Helse & velvære »  Sporty vår

Sporty vår

Spennende merkevarer, fokus på trend og godt utvalg av det siste nye innen sportsklærnes verden. Dette har ført til at G-Sport – butikkene i Narvik har en stadig økende kundegruppe.
Article imageNår det er slutt på brøytekantene og de første vårblomstene har dukket opp langs veikanten er det duket for mange etterlengtede våraktiviteter. Ta turen innom en av byens tre G-sport-butikker og la deg inspirere. Her er spirer det nemlig av vårens sprekeste klær, sykler, fotballsko og løpsutstyr.

For å kunne reflektere trender og mote innen sportsklær har butikken valgt å ikke bare ha klær tilpasset to sesonger året igjennom. – Hos G-Sport fornyer vi oss stadig. Her vil kunden finne noe nytt i butikken fra gang til gang, sier Wenche Johnsen, som er ansvarlig for produktutvelgelsen til G-Sport i Narvik.
Det er slutt på den tiden da sportsklær kun var treningsklær. Imaget er å se ung og sporty ut, og etterspørselen etter sportsmote har G-Sport merket.
Article image

Fra innerst til ytterst

Faktum er at sportsklær er synonymt med veldig mye av det du finner i det vanlige motebildet. I takt med tiden, er det viktig for folk å se sunne og freshe ut. – Folk er opptatt av å kle seg moteriktig, men samtidig funksjonelt, sier Wenche. Hun forteller at G-Sport kan kle kunden fra innerst til ytterst. Tilbehør som hodeplagg, vesker og belter som matcher antrekket er en viktig detalj, og her kan du få det meste i moteriktige farger, sier Johansen. G-Sport har gjennom årenes løp opparbeidet seg en betydelig portefølje av eksklusive merker. Herunder kan nevnes; Head, Haglöfs, Norheim, Move, SkillMill, Fjellsport, Walton, Platil, Greenwood, Brooks og Diamant.
Article image

Gode merkevarer

Gode merkevarer er viktig, månedlig får G-Sport nye varer med det aller siste fra Nike, Puma, Helly Hansen og Kari Traa for å nevne noen. – Skandinaviske eller norske merker som Norrøna og Hagløfs er veldig in. Det gjenspeiles også i samfunnet. Kundene vil ha det rene norske og kjente, derfor er etterspørselen stor etter disse, sier Johansen.

Tekst og foto: Rune Dahl