Hjem » Oslo »  Hva er din anledning?

Hva er din anledning?

Designmøbler og elektronikk, håndlagde glass og velværeprodukter. I Glasmagasinet finner du det aller meste - enten du skal feire deg selv eller andre.

Midt i Oslo by, mellom brostein og domkirke, ligger Glasmagasinet. Det har varemagasinet gjort i over 100 år. I løpet av denne tiden har Oslo forandret seg fra småby til storby, men rollen til Glasmagasinet har forblitt den samme. Én ting er sikkert: i Glasmagasinet finner du en rekke flotte produkter til enhver anledning - liten eller stor. Magasinet inneholder avdelinger av kjente merkevarebutikker, slik som Illums Bolighus, Elkjøp, Kicks, Heimen Husfliden, Bellas Hus, Magnor Brandstore og Adam og Eva. I tillegg finner du hyggelige spisesteder og Ditt Apotek. Her finner du garantert noe både til deg selv og de du er glad i enten anledningen er liten eller stor.

Gaver til enhver anledning

Du trenger ikke lete lenge for å finne flotte gaver i Glasmagasinet. I Illums Bolighus finner du alt fra tidløse klassikere til moderne design. Rett og slett noe for enhver smak! Magnor Glassverk har også sin Brandstore i Glasmagasinet. Her finner du håndlagde glass og krystallprodukter laget av dyktige designere og kunstnere. Ta også turen til Bellas Hus med et bredt sortiment av deres egne brands, i tillegg til et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer som Jonathan Adler, Missoni Home og Mateus. Det er sikkert mange som planlegger bryllup og andre feiringer i nærmeste fremtid. I Illums Bolighus kan du sette opp en personlig gaveliste slik at du gjør det enkelt for gjestene å kjøpe det du virkelig ønsker deg. 

De nyeste duppedittene

Er du opptatt av elektronikk og det nyeste innen teknologi? Da kan du helt sikkert slå i hjel både en time og to på Elkjøp. Ekspertene hos Elkjøp Glasmagasinet hjelper deg med det du måtte lure på, og i de ulike etasjene finner du alt fra kjøkkenmaskiner og TV-er til gamingutstyr og hvitevarer. Elkjøp Glasmagasinet har et eget showroom for Epoc kjøkken der du får profesjonell hjelp til å tegne ditt drømmekjøkken. 

Føl deg fresh!

Glasmagasinet er også stedet å dra for beauty og velvære. På Kicks finner du alt fra sminke til hudkremer, men også beauty-services som hudpleie, stell av negler og også en egen browbar. Ta gjerne kontakt, så står Kicks sine dyktige hudpleiere, makeupartister og skjønnhetseksperter klare for å gi deg en unik opplevelse. Hos Adam og Eva finnes flinke frisører og stylister, som er eksperter på hårklipp, styling, skjegg, farging, striper, vipper og bryn.
De er velkommen til Glasmagasinet i hjertet av Oslo. Hent gjerne inspirasjon på www.glasmagasinet.no.

 

Følg IN magasinet på Facebook