Helse & velvære »  I farta fra Harstad til Narvik!

I farta fra Harstad til Narvik!

I 1999 da Janne Vang og Anniken Berg åpnet Hårny Frisørsalong i Harstad trodde de at det bare skulle være de to der. Trillende på hver sin barnevogn slo impulsiviteten inn - vips så var jentene næringsdrivende.
Nå 9 år etter er de 9 ansatte. De driver en suksess rik Hårny salong midt i Harstad, en filial på Evenskjer og nå står altså Narvik for tur.
– Vi får livsglede av å ha prosjekter, elsker mennesker og lever for kundene våre. Når alt dette i tillegg kan skaffe noen en arbeidsplass er det jo en bonus både for oss og samfunnet sier Janne Vang.
Alle jentene i Hårny-konseptet drar lasset i lagtrender og synes konkurranser er gøy!!!

Begge eierne har vært nominerte til å bli Årets Frisør – som er en bragd i seg selv i det lange Norge.
– Å gå på jobben er gøy – vi ler så vi sprekker rett som det er. Her hos oss sitter latteren og kommentarene løst. Vi er nok absolutt en Rock`n Roll- salong, sier Anniken.
Kundene er i alle aldre, for hvem liker vel ikke å bli tatt varmt i mot og bli behandlet som en av familien, sier Anniken.
– Vi er vel også blitt kjent som en salong som er flink til å gjøre kundene våre nye. En stjerne til oss, og da føler de seg jo trygge på vår kunnskap, smiler Anniken.

Begge eierne er tatt opp i en eksklusiv forening – Inter Coiffure – som er en verdens-omfattende frisør-losje. Der får de møte kollegaer fra hele Norge flere ganger i året,
og får delt kunnskap og innsikt i yrket, og ikke minst være med på noen staselige årsball.
– Vi jobber mye ja, men best av alt: Vi gjør det vi liker! Når vi nå i tillegg til de 9 vi allerede er, får 3-4 frisører i Narvik, blir vi en skikkelig gjeng. Livet er herlig, smiler Janne og Anniken.

Tekst & foto: Rune Dahl