Hjem » Sandnes » Klær & mote »  Pia Wallén: My First Reflection & My First Beauty

Pia Wallén: My First Reflection & My First Beauty

Brio My First Reflection & My First Beauty er to skatter i Brios møbelsortiment. Et stort smykkeskrin med speil for alle ”jåler”, og rom for juveler - både store og små, og et lite smykkeskrin for perler og hemmeligheter.

Produsert av BRIO og designet av velkjente Pia Wallén som hentet sin inspirasjon fra BRIOs arv, Coco Chanel og Pias egen datter Xi.

BRIO My First Reflection & My First Beauty er de første produktene i BRIO My First møbelsortiment. To unike produkter som kan gjemme de mest verdifulle skatter og lekne hemmeligheter. Kloke personer vet at det som ikke synes ved første øyekast kan være det som gjør noe spesielt og unikt. Den som titter nøye kan nemlig finne et hemmelig rom bak på det store smykkeskrinet. BRIO sitt My Very First Reflection & My Very First Beauty matcher hverandre i stil og farge og passer inn i hvilket moderne barnerom som helst. Det rene designet, de rette linjene og den blanke, røde lakkfargen med gullknottene gjør at disse smykkeskrinene føles ekstra spesielle for både små og store jenter…
eller gutter.

My First Reflection

My First Reflection er det største av de to smykkeskrinene – et ”gammeldags” smykkeskrin med speil og små rom som bestemor hadde. Tre litt større rom hvor man kan legge smykker – og ett hemmelig rom hvor lommepengene kan gjemmes. På baksiden av speilet står det med store gullbokstaver i håndskrift; ”Be unique”.

My First Beauty

Det litt mindre smykkeskrinet; My First Beauty, har to rom, perfekt for perler, armbånd eller brev.

Om Pia:

Pia Wallén er en av Sveriges fremste designere. Hennes produkter er skapt med enorm kjærlighet og følelse for form. Etter 20 år som designer er hun fortsatt tro mot den svenske arven og den svenske kulturen. Svenske materialer, teknikker og farger samt svensk historie er ofte en inspirasjonskilde. Pia Wallén blander tradisjon med lek
og fantasi, gjennom å søke etter nye løsninger og være grensesprengende. Hennes produkter speiler dagens kultur og moderne mennesker. Noe som går hånd i hånd med BRIOs produkter og verdier.