Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Byens triveligste frisørsalong?

Byens triveligste frisørsalong?

Med en behagelig atmosfære i sjarmerende lokaler, og fokus på service og personlig kundekontakt er Kava i Frognerveien en av byens desidert mest trivelige salonger.

Her kan du virkelig nyte en velfortjent pause i hverdagen mens dyktige frisører tar hånd om håret ditt! Salongen ligger i et hjørnelokale i en klassisk Frogner gård, med store vinduer og mye lys. Her holder fem erfarne frisører til, Tiia Maria, Hans, Gunn, Line og Jonas. De er alle glødende opptatt av mote og skjønnhet, og passer på å holde seg oppdatert på de siste trendene innenfor hårmote.
Tett samarbeid med leverandører er høyt prioritert, og i løpet av de siste 2 årene har Team-Kava vært på hårshow og kurs, blant annet i Stockholm, Berlin, Los Angeles og Dubai.

En trygg salong

I disse coronatider er det mange som sitter hjemme og lar håret seile i sin egen sjø i frykt for smitte.
Kava tar smittevern og hensyn til nervøse kunder på stort alvor. Salongen følger alle retningslinjer til punkt og prikke og lokalet er såpass stort og luftig at det ikke er noe problem å opprettholde god avstand til andre kunder. For manges del går isolasjon og mindre sosial kontakt på psyken løs. I så måte kan et besøk på Kava være rene terapi-timen.

En av byens hyggeligste salonger

Smilet sitter løst og småprat og gode replikker går på kryss og tvers mellom smørblide frisører og fornøyde kunder. En frisør er ikke bare en som klipper hår. Kavas kunder vil nok nikke gjenkjennende når jeg hevder at disse frisørene like gjerne kan fortone seg som en kjær bekjent. En du stoler på, som du vet er teknisk dyktig nok til å gjøre det beste for nettopp ditt hår, men som også er i stand til å prate om alt fra middagsvaner til samlivsbrudd.

Mer enn bare frisører

Utover å være frisører jobber Hans med artister, shows og teater, Gunn er stylist og malerinne, Line underviser på Norsk frisørskole, Jonas er tekniker for Maria Nila som driver med vegansk hårpleie, og Tiia Maria er hudpleier og makeup artist. Tiia Maria er også husets bryn og vippe-ekspert. Vippe extensions er svært populært, og en etterspurt tjeneste som passer perfekt å tilby sammen med hårpleie.
Navnet Kava kommer fra planten Kava, som er en plante som tillegges gudommelige egenskaper, med sterke vibrasjoner. Kava ønsker å videreføre disse gode vibrasjoner til sine kunder, slik de skal føler seg fantastiske i sin hverdag, enten det er snakk om hår eller vipper. Slagordet til Kava er Slagord «Make Hair Better». IN magasinets utsendte kan bare konstatere at denne salongen lever opp til sitt slagord.
Kava har også mange fine gavetips som forskjellige gavekort og fine gaveesker med forskjellige produkter.

FAKTA: Kava Frisør

• Adresse: Frognerveien 33, 0263 Oslo, Norge
• Telefon: 22 55 66 64
• Epost: kavafrogner@gmail.com
• Webside: kavafrogner.no
• Facebook: facebook.com/kavafrogner
• Instagram: instagram.com/kavafrogner

Tekst: Stein Olav Kåsa | Foto: Stein Olav Kåsa & Kava Frisør
 

Følg IN magasinet på Facebook