Helse & velvære »  Narvik Storsenter

Narvik Storsenter

Article image

Narviks ”ukjente” merkebutikk

Fischer Klær AS NOAH er kanskje Narviks beste butikk på merkeklær!
Her finner du merker som Lacoste, Moods of Norway, Giovani Fashion, Floyd by Smith, Mexx, Merry Time, Inwear, Marlboro, Matinique, Frislid og mange, mange flere. Butikken er et eldorado for ”merke-elskere” og andre som er interessert i kvalitetsklær!
Fischer er en frittstående butikk og har eksistert i Narvik siden 1923.
Vi har prøvd å tilpasse oss det lokale markedet. Vår målgruppe er både damer og herrer fra 20 år og opp. Her setter vi kunden i fokus og satser på service og kvalitet, forteller daglig leder Toivo Rantanen.
Sammen med seg har han en fast stab av flinke selgere; Lisbeth, Hans-Hugo, Gunnhild, Merete, Tommy og en del ekstrahjelper.
Article image

Christiania GlasMagasin

Tenk om du kunne få ideer og inspirasjon til bordoppdekking, kjøkkenet, interiør, design, innredningsdetaljer og møbler på ett og samme sted?
Et sted som ikke stod stille, men fulgte med i tiden for deg. Et sted som
kontinuerlig forandret utvalget så du kunne finne noe nytt og
spennende hver gang.
Hadde ikke dette vært et sted du gjerne ville ha besøkt?
Ta en tur innom Christiania GlasMagasin på Narvik Storsenter!
Du finner både velkjente varemerker, spennende design og
impulsprodukter til hyggelige priser.

Gå ikke glipp av en unik handleopplevelse med mange gode tilbud!
Article image

Bik Bok

I tredje etasje ved Narvik Storsenter finner du Bik Bok, butikken for deg som er opptatt av trender og endringer i motebildet. Bik Bok er førstevalget til trendy unge jenter mellom 14 og 28 år. De ferskeste nyhetene fra moteverdenen finner du her.
Bik Boks image bygges av entusiastiske medarbeidere, kule butikker og markedsføring som aktiviserer både kunder og medarbeidere.
Vi elsker å jobbe med klær, noe som gjør oss til gode selgere og Bik Boks viktigste medium mot kundene, forteller daglig leder Rutt-Astri Olsen.
Klærne består hovedsakelig av egenproduksjon, men vi har også de mest kjente jeansmerkene, sier hun.
Bik Bok er en kjede som tør å gå egne veier og dette preger ikke bare klærne du finner her, men også butikkenes visuelle profil. På Bik Bok finner du 8 glade jenter; Carina, Anja, Serina, Mariell, Janeth, Angelica, Marie og Rutt-Astri.
Article image

Moteriktig til jul?

Jeans kombinert med en blazer i en av høstens farger er en sikker vinner. Dessuten utvider vi vårt utvalg av kvalitetsskjorter i egyptisk bomull, noe enhver mann bør unne seg, forteller daglig leder Marianne Grimstad i Dressmann Narvik.
Dressmann er nordens største kleskjede innen herreklær med over 400 butikker i Norge, Sverige, Finland, Latvia, Danmark og Tyskland. Med et stort utvalg klær til menn i alle aldre tilbyr kjeden konseptet ”value for money”. Utvalget i butikken spenner seg fra fritid og basistøy til konfeksjon.
Julebordsesongen møter vi med våre tidløse og klassiske dresser, samt noen nye, smale dresser for den trendy mannen. Kombiner den eksklusive dressen med en varm og moteriktig frakk, og festantrekket er komplett, smiler Marianne.
Article image

Butikken for gutta boyz og virksomme damer!

Ca 30% av våre kunder er jenter og flere kommer det til å bli, forteller en jublende glad Hans-Petter Heim, daglig leder for Mekk på Narvik Storsenter. Med sin flotte beliggenhet i andre etasje har Mekk vært et friskt innslag på senteret. Vi selger ”gjør det selv” produkter til bil, båt, hjem og fritid, og ønsker å fremstå som et friskt og spennende alternativ til tradisjonell handel. I tillegg til et solid basissortiment innen jernvare, vil du alltid finne spennende topptilbud og partivarer til priser som gleder alle shoppere, sier en fornøyd Heim.
Med seg på laget har Hans-Petter kompisen Rainer Iversen. Sammen med Kjell Skålvold står de som eiere av bedriften.
Utelamper til hus, utstyr for å klargjøre bilen for vinteren, og lys og varmeprodukter til hjemmet. Det er varer som selger ekstra godt på denne årstiden. Og jentene handler ”gjør det selv” produkter som aldri før!  - Kom innom og sjekk våre priser, er Hans-Petter sin oppfordring.
Article image

Har du lyst har du lov!

Narvesen på Narvik Storsenter tilbyr deg de ”små fristelsene”; en sjokolade, ei pølse, et lekkert magasin på glanset papir – ja, alle disse små tingene som gjør en forskjell! Litt ”luksus” i en travel hverdag.
På engelsk betegnes disse fristelsene for «guilty pleasures», noe man bør få litt dårlig samvittighet av. Det er derimot ikke daglig leder Jorill Forselv enig i.
- Det er jo små lyspunkter som gjør hverdagen litt bedre, smiler hun.
Kanskje ikke lurt, kanskje ikke sunt, kanskje ikke økonomisk korrekt - men tar det livet av deg? Gjør det deg blakk? Neppe - Har du lyst, har du lov...»
Hos Narvesen får du kjøpt flybilletter, billetter til arrangementer og selvfølgelig et stort antall magasiner og bøker.
Narvesen Norge fremstår i dag som en landsdekkende kjede med over 470 kiosker og over 2.500 medarbeidere i Norge. Mer enn 200.000 kunder besøker en Narvesen kiosk daglig.
Article image

En verden av bøker

Er det noe vi ikke har, prøver vi alltid å skaffe det. Hos oss er kunden viktigst, forteller butikksjef Wenche Gunnestad hos Notabene på Narvik Storsenter.
Det å trå inn i Notabene-butikken er som å trå inn i en verden full av bøker, ispedd et stort utvalg av gaveartikler. Her treffer du alltid smilende butikkmedarbeidere.
Vi satser på bøker, kort, DVD, spill og hjemmekontor. I tillegg har vi et bredt gavesortiment. Hos oss finner du alltid en gave til andre eller til deg selv, sier Gunnestad.
Notabene er landets nest største filialkjede innen bok- og papirbransjen med 130 butikker fordelt over hele landet. Butikken i Narvik har eksistert siden senteret åpnet i 1999.
Gjør julehandelen hos oss! Vi har et unikt varesortiment, som er beregnet på alle aldersgrupper. Hos oss skal du til enhver tid finne aktuelle produkter og varer i tiden, smiler Wenche Gunnestad.
Article image

Fra hamburger til husmannskost

Kafeen er en av de største i byen, og sannsynligvis den med best utsikt også. I tredje etasje på Narvik Storsenter kan man nyte alt fra hamburger til skikkelig norsk husmannskost. Signal Cafe har et stort antall sitteplasser, og lokalene passer godt for småbarnsforeldre.
Vi har en lys og trivelig familiekafé med stor bredde i menyen, sier daglig leder Rainer Jakobsen og fortsetter: Dagens middag – hver eneste dag. Da er det husmannskost som gjelder. Velger du dagens middag, spanderer vi selvfølgelig kaffe og dessert.
De aller minste kan velge mellom flere typer barnemenyer, og det følger alltid med en overraskelse til de små.
Hos oss på Signal Cafe legger vi meget stor vekt på service og kvalitet. Gratis påfyll av kaffe er en selvfølge, og vi kommer gjerne rundt og skjenker kaffe og slår av en liten prat. Jeg er veldig glad for at vi har blitt så godt mottatt i Narvik. Vi er glad for at vi nå kan tilby våre gjester den sprøeste svoren og det beste pinnekjøttet, forteller Rainer Jakobsen.
Article image

Ann`s Gaver

Blant butikkene i 3.etasje ligger nisjebutikken Anns Gaver. Butikken er lokaleid og vareutvalget er håndplukket. Den minner litt om en landhandel - bare midt i byen. Idet du går inn blir sansene lokket av deilige dufter fra herlig nykvernet kaffe, over 30 ulike tesorter, krydder ,duftlys samt franske velværeprodukter.
Her finner du et bredt spekter. En egen avdeling med garn og Oleana design.  
Fargerike lys med tilbehør. Et vell av julepynt, nisser og engler. Juleknask og konfektsjokolade. Interiør til hus og hytte.
Det meste er kjente merkevarer fra bla : Sia, Ib Laursen, Lene Bjerre, Nordal, Durance, Br.Flaarønning, Crema med flere.
Ta turen innom Anns Gaver. Gavebutikken med sjel.
Article image

G-Sport

Vinterens bekledning finner du på G-Sport. Sportsbutikken i tredje etasje på Narvik Storsenter er klar for vinteren og kan friste med et stort utvalg av moteklær i sportsbransjen.
Vi satser sterkt på Haglöfs, forteller daglig leder Kristian Lindgren.
De har utrolig mye fint denne sesongen, både til damer og herrer. Haglöfs leverer et komplett sortiment med ryggsekker, soveposer og fritidsklær, der alt som er unødvendig er fjernet og produktene ikke veier et gram mer enn absolutt nødvendig, sier han.
I dag produserer Haglöfs over 1 million produkter i året og er den dominerende leverandøren av fritidsutstyr på det nordiske markedet.
Vi selger også mye ski nå før jul og spesielt vil jeg fremheve Head sin nye skikolleksjon, fortsetter Lindgren. Utrolig flott og omfattende.
En ny trend de siste årene er spesialisering av modeller til damer.
Veldig mye er tilpasset damer, både på ski og snowboard-siden. Det gjelder både på design og vekt, legger han til.
Article image

Det naturlige valget……

Det naturlige valget for en god lunsj eller en pust i bakken, er Kafé Baguetten i tredje etasje på Narvik Storsenter. Med sin urbane og behagelige atmosfære har kafeen oppnådd stor popularitet blant byens befolkning. Det skyldes nok den alltid hyggelige betjeningen og den mangfoldige menyen.
På kan du velge mellom mange fristende retter: Baguetter, gratinerte og ”vanlige”, spennende paier, sandwicher, deilige salater, omeletter og andre småretter. Pluss kakedisken, og alle kaffevariantene. - Hos oss får du god mat til en rimelig pris. La julestresset forsvinne og kom inn til oss, forteller Silje Hjelle, daglig leder ved Kafé Baguetten.
Article image

Alt i en og samme butikk!

Cubus er butikken hvor du finner alt du trenger på et sted; klær til barn, dame, herre i tillegg til kosmetikk!
Cubus retter seg først og fremst mot barnefamiliene og har et bredt utvalg av moteriktige produkter av høy kvalitet til meget gode priser. Kjeden legger stor vekt på å utvikle tiltalende butikker med inspirerende varepresentasjon. Det skal være enkelt å handle på Cubus, butikken som regnes som barnefamiliens førstevalg.
Vi kan love god service og en flott butikk som er klar til å ta imot alle. Vi har satset sterkt på julekolleksjonen vår, og den MÅ bare sees! Også de typiske julegavevarene våre er i en egen divisjon i år, forteller daglig leder Ellen Solheim.

Cubus finner du i førsteetasjen på Narvik Storsenter.
Article image

Dyr er godt for helsa!

Å ha et kjæledyr er positivt både for trivsel og mental helse. Dyr virker beroligende og gir glede. Det er ikke uten grunn at kjæledyr brukes som terapi for mennesker i psykisk ubalanse.
SUNNHET er riktig ernæring. Dette gjelder både for dyr og mennesker, sier Øystein Tollefsen, daglig leder for Tropehagen Zoo på Narvik Storsenter.
I butikken på 140 kvadrat finner man det aller meste av mat og utstyr til sine kjæledyr. Men du kan også kjøpe levende dyr som mus, kaniner, hamstere og andre typer smådyr. Også fugler, edderkopper, tusenbein og akvariefisker er med i ”sortimentet.
Tropehagen Zoo har ”alt” til hund og katt. Også de beste fòrene som finnes i Norge, Royal Canin og Eukanuba.
- Vår viktigste kompetanse ligger i varekunnskap og vareutvalg. Jevnlig holder vi kurs for våre ansatte. Vi skal alltid være best på service, kundebehandling og faglig kompetanse, lover Tollefsen.
Article image

Glede med blomster!

Du finner ViTo Blomster rett innenfor  hovedinngangen til Narvik Storsenter. Utvalget er stort, snittblomster, ferdige buketter, bryllup- og begravelsesbinderi. Butikken fører også interiørartikler, keramikk, potteplanter, grønnplanter og har et godt utvalg av sesongvarer. Pris og kvalitet er hovedfokus, kundene skal få de beste varene til best mulig pris.
Vi har blomster til hverdag og fest, til deg selv og til gave. Planter øker trivselen, gir glede og et skaper et godt miljø, sier daglig leder Bjørg Eva Arnøy.
Blomster kan uttrykke mye, som hvem du er og hvor stor pris du setter på den du gir blomstene til.
Article image

Rimi

RIMI på Narvik Storsenter er kjent for sin friske og store grøntavdeling som møter deg når du trår inn i butikken.
- Vi har jobbet mye for å få en ryddig og oversiktlig butikk, forteller Leif Jakobsen på RIMI.
Vareutvalget er stort og har i tillegg til matavdeling, også en stor dvd-avdeling. Butikken ligger i senterets annen etasje.

RIMI har vært en del av den norske hverdagen siden 1977, og det er i dag 279 RIMI butikker i Norge. RIMI har en rendyrket profil som lavpriskjede der pris, enkelhet og hverdagshandel står i fokus. RIMI tilbyr sine kunder billige hverdagsvarer til faste lave priser.
Article image

Barnas Verden

Ringo Barnas Verden er Narvik Storsenters julenisse! Et eldorado for både barn og voksne. For voksne blir som et barn igjen når du trår inn i denne flotte ”eventyrverdenen”.
Lekebutikken har flyttet inn i nytt og flott lokale i senterets andre etasje. Elias-båten hilser smilende velkommen når du trår inn i butikken. Lenger inn er det et stort utvalg leker fra både Fisher-Price, Lego, Plasto, Barbie, Hasbro og Disney.
Vi satser på merkevarer og kvalitet for barna, forteller Hilde Grimstad hos Ringo. Og de mest spennende julegavene til barna, ja de finner du garantert på Ringo!

Ringo er en frivillig kjede av leketøysbutikker med sine 110 butikker spredt ut over hele landet. Samlet omsetter kjeden for mer enn 250 millioner kroner.
Article image

Carlings!

Carlings er butikken for deg som setter jeansen i fokus! Større utvalg av jeans fra de ledende og mest populære jeansleverandørene i markedet, finner du ikke i noen andre butikker i Narvik! Levis, lee, diesel, nudie osv. Kom innom, bli overbevist!
I tillegg har Carlings’ egne merker; Poco Loco, Red Label, Vailent, Saints & Mortals og Vandals, merker som alle har fått god aksept hos de merkebevisste kundene.
Carlingsbutikkene er har sitt eget personlige preg!
-  Dyktige og engasjerte selgere som gir deg god personlig service, og som kommer med nyttige kjøpsråd er en viktig del av konseptet vårt. Summen av alt dette gjør Carlings til den mest attraktive butikken for deg som jeanskunde. Det sier en typisk Carlingsrepresentant, daglig leder Kolbjørn Ingvaldsen.
Carlings er i tredje etasje på Narvik Storsenter.
Article image

Overskudd til mer!

Vinteren nærmer seg og det kan være lurt å gi kroppen ekstra vitaminer og mineraler gjennom kosttilskudd. Dra innom Svaneapoteket / Ditt Apotek på Narvik Storsenter og du får hjelp til å finne akkurat det du trenger for en lang vinter! I tillegg til våre tradisjonelle apotekvarer, har vi  et spennende selvvalg med utvalgte produkter som dekker ditt behov. Vi har reseptfrie legemidler, produkter for hud- og hårpleie, kosttilskudd, naturmidler og en rekke andre helse- og velværeprodukter. Vi har også mange fine produkter som egner seg som gaver, forteller Mona Kind, markedsansvarlig for Svaneapoteket.
Apoteket har en god beliggenhet i andre etasje på Narvik Storsenter, kun noen få meter fra senterets hovedinngang. Apoteket er lyst, moderne og med sin funksjonelle innredning er det lett å orientere seg i selvvalget. Svaneapoteket er rådgiverapoteket framfor noen. Lett å finne og lett å spørre.
- Vårt hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.
Article image

Gullsmed Borge

Hos Gullsmed Borge har de god oversikt over hva som foregår på Narvik Storsenter. Butikken ligger sentralt plassert i tredje etasje, og de som har sitt arbeid der, trives godt med nærkontakten til kundene. Gullsmed Borge satser på å være en gullsmedbutikk med et bredt vareutvalg og har smykker til unge og eldre.
– Kvalitet er en selvfølge for oss, uansett om det gjelder store diamanter eller bijouteri, sier Isabell Borge.
Vi tar oss av kundene fra de kommer inn i butikken til de går, sier Isabell. – Mange vet ikke helt hva de vil ha når de kommer hit, spesielt hvis de er ute etter en gave. Da er vi der, klar med hjelp og råd og som regel finner vi den rette gaven i felleskap.
Gullsmed Borge begynte læretiden allerede i 1969. Det er ikke få forlovelses- og gifteringer og andre artikler i gull og sølv som er blitt forarbeidet der siden den gang.
Med 38 års erfaring fra reparasjoner og produksjon av gull og sølvartikler kan Gullsmed Borge være behjelpelig med å gi liv til dine ønsker.
Article image

Myklevold Bakeri

Stress ned denne julen og kjøp julebaksten på Myklevold Bakeri på Narvik Storsenter! I senterets andre etasje finner du den populære lunsjplassen som alltid er fylt opp med gode og fristende bakervarer.
Myklevold Bakeri er ledende i produksjon av ferske brød og bakervarer i Ofotenregionen.
Hos oss finner du alt fra flotte bryllupskaker til enklere kaker til ettermiddagskaffen. Nå som julen nærmer seg, vil bakeriet bugne av den lekreste julebakst. Smultringer, pepperkaker, kokosmakroner for å nevne noen få sorter. 
Kom innom oss for en god julehandel, smiler Sabine Andreassen på Myklevold Bakeri.
Article image

Royal Optikk

Royal Optikk AS ble etablert i 1999 av optikerne Niels Witt og Cathrine Kaarbø. Bedriften flyttet i 2005 til Narvik Storsenter. I tredje etasje i lyse, fine lokaler tar de i mot sine mange kunder.  Mye nytt i butikken, spesielt kan nevnes motebriller for menn. Det er blitt det nye smykket som viser hvem du er. En eksklusiv Tag Heuer er den nye ”Sjefsbrillen”. Markerte Exhault Cycle er for de litt tøffere. Oakley og Quicksilver er for de mer sporty. For damene er Dolce & Gabbana, Gucci og Diorbriller prikken over i - en. For de ekstravagante som vil ha ekte vare, er Swarowski-brillene i hvitt/gult gull det naturlige valget. Royal Optikk AS er en del av Norges største optikerkjede C- Optikk.
De tilbyr synstester, kontaktlinser, kikkerter, stjernekikkerter, skytterbriller, vernebriller, arbeidsbriller og et stort utvalg merkebriller og solbriller. Utvalget er stort i alle prisklasser. Brille er mote, et smykke midt i ansiktet. Flere og flere ønsker mer enn én brille, gjerne en til pynt og en til hverdagsbruk. På Royal Butikk finner du begge deler. Og litt til!
Article image

Estethique:

Esthetique bugner av julegaver til han og henne! Butikken har alt du kan drømme om innen skjønnhet og velvære, og de ansatte hjelper deg mer enn gjerne med å finne akkurat det som passer for deg.
- Vi har dufter til både han og henne, samt makeup og hudpleie fra kjente kosmetikkmerker og nevner: Alessandro, Biotherm, Clarins, Dior, Kanebo, Lancôme, Fusion Beauty, ModelCo, Shiseido og YSL. Daglig leder Synnøve Barth peker på de lekreste esker og flasker.
Ta turen til oss og vi lover deg god veiledning på både hudpleie og makeup, sier hun.

Du finner Esthetique i 3.etasje på Narvik Storsenter.
Article image

Have a party!

Sugen på en saftig, smakfull og rykende varm pizza? Da bør du ta turen innom Peppes i første etasje på Narvik Storsenter.
Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteinene i Peppes, forteller daglig leder Torje Jakobsen.
Peppes har siden oppstarten i Narvik hatt en svært positiv utvikling. Det skyldes ikke minst den hyggelige betjeningen som smilende tar imot deg ved inngangen. Vel inne er det bare nyte omgivelsenne. Atmosfære og miljø. Stemning og latter. Stillhet og smil. Og masse god mat…!
Vi serverer både øl, vin og sprit i tillegg til våre matretter som også inkluderer glutenfri pizza. Vi kjører også maten hjem til deg om du ønsker det. Filmdealen gir deg kjøpefilm, pizza og brus for kun 359,- og er svært populært, fortsetter Jakobsen. I tillegg  til sine berømte pizzaer, kan Peppes også by på småretter, salater og deilige spesialiteter.
Article image

Sko+Sånt

I 2. etasje på Narvik storsenter finner du en av Narviks flotteste skobutikker.
Sko+Sånt skiller seg ut både hva gjelder utvalg og innredning. 
- Vi satser på kommersiell mote til kunder fra 15 år og oppover, sier daglig leder Gunn Tove Grytvik.
- Målet vårt med butikken var å skape noe nytt. I tillegg til sko, har vi satset på et spennende utvalg av vesker og litt bijouteri. Vi har fått en helt overveldende respons hos kundene, det er
tydelig at vi har truffet rett, sier en fornøyd Grytvik.

Les mer om Sko+Sånt i magasinet.
Article image

Helseprodukter av høy kvalitet

Helsekostkjeden Sunkost lover kundene et stort utvalg helseprodukter av høy kvalitet basert på sin egen erfaring og ekspertise. Sunkostbutikken på Narvik Storsenter er intet unntak, med tettpakkede hyller fulle av alskens spennende og eksotiske produkter.
Har dere tarmflorabakterier til baby, spør en kunde som er innom. – Jada, svarer daglig leder Ann Karin Larsen, og geleider kunden til rett hylle.
Hun forteller at Sunkost fører en serie egne produkter som er lettopptakelige og tilpasset det nordiske kosthold.
– Vi selger ikke bare kosttilskudd som mineraler og vitaminer, sier Larsen . Vi har også økologisk mat, urtete og glutenfrie produkter i butikken. Hun mener at folk generelt er mer bevisst kostholdet, og der det før var mest kvinner som handlet helsekostprodukter, har menn kommet mer på banen. – Og det er vi glad for! smiler Ann Karin Larsen.
Article image

Tid for individuell minimalisme

Vi har satset på merkevarer i ulike prisklasser til både kvinner og menn. Hos oss får du klær som treffer både på jobb og i selskap, i tillegg har vi behagelige antrekk for deg som vil holde stilen på fritiden, forteller Unni Forshaug, daglig leder på VIC.
VIC er en stilren og flott butikk som ligger i tredje etasje på Narvik Storsenter. Butikken fører kjente merkevarer som Ricco Vero, Jean Paul, Bjørn Borg, accesories fra Tiger of Sweden og  Dreams by Isabelle Christensen (nytt merke i november)
Denne høsten ser vi en renere stil og en mote med et mer raffinert uttrykk. Silhuetten er, som til damen, enten smal eller «overzised». Lange strikkegensere, store jakker og bukser eller skjørt med høyt liv. Til menn er det smale mørke jeans og blazere med supersmale slag som gjelder. Motiv og mønster er abstrakte som gir et rent og moderne uttrykk. Det er tid for individuell minimalisme, føyer hun til.
Article image

Turutstyret kjøper du på Wistex

I år er softshelljakker sterkt i motebildet i fargene sort, limegrønt og blått. Disse kommer vi til å selge mange av under årets julehandel, er butikksjef Heidi Nilssen overbevist om.
Wistex er butikken for deg som trenger klær til jakt, turer eller er generelt aktiv på fritida.
Flanellskjorter er stadig like populært hos damer og herrer både til tur og fritid. Vi har også en del hodelykter og andre ting som termoser, kopper, soveposer, ja egentlig det du trenger for en god turopplevelse, sier hun.
Wistex fører kjente merkevarer som Gaupa, Ultimo Sport, Mirage, Villmark, Røros, Viking og Brusletto. Leatherman er også et populært merke og Wistex  har et bredt utvalg av multiverktøy og kniver.

Butikken er klar til storinnrykk. Det bugner av gode julegavetips og vi ønsker alle velkommen til en god julehandel, og en trivelig prat om tur/friluftsliv, smiler butikksjefen.
Article image

Sensuell til jul

Julens mest sensuelle undertøy får du kjøpt på Triumph på Narvik Storsenter. Butikken åpnet i vår og har blitt svært godt mottatt av Narviks befolkning.
Bright Passion heter en av Triumphs ekstravagante og sensuelle undertøysserier som forventes å bli årets julegave. Undertøyet er laget i elastisk tyll, flotte broderier og lurexeffekt i sølv og bronse. Trusene kommer i dobbelt lag med tyll og vips, så blir trusekantene usynlige! En søt liten detalj også, et lite transparent hjertemotiv som understreker det feminine, sier daglig leder Linda Ingebrigtsen.
Article image

Alkohol i alle varianter

Vinmonopolet er året rundt en av Narvik Storsenters best besøkte butikker. Og nå før jul øker trykket enda mer! Den statseide bedriften selger alkoholholdige drikker som aldri før. I år som i fjor er det nok juleakevitten som blir en av bestselgerne.

Nikita

Seks entusiastiske og smilende jenter tar i mot deg på Nikita Hair på Narvik Storsenter. Servicen er i høysetet, og allerede før jeg sitter i ventestolen blir jeg tilbudt noe godt fra deres kaffemeny. Her er det lett å bli sjarmert!
- Nikita Hair er en trendy salong for kvinner og menn i alle aldre. Våre
frisører er oppdaterte og følger med på moter og trender. Vi kommer gjerne med forslag til frisyre, farge, struktur og gir deg rådgivning om hvordan du skal gjøre dette hjemme, forteller Elinor Hodel Forsgren, daglig leder for avdelingen på storsenteret.
Nikita har et bredt produkt-spekter, der frisørene hjelper deg med å finne det som passer akkurat for ditt hår og hodebunn. Kjeden har sine egne produkter; Touch of Nikita og Senze’.  Nikita har også compliments, ett bonuskort der du samler poeng når du kjøper produkter eller når du tar en behandling i salongen. Dette kortet kan brukes på alle Nikita sine salonger. Mandag – Onsdag  mellom 10-16 har salongen 20% rabatt på klipp til studenter.