Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Sov godt!

Sov godt!

En god natts søvn er viktig for både kropp og sjel. Tempur er kjent for sine trykk-avlastende madrasser som gjør at du våkner uthvilt og klar for en ny dag. Det er med andre ord ikke rart at det norske skilandslaget velger å sove på Tempur!

Få ting har så stor betydning for helsen som god søvn. Dårlig nattesøvn går ut over både konsentrasjon, humør og ikke minst kroppen. Tempur er blant verdens ledende madrassleverandører og er kjent for å lage noen av de beste madrassene på markedet. 
Tempur-materialet ble opprinnelig utviklet av NASA som et trykkavlastende materiale for å gi støtte i draktene til astronautene. Dette materialet gjør at madrassene, sengene og putene fra Tempur er svært trykkavlastende og gir deg en god natts søvn. Det er ikke uten grunn at deres madrasser ofte blir benyttet på sykehus og rehabiliteringshjem for pasienter som skal unngå ekstra belastning på kroppen. 
– Produktene våre er ikke bare for syke eller skadde. Alle fortjener å sove på de beste madrassene, og det kan være lurt å bytte til en Tempur-madrass før man får rygg- og nakkeproblemer, sier markedskoordinator Christine Gaustad hos Tempur Brand Store.
Tempur Brand Store holder til i store og lyse lokaler i Rådhusgaten midt i hjertet av Oslo. Selv om du selvfølgelig også får kjøpt produktene her, så fungerer butikken aller mest som et showroom. 
– Vi selger mest gjennom Bohus, men her på Brand Store får man demonstrert alle våre produkter og ikke minst pratet med søvneksperter. Vurderer du å kjøpe ny seng så anbefaler vi absolutt at du tar turen innom oss.

Skilandslaget sover på Tempur

Den ene veggen i butikken prydes av et stort bilde av det norske skilandslaget. Tempur er nemlig stolt sponsor og alle i laget sover nå i Tempur-senger. 
– Det var faktisk de som tok kontakt med oss. Som toppidrettsutøvere har de behov for restitusjon og hvile, og legen på laget visste at Tempur var de beste madrassene man kan velge. Alle på landslaget har kommet til Tempur Brand Store for å velge ut seng. Så de har alle seng fra oss hjemme. Tilbakemeldingene fra utøverne har vært kjempegode og vi er utrolig stolte over at de valgte senger fra Tempur, sier Christine med et smil.
Det er jo unektelig et tegn på kvalitet når verdens beste landslag som har et ekstremt fokus på detaljer velger nettopp senger fra Tempur. Og de kvalitetene som gjør at skilandslaget valgte Tempur er de samme kvalitetene som sørger for at også alle andre får en god og helsebringende nattesøvn. Blant annet gjør Tempur-materialet at kroppsvekten fordeles likt på hele madrassens overflate og dermed unngår man trykk på kroppen. Dette gjør også at man ligger roligere fordi man ikke har behov for å snu seg for å unngå vonde sovestillinger. 
– Trykkavlastningen gjør at man aldri får vondt av å ligge på våre madrasser. Materialet absorberer dessuten bevegelse slik at man ikke merker om partneren beveger seg eller står opp. Siden materialet tilpasser seg kroppsformen kan alle velge akkurat den fastheten de ønsker uansett høyde eller vekt. Overmadrassene våre fungerer dessuten på samme måte og det er mulig å kjøpe en overmadrass til en annen seng, selv om det mest optimale er hele pakken med både madrass og overmadrass fra Tempur. Fordi overmadrassen er så trykkavlastende så får man aldri liggegroper som man ofte får i fjærsenger.

Over 20 ulike puter

Mange kjenner nok til Original puten fra Tempur. Men det som kanskje ikke alle vet er at Tempur har over 20 forskjellige puter. Her er det med andre ord noe for ethvert behov. 
– Her i Brand Store har vi et lånesystem hvor kunder kan låne med seg en pute hjem før de kjøper slik at de finner den som passer perfekt. Vi har også en rekke andre støtteprodukter som reisesett, sovemasker, reiseputer, nakkestøtter, sykkelputer og sitteputer. Med andre ord alt du trenger for å gjøre hverdagen mer komfortabel.
Tempur er blant de største madrassleverandørene i verden og de blir stadig mer kjent også her i Norge. 
– Vi har hatt en vanvittig økning hos Bohus og jobber mye med å kurse de ansatte hos våre forhandlere. Det er utrolig gøy å jobbe med Tempur, vi opplever at våre kunder er veldig fornøyde og takknemlige. Madrassene produseres i Danmark og gjennomgår grundige kvalitetssjekker før de sendes fra fabrikken og vi har få reklamasjoner. Vi opplever stadig at kundene våre er så fornøyde etter at de har kjøpt produkter at de ofte kommer tilbake for å handle enda mer, avslutter Christine.

FAKTA: Tempur Brand Store Oslo

• Har du spørsmål om Tempurs produkter eller søvn er du alltid velkommen hos Tempur Brand Store eller til å ta kontakt på Instagram, Facebook eller kundeservice på telefon 22 42 70 00!
• Adresse: Rådhusgata 26, 0151 Oslo
• Facebook: Tempur Brand Store Oslo
• Instagram: @tempurbrandstore_oslo

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein og Tempur
 

Følg IN magasinet på Facebook