Hjem » Stavanger »  Lokalt klesmerke med egen konseptbutikk

Lokalt klesmerke med egen konseptbutikk

Sola skinner og byens gater er igjen fulle av handlelystne kunder. Det merkes godt i Lillebas helt unike konseptbutikk, der du finner supermykt nattøy, koseklær og sengetøy til liten og stor.

– Det er en glede å se at sentrum har våknet til liv etter en lang vinter, sier Sherri Pourhashem. 
Hun er daglig leder for Lilleba Konseptbutikk i Østervåg og stråler om kapp med solen på utsiden.
– Vi har klart oss greit de siste to årene, men vi er selvsagt også påvirket av nedgangen i sentrumshandelen, forteller Sherri. 
– Heldigvis har vi en veldig god nettbutikk, men for oss har det hele tiden vært viktig å ha en spennende konseptbutikk der vi presenterer hele bredden i sortimentet vårt.
En viktig del av konseptet til Lilleba er nettopp bruken av eksklusive stoffer.

Butikken er lys og luftig, og gjenspeiler Lillebas idé: Å bidra til å skape pur hverdagsglede. Lilleba er for hele familien.

Nattøy, koseklær og sengetøy til hele familien

Lilleba mener at klærne som er innerst mot huden skal være de aller mykeste; laget av en bløt tråd i ren bambus viskose og bomull, med minst mulig sømmer og stikkende etiketter. Opplevelsen av disse plaggene, og hvordan de føles mot huden er en veldig sanselig opplevelse som selvsagt må oppleves i en fysisk butikk.
– Også er det selvsagt det sosiale aspektet ved å besøke en butikk, sier Sherri.
– Du kan godt si at det er kjærligheten til kundene som driver oss. Folk kommer alltid til å oppsøke butikker som tilbyr de helt spesielle tingene, og som i tillegg tilbyr en opplevelse utover det å kjøpe noe. Her setter vi umåtelig pris på den gode praten. Vi har veldig mange stamkunder, og mange kommer faktisk innom kun for å si hei. Vi ønsker å være den plassen hvor folk kan finne ro, harmoni og komfort. Våre produkter skal føles som en god nattaklem.

Lokal bedrift

Lilleba er fra Stavanger, og ble startet i 2006. Hovedkontoret er på Gausel og her blir de unike mønstrene og klærne tegnet og designet. Etisk handel og produksjon har alltid vært viktig for Lilleba, som lager plagg som varer lenge og godt kan gå i arv eller selges videre.

1 Sherri er glad for at sentrum igjen har våknet til liv etter en lang vinter. | 2 Lilleba & Herremann lager nattøy, koseklær og sengetøy som behandler huden med silkehansker. | 3 Lilleba Konseptbutikk i Stavanger presenterer hele varesortimentet til baby, barn, dame, herre og sengetøy.
1 Sherri er glad for at sentrum igjen har våknet til liv etter en lang vinter. | 2 Lilleba & Herremann lager nattøy, koseklær og sengetøy som behandler huden med silkehansker. | 3 Lilleba Konseptbutikk i Stavanger presenterer hele varesortimentet til baby, barn, dame, herre og sengetøy.

Handle lokalt

Etter lang tid med pandemitiltak og lite kunder i sentrum er det utrolig viktig at vi bruker de små lokale butikkene. Stavanger sentrum er en helt unik opplevelse med trange smug og spennende spesialbutikker, men her som i alle norske byer er butikkdød med tomme lokaler noe som truer. Jentene i Lilleba-butikken mener at vi alle har et felles ansvar for å skape en levende by. Bruk den lokale butikken din, våren er her og vi kan endelig kose oss på byen. I Lilleba Konseptbutikk kan du unne deg en hyggelig opplevelse. Her er hele familien velkommen. Ta en kaffe i butikkens i lounge, mens barna leker i «lekehytten» eller tegner. Her kan du i fred og ro prøve klærne i store og behagelige prøverom og finne noe som passer til akkurat deg. Lilleba er en spennende konseptbutikk med stort engasjement, flotte klær og sosial samvittighet.
Velkommen til Lilleba!

Fakta Lilleba Konseptbutikk

• Adresse: Østervåg 9, Stavanger
• Nettbutikk: lilleba.no
Instagram.com/lillebakonseptbutikk
Facebook.com/lillebakonseptbutikk
• Mobil: 458 47 373
• E-post: sherri@lilleba.no

Tekst: Stein O. Kaasa | Foto: Lilleba
 

Følg IN magasinet på Facebook