Hjem » Stavanger »  På gavejakt i Stavanger?

På gavejakt i Stavanger?

Enten du planlegger å gifte deg eller er invitert i bryllup er det vel verdt å ta turen innom Illums Bolighus. Deres varehus i Stavanger formelig bugner over av inspirasjon til budskapet om gaver både til sommerens bryllup og til de mange andre anledningene som skal feires. I tillegg gjør deres nye gaveliste det enkelt for både brudeparet å registrere sine ønsker og ikke minst for gjestene å finne den perfekte gaven!

Sommer er høysesong for bryllup og i årer det ekstra mange som planlegger å gifte seg etter å ha utsatt bryllupet under pandemien. I Illums Bolighus finner både brudepar og gjester nesten alt de trenger til sommerens bryllup. Illums Bolighus er et livsstilkonsept med alt fra klær, smykker, sko og armbåndsur til belysning, tekstiler, delikatesser, serviser, kjøkkenutstyr og velværeprodukter. I deres varehus i Stavanger finner du med andre ord alt du trenger til bryllupet. Illums Bolighus har en rekke kjente skandinaviske og internasjonale varemerker, i tillegg til flere spennende norske designere. Varehuset byr på inspirasjon og designglede.

Opprett gaveliste med mobilen

Siden Illums Bolighus har et så bredt utvalg er det det perfekte stedet å finne gaver til alle anledninger. Tidligere i vår lansertede dessuten en ny gavelisteløsning som gjør det enda enklere for bryllupspar eller jubilanter å sette opp en gaveliste.
– Illums Bolighus er veldig glade og stolte over vår nye gavelisteløsning. Nå kan du enkelt opprette en gaveliste med din egen mobiltelefon. Med mobilen kan du skanne produktene du ønsker deg i butikken rett inn på din digitale gaveliste. Gavelisten settes enkelt opp via din kundeprofil på nettsiden til Illums Bolighus og så er det bare å starte skanningen. I tillegg kan du når som helst redigere gavelisten og legge til produkter fra nettbutikken vår. Du får også en personlig link som kan deles med gjester og familie.

Spleiser på drømmegaven

Det er dessuten mulig å lage flere lister til ulike store anledninger, som bryllup, jul eller bursdag. Eller bare som en personlig huskeliste, noe som kommer særlig godt med om man for eksempel samler på et bestemt servise eller glass-serie. Da har du alltid med deg en oversikt over hva du mangler.
– Vi ser at flere ønsker å investere i gaver som blir minner. Gaver skal gjerne ha kvalitet og vare livet ut. En trend er at flere gjester går sammen og spleiser på litt større gaver. Dermed kan brudeparet få for eksempel den stolen fra Fritz Hansen som de drømmer om. Ikke vær redd for å sette litt større eller dyrere ting på ønskelisten. Vi ser at mange gjester synes det er ekstra gøy å være med på å oppfylle en drøm, enten de går sammen og spleiser eller gir gavekort på deler av beløpet.
Siden Illums Bolighus har det meste man kan ønske seg til hus og hjem får du dessuten alt samlet på en gaveliste. Dermed slipper både brudepar og gjester å løpe rundt i flere butikker. I tillegg er gavelisten tilgjengelig i alle Illums Bolighus sine butikker, samt i nettbutikken. Mange brudepar velger dessuten å beholde listen etter bryllupet, både som en personlig huskeliste og som en ønskeliste som familiemedlemmer kan se på før jul og fødselsdager.

Personlig veiledning

Det kan være vanskelig å vite hvilke produkter man bør inkludere på en gaveliste. For å gjøre det enklere for sine kunder tilbyr Illums Bolighus personlig veiledning. Booker du personlig veiledning får du en dedikert ansatt som blir med deg rundt i varehuset og svarer på det du måtte ha av spørsmål og gir produktveiledning.
– Vi kan svare på spørsmål rundt alt fra hvordan dekke det perfekte bordet til hvilken stol du bør velge hvis du vil ha en som varer livet ut. Blant annet er det en del som har spørsmål rundt serviser, som for eksempel hvilket servise man bør velge og om det bør være til 8 eller 12 personer. For å avtale personlig veiledning kan du sende mail til gavelisten_vest@illumsbolighus.no med ønsket dato og tid, samt ønsket butikk. 
Et annet godt tips er å heller sette på litt for mange ting enn for få på ønskelisten. Er det få ting kan gjestene bli litt frustrerte, de fleste ønsker å ha flere ting å velge blant slik at de kan finne en gave som de virkeligønsker å gi.
– Vi ser at mange ofte prøver å finne det litt spesielle som er hyggelig å få i gave og som kan være et minne. Når paret senere ser den vasen eller pyntegjenstanden så husker de hvem de fikk den i bryllupsgave fra.

Miks moderne og gammelt på bordet

En trend innen borddekking er at man skal finne frem det gamle man har fra skapene igjen. Du kan med fordel mikse deler av det gamle serviset du har arvet etter bestemor med nye deler fra et annet servise.
– Vi ser at det gamle nå kommer tilbake igjen. Ta gjerne frem det flotte serviset du har arvet og suppler det med moderne deler. Dette gir hjemmet et mer personlig preg. Våre ansatte har kompetansen som gjør at de kan gi veiledning i hva som fungerer sammen, slik at serviset blir både personlig og tidsriktig. Folk har blitt flinkere til å ta frem det de har i skapene og bruke det i hverdagen. Under pandemien så vi en økt interesse for bolig og innredning. Mange hadde gjester hjemme istedenfor å gå ut og valgte å investere i servise, glass og bestikk. Disse blir nå heldigvis tatt frem for å lage fine øyeblikk i hverdagen.
Serviser fra Royal Copenhagen er en klassiker som går igjen på mange av gavelistene. I tillegg kan Illums Bolighus friste med serviser fra en rekke andre kjente merkenavn, som Iittalla, Pillivuyt m.fl. Sengetøy og morgenkåper i høy kvalitet er også en sikker vinner på gavelistene, og i varehusene finner du tekstiler fra merker som Lexington, Ralph Lauren, Boss Home og MissoniHome. I tillegg er de flotte smykkene fra Pernille Corydon, Maria Black m.fl. en populær morgengave. Det er mulig å få de sendt til bryllupslokalet eller hjem.
– Vi ønsker dessuten å gi brudeparet ekstra god service og utvider bytteretten til to måneder fra bryllupsdatoen.

Mote for både dame og herre

Trenger du nytt antrekk til sommerens bryllup eller andre festligheter så kan Illums Bolighus også friste med egen fashionavdeling. Her finner du alt du trenger fra selve antrekket til sko, vesker og tilbehør til både damer og herrer, fra kjente merker som Stenströms, Part Two og Second Female. Stadig flere har fått øynene opp for norsk design. Både innen mote og interiør er det nå mange norske designere som lager spennende ting. Og i Illums Bolighus finner du også en god del norsk design.
– Vi er stolte av våre norske varemerker som for eksempel One & Other og Urban Pioneers. Vi har en rekke store klassikere i vårt sortiment, men ser hele tiden etter nyheter og leter etter de produktene som vil være prikken over i-en. Vi har også en velfylt nettbutikk, men vi anbefaler alltid våre kunder å besøke en av våre fysiske butikker for å la seg inspirere.

Om Illums Bolighus Stavanger

• Adresse: Arkaden Torgterrassen, Kirkegata 2, 4006 Stavanger
• Web: illumsbolighus.no
Instagram.com/illumsbolighusstavanger
• Avtale veiledning: gavelisten_vest@illumsbolighus.no

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Illums Bolighus
 

Følg IN magasinet på Facebook