Hjem » Oslo »  Tilbyr effektive peelingbehandlinger

Tilbyr effektive peelingbehandlinger

Røa hud og Kroppspleie i Vækerøveien 210 på Røa har i flere år vært en av byens ledende klinikker innenfor sine fagområder.

Marianne Sletteng er eier og daglig leder hos Røa Hud.

Klinikken tilbyr både avansert hudpleie og rene velvære-behandlinger, men akkurat nå har de mest etterspørsel etter peelinger. Innehaver Marianne Stenseng kan fortelle IN magasinet at de tilbyr effektive behandlinger både fra Meline, Neostrata og Exuviance.

Veldokumentert resultat

Ifølge Marianne er mye av årsaken til den store etterspørselen etter behandlingene at resultatene er svært veldokumenterte og at peelingsystemene hun bruker er skreddersydd, slik at pasienten alltid får en behandling som oppfyller pasientens personlige hudpleiebehov. Typiske hudforbedringer som oppnås ved disse behandlingene er reduksjon av melasma, pigmentering, fine linjer og rynker. Mange opplever at de får en glattere hudstruktur med mer glød og mindre synlige porer, og behandlingene har også en svært god effekt på akne og aknearr.

Retinol

Både Neostrata og Exuviance er basert på Retinol. Retinol er en form for Vitamin A som er svært effektivt for å reversere tegn på aldring i huden. Retinol reduserer fine linjer, rynker og mørke flekker i huden. Retinol er effektivt og virker raskt, men Marianne forteller at det er vanlig i begynnelsen å oppleve reaksjoner, som tørrhet, rødhet og solsensitivitet. For å unngå at pasientene opplever prikking og rødhet, sørger Marianne for at pasientene får en gradvis tilvenning av Retinolen. I Exuviance er det 1% Retinol, mens Neostrata inneholder 3% Retinol. Dermed er Exuviance en noe mildere Retinol-behandling. Nettopp derfor begynner alltid Marianne med den mildeste behandlingen, slik at det ikke oppstår en Retinol-reaksjon hos pasienten.

Gode preparater

I tillegg til å tilby en hel rekke behandlinger fører også klinikken en rekke håndplukkede preparater. I tillegg til Neostrata og Exuviance trekker Marianne også frem Environ og MeLine blant sine favoritter. Hun bedyrer at dette er fabelaktige produkter med dokumentert virkning bekreftet i doble blindtest-studier. Høsten er absolutt den beste tiden til å ta en runde med profesjonelle peelinger. Marianne anbefaler en serie med 3 peelinger gjerne i kombinasjon med gode hjemmeprodukter, med 4-6 uker mellom hver behandling. Resultatet lar ikke vente på seg. Etter vel en uke kan man begynne å se en forandring.

Fakta Røa Hud

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Røa Hud
 

Følg IN magasinet på Facebook