Helse & velvære »  1920-årenes sjarmerende koketteri

1920-årenes sjarmerende koketteri

Diors New Look Spring 2010 er inspirert av 1920-årenes kokette skjønnhetsideal og den subtile kombinasjonen av uskyld og sensualitet. Blondene gir en touch av vintage til den ultratrendy New Look Spring 2010.
Microsoft Word - New Look Dentelle, Spring 2010.doc

Blonder gir et «vintage touch» til denne sesongens motebilde og har egentlig alltid vært en del av Dior Couture. Christian Dior brukte blonder for å fremheve de vakre aftenkjolene og John Galliano leker ofte med blonder for å gi et sensuelt preg til sine kreasjoner. Denne nye makeup-kolleksjonen innhyller ansiktet i et slør av lys i sart beige og frisk rosa. Øynene og leppene lyser opp i klare pastellfarger og neglene briljerer i ballerinarosa- og sølvgrå farger. Våren har aldri vært så attråverdig…

Poudrier Dentelle

Illuminating Lace-effect Powder for Face.
«Poudrier Dentelle» gir et mykt og naturlig makeupresultat med en frisk og delikat glød! Påføres på panne, neserygg, kinnben og kinn – og i utringningen for å få et sensuelt og perleaktig resultat. Kommer i to forskjellige fargeduoer: beige/delikat og beige/blek fersken.
Øyne: 5 Couleurs i en limited edition blonde-utgave. En lekker kombinasjon av rosafarger, blek grå og lilla gir øynene en helt spesiell look: 5 Couleurs «Edition Dentelle Coquette» en klassisk kombinasjon av varme delikate farger og 5 Couleurs Iridescent «Edition Dentelle Pearl Glow» har kaldere og litt mer vågale farger. 2 Couleurs Boudoir Look oser av sjarm! Øyene har aldri vært vakrere! Crayon Eyeliner, Graphite gir en delikat grå smokey look til øynene. Blyanten er behagelig myk å påføre og sitter godt.
Kinn: En vårlig og delikat rosaglød i kinnene med Diorblush «Edition Dentelle».
Lepper: Denne looken består av feminine toner av fersken, roseblad og skimrende lilla for å fremheve leppene. Gi leppene intens farge med Dior Addict Lipcolor, som gir nøyaktig samme fargeresultat uansett hvilken naturlig leppefarge du har. La deg friste av sesongens herligeste rosanyanser: Pink Eyelet, Pink Embroidery, Pink Bustier. En ny variant av Dior Addict Lip Polish som gir glatte, feilfrie og strålende lepper. Dior Addict Ultra Gloss Reflect Beige Veil og Pink Corset gir fortryllende og fyldig glans.
Negler: Dior Vernis kommer denne våren med to nye glansfulle farger: Pink Ballet og Silver Pearl.

Article image

Crème de Rose

Smoothing Plumping Lip Balm.
Det var en gang en rose… Christian Dior elsket roser! Han dyrket roser i hagen sin i Granville og brukte roser som tema i sin første kolleksjon «Corolle». Hans lidenskap for roser ga liv til idéen om å lage en leppebalsam basert på roser. Crème de Rose er rik på sjelden og dyrebar oljeessens fra Damaskusrose, kjent for sine kosmetiske egenskaper. Denne «leppebehandlingen» gir næring, glatter ut og gir volum til leppene. Den herlige duften av roser gjør at du lett blir «avhengig». Formulaen er beriket med olje-essens fra Damaskusrose, energigivende vitaminer og Sheasmør som gir fukt og gjør leppene myke, fyldige og smidige.
Tips: Crème de Rose kan brukes alene eller under leppestift eller lipgloss. Legg et tykt lag på leppene før du legger deg. Balsamen virker som en intensiv «leppemaske» og du vil kjenne at leppene dine er glatte og myke når du våkner.

Skinflash Primer

Radiance Boosting Makeup Primer.
Nytt og uimotståelig «MÅ-HA»-produkt direkte inspirert av profesjonelle makeup-artisters backstage-tips: en foundationprimer som «tryller bort» tretthetstegn og booster hudens glød. Skinflash Primer er beriket med Photo-smart PigmentsTM, en eksklusiv patent som tilpasser seg alle lysforhold. Lyset reflekteres slik at hudtonen fremstår strålende og glatt. Formulaen gir en transparent glød som lyser opp mørke områder og «tryller bort» tretthetstegn. Den universale rosabeige-fargen passer til alle hudtoner.
Tips: Brukes under din vanlige foundation som en makeup-base eller alene for å gi ekstra glød til enkelte ansiktspartier. Den kan for eksempel brukes som en base på øyelokkene, for å gi lys og bedre underlag for øyeskyggen.

Skinflash Primer kan også blandes direkte inn i foundationen. Eller du kan bruke Skinflash Primer som touch-up i løpet av dagen for å gi hudtonen en frisk glød. Legg Skinflash Primer langs neseryggen, kinn- og kjeveben.