Klær & mote »  En ukonvensjonell klokke

En ukonvensjonell klokke

Endelig er klokkemerket TechnoMarine kommet til Norge for fullt. Deres Cruise Collection
har et unikt konsept for å skifte remmer og kappe slik at du kan variere farge på
klokken etter humør og antrekk. Du finner kolleksjonen hos ledende urmakere.

Det Genève baserte selskapet TechnoMarine er kjent for sin evne til å skape dristige fusjoner mellom svært avanserte ur, uvanlige materialer og nyskapende og sofistikert design. Fler og fler er blitt oppmerksomme på denne ukonvensjonelle måten å skape klokker på og selskapet er blitt en pioner i et ellers konservativt klokkemarked.

De er blitt et populært og kjent brand internasjonalt og nå kan man altså få kjøpt klokkene i Norge. Klokkene er et unikt og ekspressivt alternativ til den tradisjonelle måten å bære en klokke på. TechnoMarine var de første som begynte med plast og diamanter på klokkene, noe som gir de et frekt og moderne uttrykk. Her har du muligheten til å personliggjøre antrekk og på den måten vise hvem du er. Dette er en av grunnene til at de er å finne rundt håndleddene til flere av stjernene i Hollywood.

Cruise Collection

Cruise Collection er den mest solgte klokkeserien fra TechnoMarine. Disse klokkene er ikke bare et verktøy for å vise tid, men et moderne luksustilbehør som følger din stil og ditt humør. Klokkene kommer med og uten diamanter og med stål eller rosé gold plated bezelring. Kappen og rem kommer i mange glade farger som kan byttes etter behov. Selve klokkeskiven kommer i variable uttrykk. Cruise-serien kommer i fire størrelser og samtlige modeller er vanntett ned til 200 meter. Serien er tilgjengelig med og uten stoppeklokke funksjon og viser i tillegg dato. Diamantmodellene er smykket med 116 diamanter på bezelringen (0,6 karat). Fornuftige priser og høy kvalitet Dette høres kanskje ut som en dyr designklokke, men det stemmer ikke helt. Klokkeserien, som har modeller både for kvinner og herrer ligger på et fornuftig prisnivå. Kjøper du de uten diamanter starter prisene fra tre tusen kroner. Cruise klokkene passer også fint som bryllupsgave, forlovelsesgave eller morgengave.

Ta turen innom en urmaker og opplev klokkene selv. For utenom flotte vindusutstillinger av Cruise serien er det også anledning til å prøve på seg en klokke eller to samt slå av en prat med en av urmakerne.

Kontakt Nortime på telefon 991 23 000 for informasjon om nærmeste forhandler.

Tekst: Charlotte Krog Foto: Nortime