Sparkling Saturday på Torvet

Lørdagen har aldri vært triveligere på Torvet! Jonas B.s «Sparkling Saturday Lunch» (kl 12-17) inneholder deilig snacks og delemat fra kjøkkenet, ukens utvalgte pizza og et glass sprudlende drikke for kun 279,-. Få et ekstra glass med ...
Les mer
ingress sparkling saturday

Spis ute uka i Kristiansand

5. - 11. februar 2018 kan du få matopplevelser og gjøre et matkupp på mange av Kristiansands spisesteder! Byens spisesteder inviterer deg til et skikkelig matkupp første uka i februar! Med inspirasjon fra blant annet Københavns «Dining...
Les mer
ingress spis ute

Familiesøndag på Aquarama spa

Lurer dere på hva dere skal gjøre på en søndag? Du bør prøve familiedag i Aquarama Spa! Aquarama har familiedag hver søndag fra kl. 12-15. Aldersgrensen denne dagen er 4 år. Man kan kun ha med to barn per voksen. Vil du benytte mulighe...
Les mer
ingress gaquarama

Vinhøst i Kristiansand

Fra 9. til 15. oktober inviterer flere av byens restauranter til VinHøst. Med fokus på mat & vinglede, samt å dele de gode opplevelsene, inviterer de til en variert, rikholdig, morsom, overraskende og lærerik festival, hvor alle skal k...
Les mer
ingress vin

Midtpunktet

Hvorfor dra over bekken etter vann - når du kan få alt på ett brett? Og stjernehimmel med på kjøpet. Velkommen til Lillesand Senter.
Arkitekttegnet av det velrennomerte firmaet AMB, og kortreist mellom E18 og Lillesand sentrum; L...
Les mer
ingress Lillesand Senter

Møtestedet i Markens

I hjertet av Kvadraturen ligger Lillemarkens – et kjøpesenter og naturlig samlepunkt i Kristiansand sentrum. Lilletorvet i kjelleretasjen tilfører et ekstra element med herlige matopplevelser. 
Den tidligere handlegaten som utgjø...
Les mer
Lillemarkens ingress

Kok suppe på en spiker

Dagene blir lengre og lysere. Allikevel henger temaet «finanskrise» fortsatt over oss mange sier at vi fortsatt har en tøff tid foran oss. Slå to fluer i en smekk; spar penger og plei vennegjengen: inviter til hyggelig spleiselag.
S...
Les mer
lammeboller

Velkommen til julehandel

Nytt år betyr nye muligheter. Slottsquartalet har tyvstartet, og ønsker velkommen til julehandel i nyoppussede, friske lokaler, som bugner av nyheter. Vel hjemme etter handleturen blir festforberedelsene en fryd. Velvære starter innenf...
...
Les mer
present with red ribbon and card.

Mer å by på

Kristiansand sentrum, Kvadraturen, er selve hovedstaden på Sørlandet med over 300 butikker, krydret med et rikt utvalg av gode mat – og kulturopplevelser. Kristiansanderne har et stort hjerte og stolthet til sitt intime og pulserende b...
...
Les mer
kvadraturen

Historisk vin i boks

Da den spanske vinprodusenten Torres bestemte seg for å tappe vin på flaske mente ekspertene at det kom til å ruinere selskapet. De tok feil. Nå 100 år senere står Torres klar med bestselgeren Coronas på papp.
I dag er familiesel...
Les mer
druer_web

Lidenskap og vitenskap på bordet

Det blir stadig flere norske akevittelskere. Den feminine Fru Lysholm Aquavit er blant de mildere akevittene som treffer nye målgrupper. De siste ti årene har det totale akevittsalget økt med 50 prosent.
Flere urbane kvinner følger e...
Les mer
videre_MG

En drømmeplass for sansene

Skal det være et rykende ferskt gulrotbrød? Eller kan det friste med italiensk konfektkake til kaffen? Skal du «ud» i kveld? Drømmeplassen har antrekk og tilbehør du garantert ikke finner igjen «på halve byen».
I hjertet av ...
Les mer
_MG_0734

Matkunstneren i Kristiansands Italia

Det oppleves som en ferie i Italia, men jeg befinner meg hos søsteren til Vera, «La Sorella del vera». Byens berømte familiedrevne restaurant har fått ny kjøkkensjef, og smaksløkene danser av glede. Jeg har oppdaget ekte matkunst.
Ha...
Les mer
Kristiansand-Sorella Del Vera-2 copy

Utested med håndverkersjel

Det startet med en drøm om å åpne pub. Etter å ha totalrenovert hjertet i Håndverkerforeningens gamle lokaler, kunne Sissel og Bjørn Albert, Laurits Hvidevoll og Lars Ove Tesdal åpne Kristiansands største utested.
I det samme m...
Les mer
Hndverkeren-1

Vinetikette

Nyttår er anledningen der både vinkunnskap, takt og tone blir satt på prøve. Ofte i en salig miks av venner, kjente og ukjente, gjerne ispedd noen man vil gjøre ekstra godt inntrykk på. Da gjelder det å kjenne sin vinetikette, så man u...
Her er noen...
Les mer
vinetikette

Med sjefskokk Sonja Lee i Rottatouilles fotspor

Reis med barna til Paris i fotsporene til rotten Remy fra Disney filmen Rottatouille, og opplev verdensbyen fra en ny vinkel.
For første gang lanseres egne temareiser for barn i Norge, og første reise går til Paris. Sjefskokk på reisen ...
Les mer
I_0170999_02_413x200

Når en pepperkakebaker baker pepperkaker

Duften av pepperkaker som blander seg med julesanger. Små hender med kjevler i - og en diger deig midt på bordet. Kan det bli mer jul?
I Snippen barnehage er juleforberedelsene i full sving. Peppekakedeigen er bakt på forhånd, og ende...
Les mer
pepperkaker_DSC6394_298x200

Julemat i norske hjem

Hvorfor spiser noen svineribbe eller pinnekjøtt på julaften, mens andre velger lutefisk eller kalkun?
Hva som spises i julen varierer geografisk og slektsmessig. I Trøndelag og på Østlandet er det tradisjon å spise svineribbe, mens de...
Les mer
julestemning 3

Julens gyldne dråper

– I do love this stuff! Under innspillingen av sin TV-serie om det skandinaviske kjøkken ble kokken Keith Floyd introdusert for regionens «nasjonaldrikk» – akevitt. Det ble mange drammer. Det samme gjør det for feststemte nordmenn, ide...
Jo krafti...
Les mer
Juleaquavit_2008_61x200

Tre liter førjuls-vin

Christer Berens’ røde pappvin M d’A er blitt mykere, saftigere og rikere enn da vi smakte den i mai. Det gjør at den passer bedre til førjulsmat.
Siden pappvin er ferskvare, ligger vinen på tank i Italia og tappes annenhver måned. ...
Les mer
berens_profil_300x200
#PAGEBAR#