, da det er lett at solkrem smitter over og kantene kan bli gule. Men selv om vi helst ikke anbefaler hvitt eller svart så har vi selvsagt et stort utvalg også i disse fargene. En annen ting som er det er viktig å tenke på med svart bikini eller badedrakt er at det kan bli veldig varmt hvis du skal til varmere strøk.
Et viktig tips fra damene hos Det Lille Under for å bevare badetøyet lengre er alltid å skylle det godt i ferskvann etter at man har badet. 
– For de som nyter bassenglivet om vinteren har vi dessuten klorresistente badedrakter. Disse er også gode å svømme i sjøen med om sommeren og så kan man heller bytte til bikini når man skal sole seg. Bikinier hvor man kan ta av stroppene er også populære, slik at man unngår hvite striper over skuldrene. 
I butikken finner du også et bredt utvalg tilbehør som strandvesker, kjoler, tunikaer og sjal som er praktiske å ha rundt seg når man skal kjøpe is eller leke med barna. I tillegg har de også stilige strandsko som er gode å ha om stranden har mye skjell og steiner. Enten du er på utkikk etter nytt undertøy, badetøy eller tilbehør til strandsesongen er det absolutt verdt å ta turen innom Det Lille Under på Paleet!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Per Oscar

Følg IN magasinet på Facebook