Helse & velvære »  Frisør med kompetanse

Frisør med kompetanse

Hos Pelican Frisør går frihet og skapertrang hånd i hånd. Her forskes det på nye linjer og former og ideene vrimler. Slikt blir det godt miljø av.

Legger du håret ditt i hendene til en frisør hos Pelican Frisør kan du være trygg. Her jobber frisører med høy faglig kompetanse, og her kan du være sikker på at du blir tatt på alvor som kunde.

Article image

Kommunikasjon viktig

Når du setter deg i frisørstolen hos Pelican, får du en grundig konsultasjon før de gjør noe som helst med håret ditt. Du trenger ikke være redd for å ende opp med en frisyre som du ikke føler deg komfortabel med.

Alle frisørene hos Pelican har trening i å se hva den enkelte kler. De tar hensyn til både ansiktsform, proporsjoner – og ikke minst hvilken type du er. Og kanskje viktigst av alt; de lytter.

God kommunikasjon mellom frisør og kunde er viktig. Da sikres høy kvalitet, bra resultat og fornøyde kunder.
– Vi setter alltid kunden i fokus, og er opptatt av at alle som kommer til oss skal få en god opplevelse. Det innebærer blant annet at vi tar oss god tid til å snakke om kundens ønsker og behov både før og etter behandlingen, forteller Marta Småbakk som driver salongen sammen med Sonja Eidstø.
– Vi er opptatt av at klipp og farge må tilpasses den enkelte. Det viktigste er at kunden blir fornøyd. Vedkommende må få frisyren til å fungere i hverdagen, derfor gir vi alltid tips og råd om hva som kan gjøres hjemme i forhold til pleie og styling.

Allsidig kundekrets

Hun understreker viktigheten av å bruke riktige produkter for å få best mulig resultat. Denne kompetansen er det frisøren din som sitter inne med. Kjøper du feil produkter kan du nemlig ødelegge den nye fargen, eller oppleve problemer med å style håret ditt slik du ønsker.
– Folk blir glade og overrasket når de kommer hit, og nye kunder kommer alltid igjen. Vi jobber hardt med å holde kundeservicen på topp. Det skal være et hyggelig sted. Vi har det gøy på jobb, og sammen med kundene, sier Sonja med et smil.

– Vi har også en svært allsidig kundekrets. Vi har ikke bare èn type kunder, men hele spekteret. Noe som er veldig gøy for oss som jobber her. Vi er tre frisører, og alle har forskjellig stil. Vi har en frisør for hver smak, forteller Marta.

Trenden har lenge vært frisyrer med kontraster. Jenter har hatt kortklippet hår, mens guttene gjerne har hatt litt feminine frisyrer. Nå skal menn være menn og kvinner være kvinner. Det er myke bevegelser i motebildet, og har du fall eller krøll i håret går du lyse tider i møte.

Tekst & foto: Rune Dahl