Hjem >  – En kilde til fornyelse

– En kilde til fornyelse

Sommeren nærmer seg og det er på tide å oppdatere garderoben. Men hva skal man velge? I jungelen av klesmerker er det lett å trå feil!

Heldigvis finnes det enkelte design som alltid leverer. Sesong etter sesong! Ett av disse merkene er Marc O’Polo, som siden slutten av 60-tallet har vært synonymt med urban, ledig og klassisk mote av høy kvalitet. Marc O’Polo ble grunnlagt i 1967. Bak ideen sto to svensker og én amerikaner. Rolf Lind, Göte Huss og Jerry O’Sheets. De startet med et lite lokale og noen få plagg. Men med kreative kolleksjoner, sko, briller, vesker og interiør har Marc O’Polo etablert seg selv som et suksessbrand av internasjonalt format.

En ny vår

Marc O’Polo representerer en avslappet og urban livsstil på et raffinert nivå. Dette er klær for motebevisste individualister av begge kjønn; mennesker med sterke krav til kvalitet og snitt. Det skal være klassisk, men ikke kjedelig. Funksjonelt, men også elegant. Tidløst, men samtidig trendy. 
    Årets vår- og sommerkolleksjon oppfyller alle disse kriteriene og vel så det. Natural Evolution, er den blitt kalt. Et navn som gjenspeiler farger så vel som materialvalg. Naturen, og særlig våren, symboliserer også endring – eller fornyelse. 
    Kolleksjonen for kvinner handler like mye om en bestemt look som det å kunne skape sitt eget uttrykk. Enkelte plagg er røffe og rustikke, andre mer strøm-linjeformede og rene. Noen nesten formelle, andre med langt mykere former. De kan brukes alene, men like gjerne kombineres. Mulighetene er utallige.
    Disse kontrastene reflekterer også materialvalget. Det spenner fra glatt silke og viskose til myk ull og bomull. Denne kontrasten mellom styles og teksturer skaper en helt unik look. Tenk nette topper kombinert med vide bukser, eller elegante kjoler satt sammen med en grov cardigan. Under-
tegnede er særlig begeistret for en supercomfy jakke i viskose. Den minner nesten om en pysjamas. Like behagelig, men langt mer sofistikert. 

    Kolleksjonen for herrer er like variert og stilfull. Og hvem representerer denne looken bedre enn überkule Jeff Bridges, som har vært Marc O’Polo-mannens ansikt utad gjennom flere år. Ulike materialkombinasjoner åpner for en rekke forskjellige strukturer; variasjonen mellom det rustikke og raffinerte er utsøkt. Uttrykket er maskulint, klassisk, moderne og variert. Fra anorakker til rutete arbeidsskjorter, trenchcoats og dresser, lette parkaser, strikk, chinos og lyseblå denim. Alt er umiskjennelig Marc O’ Polo.
    Sett sammen ulike plagg, skap kontraster eller gå for en klassisk og stilren look. Natural Evolution byr på uendelige muligheter. Hemmeligheten ligger i å følge din egen personlighet – akkurat som Marc O’Polo har fulgt sin!

FAKTA VIC Horisont og VIC Nesttun

I Bergen finner du Marc O`Polo hos VIC Horisont, på Bergens nye kjøpesenter, i hjertet av Åsane. Eller hos VIC Nesttun, Østre Nesttunvegen 16. I tillegg til Marc O`Polo finner du kjente merkevarer som Jean Paul, Riccovero, InWear, BLU, Floyd, Mario Conti, Frislid, Donna, MAC, Dyrberg/Kern, Bud to rose, Lee, Sand, Triwa, Wrangler, Svea, Lexington, Amazing, Saint Tropez, Tommy Hilfiger, Replay og J. Lindeberg

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Marc O`Polo

Følg IN magasinet på Facebook