Helse & velvære »  Mirakler med mineraler

Mirakler med mineraler

Naturlig, hudvennlig – og så ren at du kan sove med den. Det er beskrivende for Bare Minerals, mineral-makeupen som vinner det meste av tester.
På Oasen merkes tendensene – det er mineral-makeup som gjelder! Salongen fører merket Bare Minerals, som er et av de ledende merkene i denne kategorien.
– Etter hvert har vi valgt å kutte andre makeup-merker, forteller hudterapeut May-Britt T Bolle.
– Både kundene våre og vi som jobber her har skjønt at ingenting kan måle seg med Bare Minerals, eller i.d., som det het før.

Naturlig

May-Britt tar en liten demonstasjon på kollega Wendy, for å vise hvor enkel teknikken er, og hvor flott, og samtidig naturlig resultatet blir. I forkant har Wendy renset huden og smurt seg med en dagkrem.
– Det første jeg gjør er å finne rett farge, den fargen som er nærmest Wendys hudfarge, forteller May-Britt mens hun ivrig er i gang med å finne den rette nyansen.
– Så er det bare å kakke noen korn i lokket og bruke kosten til å fange dem opp.

Med kornene i kosten bruker May-Britt sirkelbevegelser i hele ansiktet, område for område.
– Sirkelbevegelsene fungerer som en ansiktsmassasje, kommenterer Wendy, tydelig fornøyd.
Etter bare sekunder med påføring av foundation er det en merkbar forandring. Hudtonen er fullstendig jevnet ut, men likevel ser det helt naturlig ut.

Bredt sortiment

– Foundation er vår bestselger, forteller May-Britt.
– Men den er bare begynnelsen på makeupen. Videre finnes det rouger for å få en frisk glød, øyeskygger i de lekreste farger, eyelinere, maskaraer, leppestifter og ellers alt som hører med for å legge en perfekt makeup. Som hudterapeut synes May- Britt det beste med denne serien er at den er 100 % basert på mineraler. Huden får puste gjennom den, og den skal være en forlengelse av hudpleien.
Wendy får på øyeskygge, maskara, rouge og en kledelig gloss. Fargene er duse og passer perfekt til en vanlig dag på jobb. May-Britt forklarer at den samme makeupen like gjerne kunne vært til en festlig anledning, men da med kraftigere bruk av fargene.

Makeup-kurs

– Vi merker større og større interesse for disse produktene, og mange av kundene våre vil lære mer om hvordan man legger en make-up fra A til Å, forteller May-Britt. Oasen har da et tilbud om makeup-kurs. – Venninnegjenger samles hos oss for en koselig kveld med makeup og jenteprat, forteller May-Britt.
– Og da gjerne som en del av en helaften, med mat eller snacks enten her hos oss eller ut på byen etterpå. May-Britt oppfordrer de som er interessert til å ta kontakt. – Her er det mye å lære, det finnes uendelig mange måter å bruke denne makeupen på, avslutter hun.

Tekst & foto: Rune Dahl