Helse & velvære »  Deilige spa-produkter i julegave!

Deilige spa-produkter i julegave!

Skjem bort deg selv, din familie eller en venn med ren nytelse og pleie for hud og sjel. Velduftende luksusgaver som mange ønsker seg, men de færreste unner seg. Du finner Linda Johansens produkter på Varme og Bad i Kongensgate.
Article imageAlle ønsker seg eksklusive og sunne badeprodukter som pleier og tar vare på huden. Gi bort julegaven du egentlig har lyst på selv – gi bort en hjemmespa opplevelse! Alle produktene er håndlaget bare uker før de står i hyllen og alle er 100 % naturlige uten parfyme eller mineraloljer. Dette er ”jum-jum” for huden… og selvsagt er de barnevennlige, forteller produsent av produktene, Linda Johansen.
Vi har allerede satt sammen flotte gaveesker med deilige spaprodukter dandert i silkepapir. Gullfargede esker knyttet med sløyfe og kort… du må kun fylle ut navnet til den heldige, sier hun. Gaveeskene kommer i de nye duftene; frisk Limocello til dere begge, familievennlig Jasmine Wasabi og den freshe Cranberry Fig.
Article image

Rett fra naturen!

Etter nesten ett år med testing har endelig de første hårproduktene til Linda Johansen ankommet Norge. Varme og Bad i Kongensgate er først ute i malmbyen med disse produktene.
Proppfulle av vitaminer og antioksidanter er disse parabenfrie produktene å regne som ”mat” for både hår og hodebunn. Dette er ”hudpleie” for håret! Vi kan med hånden på hjertet si at disse verken tynger håret eller gjør det ”frizzie” men de gir glans, luftighet og langvarig pleie, sier Linda. Ingrediensene er nøye gjennomgått av Lindas fremste ekspert, kjendisfrisøren Jan Håkon ved salong Siseaux i Oslo. Serien består av Emu Olje sjampo, balsam og varmebeskyttende hårspray til bruk før og etter føn.
Article image

Nytt design og nye dufter!

Linda Johansen har redesignet Spa produktene og tilført nye og spennende dufter til både han og henne.
Alle våre spa produkter er håndlaget i små opplag og inneholder ingen parabener eller unyttige ingredienser. Med sin unike kombinasjon av organiske og naturlige plante-ekstrakter, oljer og rørsukker er hvert produkt en gave til din hud. Vi garanterer en himmelsk spaopplevelse, myk hud og dufter du vil elske! Løp og kjøp mine produkter hos Varme og Bad i Narvik, forteller hun engasjert.

Tekst: Rune Dahl