Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Hotell med barberer

Hotell med barberer

«Shop till you drop» er det et utrykk som heter. Dersom du skulle nærme deg denne tilstanden etter en lang dag i Byporten er det godt å vite at Scandic Hotel Byporten kun er noen få ustø steg unna.

Her kan du slappe av i lobbybaren med noe å drikke eller en smårett. Om solen skinner har hotellet en flott uteservering der du kan nyte god mat og drikke, mens du sakte kommer til hektene igjen. Dersom du liker deg såpass godt at du har lyst til å bli over natten tilbyr hotellet 239 rom i klassisk skandinavisk design.

Knutepunkt

Hotellet er også et perfekt utgangspunkt dersom du har planer om å utforske byen. Det er gang eller EL-sparkesykkel-avstand til det aller meste av severdigheter i sentrum, og alt av kollektivtilbud er bokstavelig talt rett på utsiden av døren. I likhet med mange andre hoteller i byen har Scandic Hotel Byporten et bra utvalg av fasiliteter, men vet du om noen andre hoteller med egen barberer? Ikke det nei.

«On demand barbers»

Et spennende tilskudd på hotellet er «On demand barbers» som fra sitt elegante lokale tilbyr hårklipp, skjeggtrim, barbering og hodebunnsmassasje. Med Mustafa Muco og hans dyktige team er det bare å legge seg tilbake i barberstolen og hengi seg til en magisk stund, med luksuriøs egenpleie. Etter dette bør enhver sliten shopper være såpass revitalisert at de er klare for en ny runde i Byporten.

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa & Scandic Hotel Byporten