Hjem » Stavanger » Interiør & design »  Kunsten å dekke et vakkert bord

Kunsten å dekke et vakkert bord

En pen borddekking er en flott ramme rundt måltidet og hos Sara`s Fest og Gavebutikk finner du alt du trenger til den spesielle dagen, enten du planlegger et enkelt selskap eller en større begivenhet som konfirmasjon, dåp eller bryllup.
Sara`s Fest og Gavebutikk holder til i hyggelige lokaler i Gartnerveien, rett over Kilden kjøpesenter i Hillevåg, og tilbyr et stort utvalg av produkter til borddekking og annen pynt til selskapelige anledninger. Her finner du blant annet servietter, stearinlys, kubbelys, lysestaker, vaser, ringputer, løpere og girlandere. Tar du turen innom er du garantert å få gode idéer og inspirasjon til hvordan du skal dekke bordet til ditt neste selskap.

Butikken startet opp høsten 2006, og innehaver Anne Beth Lindanger Nordbø forteller at tanken bak er at her skal man finne det man trenger av pynt til alt man feirer i livet, helt ifra barnedåp og til gullbryllup. De har også et utvalg flotte gaver og kort til ulike merkedager.

– Hos oss skal du finne pynt til alle anledninger. Vi fokuserer mest på borddekking, noe vi følte det var mangel på her i Stavanger. Og vi har blitt veldig godt mottatt, og har fått mange faste kunder som vi setter stor pris på.

Inspirasjon til flotte bord

Det er mange måter å dekke et bord på og mulighetene er nesten uendelige, alt etter anledning, årstid og hvilken mat som serveres. Mange synes kanskje det er vanskelig å skulle dekke et pent bord, og hos Sara`s Fest og Gavebutikk er de alltid behjelpelige med gode råd og idéer. I tillegg har de alltid flere pyntede bord i butikken som man kan hente inspirasjon fra.

Bordene forandrer de hele tiden, alt etter hva som er sesongens høytider og merkedager. Akkurat nå vil du for eksempel finne flere gode idéer til borddekking til konfirmasjonsselskaper, og de har et stort utvalg av bordkort, bordkortholdere, kakepynt og dekor til bordet.

– Det er ikke alle som er like interesserte i å dekke bord, men vi kan komme med gode råd og veiledning slik at alle har muligheten til å dekke flotte bord. Vi opplever ofte at kunder kommer tilbake etter selskapet og forteller at de har fått masse skryt for borddekkingen, sier Anne Beth. Det er viktig for dem som jobber her å gi kundene god og personlig service, og de strekker seg alltid langt for å hjelpe med ulike problemer. Blant annet gir de ofte lynkurs i serviettbretting, noe mange kanskje synes kan være litt vanskelig.

Bursdagsfeiring

Her finner du også alt du trenger til bursdagsfeiringer, enten det er til barn eller voksne. For de minste er jo bursdager alltid et av årets høydepunkter, og i butikken har de et stort utvalg av Disneyprodukter til å dekke bordene med slik at bursdagen får akkurat den riktige rammen. De har også et bredt utvalg med konfetti, girlandere, serpentiner, ballonger og alt det som hører med til det perfekte bursdagsselskap.

Sara`s Fest og Gavebutikk har dessuten et stort utvalg av stearinlys i alle varianter og farger. Og som med alt annet i butikken holder også disse høy kvalitet.

– Vi har bevisst valgt litt dyrere selskapslys av god kvalitet, så kan man heller brenne andre lys ellers. Det skal være litt forskjell på hverdag og fest, sier Anne Beth med et smil.

Et besøk hos Sara`s Fest og Gavebutikk er garantert å gi deg masse inspirasjon til hvordan du skal dekke et vakkert bord, og de ønsker alle velkomne innom for en hyggelig handel!

Tekst: Mona Gullstein
Foto: Rose Robles Ellingsen