Helse & velvære »  Velvære gjennom fornyelse

Velvære gjennom fornyelse

Du merker det med en gang... følelsen av ro og harmoni. Stemningen, atmosfæren og ikke minst menneskene som tar imot deg. De har noe ved seg som umiddelbart får deg til å trekke pusten dypere og som inviterer deg til å glemme alle bekymringer. Slik er det å komme til Oasen.
Article imageKonseptet er å gi en helhetsopplevelse av velvære for våre kunder, alt på et sted her på Oasen Narvik, forklarer May-Britt Bolle. Hun er sammen med Anett Kristensen innehaver og ansatt i bedriften og mener årsaken til suksessen ligger i menneskelig omtanke fra de ansatte. I utvelgelsen av medarbeidere er det lagt vekt på å finne personer som er glade i mennesker og som er opptatt av å ta vare på hverandre.I tillegg til å være dyktige i jobben sin naturligvis. Det ene følger gjerne av det andre.
Article imageI snart 5 år har Oasen Narvik holdt til i sine lokaler i Kongensgate 62. Innenfor dørene på klinikken er det smil og velvilje, eksklusivt og hjemmekoselig på samme tid. Stresset renner av. Behagelig er stikkordet for Oasen Narvik. Du får kort og godt den etterlengtede velværefølelsen fra første minutt.
Article image

Kunder av begge kjønn

Velvære kommer i så mange former og varianter. Kroppen er det næreste vi har, og det føles godt å ta vare på den. Noen ganger kan det være en kopp te, andre ganger en tur på treningssenteret som gjør susen. Men enkelte ganger kan det være at man vil ha mer enn bare følelsen og innsatsen. Man vil ha resultater. Da er ikke turen lang til Oasen Narvik.

En klinikk som kan forandre og fortrylle kropp og sinn. Her finner du hudpleiere/hudterapeuter. massasjeterapeuter, kroppsterapeuter, fotpleier/fotterapeut, negledesigner, akupunktør, sykepleier som utfører kosmetisk kirurgi, energi-terapeut og aura-terapeut. I tillegg utføres make-up tatovering av linergister. Et par ganger i året tilbys også kosmetisk kirurgi med skalpell av Dr. Dr. Stein Tveten, som for øvrig også er medisinsk ansvarlig for klinikken.

Vi har kunder i alle aldre, og av begge kjønn, kan  May-Britt fortelle. De mest populære behandlingene er massasje, fotterapi og diverse hudbehandlinger. Vi blir stadig mer opptatt av vårt ytre, og velger å bruke penger på det. Stadig flere menn og kvinner ser på spa-behandlinger som en god investering i egen helse, og bruker dette som en avkobling for å oppnå ny energi, minske stress, få klarere tanker og inspirasjon i en stressende hverdag. Og i Nord-Norges mørketid og vinterstormer burde det være en folkerett å ta seg fri og råd til å levere seg selv inn til noen timer med levende lys og avslappende musikk, og ikke minst noen som masserer og duller med kun deg i fokus.
Article image

Byens beste

Mye av grunnen til at konseptet er populært hos så mange, tror jeg er det varierte tilbudet av behandlinger. Kvalifiserte ansatte, og stadig kursing og kompetansesikring, samt et bredt utvalg behandlinger og utstyr av høyeste kvalitet, er med på å gjøre Oasen Narvik til byens komplette velværesenter, mener Anett Kristensen. Anetts filosofi er at skal vi klare å ta vare på de rundt oss, er vi nødt til å begynne med oss selv.
Et alternativ kan være en hyggelig kveld med sin kjære, kolleger eller venninnegjengen.
Det er mulig å avtale en ettermiddag, og reservere hele klinikken for kvelden. En matbit er heller ikke noe problem. Hos oss er alle, uansett alder og fasong, velkommen til å oppleve velvære fra innerst til ytterst, sier May-Britt. Den største delen av sykdommer har sin årsak i livsstil og manglende kunnskap og evne til å ta vare på seg selv. Siktemålet med vår klinikk er å forebygge lidelser som lett kan bli kroniske hvis du ikke tar din helse på alvor. Det er viktig å ta vare på seg selv og hverandre, og ikke glemme at kroppen din og helsen din skal vare livet ut, sier Anett Kristensen. Vær litt raus med deg selv, ta vare på deg selv, hos oss er du hjertelig velkommen avslutter May-Britt og Anett.

Tekst og foto: Rune Dahl