Hjem » Oslo »  Nytt spatilbud på Scandic Holmenkollen Park

Nytt spatilbud på Scandic Holmenkollen Park

Torsdag 1. september åpnet spaavdelingen på nyrenoverte Scandic Holmenkollen Park. Det er Artesia Spa Holmenkollen som driver anlegget.

Spaanlegget holder til i underetasjen av hotellet, og er tilgjengelig både for gjester og besøkende. Her finner man blant annet et lekkert oppvarmet velværebasseng, badstue og dampbad, i tillegg til komfortable daybeds der man kan finne roen. Man kan velge blant et bredt utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger, massasje utført med ulike teknikker, medispa og luksuriøse spapakker. Det nye spaet har syv behandlingsrom, hvor av to av rommene benyttes til populære DUO-behandlinger der to kan få massasje i samme rom. Artesia tilbyr også et helt nytt spamedlemskap som inkluderer tilgang til spafasilitetene og én månedlig spabehandling.
– På samme måte som dette flotte hotellet tilbyr et avbrekk fra hverdagen, så er Artesia Spa Holmenkollen synonymt med avkobling og velvære. Her kan man virkelig senke skuldrene. Vårt mål er at man oppriktig skal glede seg til sitt neste besøk, sier daglig leder i Artesia AS, Ketil Stenmarck.
Artesia driver også spaavdelingene på Grand Hotel by Scandic og Hotel Norge by Scandic. Direktør ved Scandic Holmenkollen Park, Claus Petersen, gleder seg stort over nyåpningen.
– Jeg er glad for at vi har fått med oss en så ambisiøs aktør på laget. Vi jobber hver dag for å skape flotte gjesteopplevelser på hotellet, og det fantastiske spatilbudet vil forhåpentligvis gjøre Scandic Holmenkollen Park enda mer attraktivt for gjester og besøkende, sier direktør Claus Petersen.
Scandic Holmenkollen Park åpnet 16. juni etter omfattende renovering i regi av Scandic, Rica Eiendom og Eiendomsspar. I tillegg til treningssenteret og spaet, kan hotellet blant annet skilte med 376 rom, kurs- og konferanseavdeling med kapasitet på opptil 1.200 personer og et rikt mat- og drikketilbud. Snart åpner også unike Dragebygget, med egen vinkjeller og 27 fantastiske rom og suiter. Hotellet har innfridd kravene til verdens tøffeste miljøsertifisering for hoteller, Svanemerket, noe som betyr at det stilles strenge krav til miljømerkede produkter og kjemikalier, fornybar energi, bruk av engangsprodukter, vannforbruk og et bærekraftig mat- og drikketilbud. Svanemerkets miljøkrav revideres jevnlig, og skiller seg fra øvrige sertifiseringer med at kravene er absolutte.

 

 

Følg IN magasinet på Facebook