Hjem » Interiør & design »  Svane Kjøkkenet lanserer snekkerkjøkken

Svane Kjøkkenet lanserer snekkerkjøkken

Dansk kjøkkendesign, dansk produksjon og dansk kvalitet er forent i dette raffinerte snekkerkjøkkenet - S12 RAW Limited Edition. Dette er helt nytt for Svane Kjøkkenet i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.

Svanekjøkkenet lanserer sitt første snekkerkjøkken - S12 RAW Limited Edition. Det har et design som forener det unike med et godt håndverk. Kjøkkenet er godt gjennomtenkt og kompromissløst ned til den minste detalj, med helfinerte rammer og skuffefronter i massivt tre. Uttrykket er rått, mørkt og nordisk. Med lanseringen av denne spesielle versjonen av S12 RAW ekspanderer Svane Kjøkkenet til en ny kategori og beveger seg inn i den eksklusive delen av kjøkkenmarkedet, på linje med snekkerkjøkken og internasjonale luksusmerker.

Perfeksjonisme

– Vi jobber for å skape det ultimate kjøkkendesignet, hvor vi har perfeksjonert designet og raffinert hver eneste detalj. Dette blir gjort i våre eksisterende produksjonsanlegg, og erfarne produksjonsmedarbeidere er ansvarlige for den håndverksmessige finishen, som representerer det beste, forklarer Svane Kjøkkenets design- og konseptsjef, arkitekt, MAA Rolf Birk.
S12 RAW Limited Edition fremstår som et gjennomført møbel med et designmessig klart og særegent uttrykk. Kjøkkendesignet omfavner hele det sosiale samlingsstedet, som utgjøres av kjøkken og spisestue. Utover funksjonalitet og design, gir det en spesiell opplevelse av varme, sjenerøsitet og romslighet. Detaljene, perfeksjonismen og håndverkets utførelse utgjør hele forskjellen - dette er kjøkkenkunst som gir en ramme til familien og et hjem anno 2020/2021. Det nye kjøkkendesignet er helt nytt denne høsten hos Svane Kjøkkenet sine avdelinger i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.
Du kan lese mer om S12 RAW Limited Edition på no.svane.com.

De ansatte hos Svane Kjøkkenet i Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo gleder seg til å vise deg S12 RAW Limited Edition.

FAKTA Din lokale Svane Kjøkkenet forhandler

Webside: no.svane.com
Instagram: instagram.com/svanekokkenet

Trondheim
Adresse: Bassengbakken 1, 7042 Trondheim
Telefon: 72 90 90 83
E-post: post@svanetrondheim.no
Facebook: facebook.com/svanekjokkenettrondheim

Bergen
Adresse: Slottsgaten 3, (på Bryggen), 5003 Bergen
Telefon: 698 78263
E-post: post@svanebergen.no
Facebook: facebook.com/svanekjokkenetbergen

Stavanger
Adresse: Gamle Forusvei 10A, 4031 Stavanger
Telefon: 5298 7731
E-post: post@svanestavanger.no
Facebook: facebook.com/svanekjokkenetstavanger

Oslo
Adresse: Karenslyst Allè 50, Skøyen, 0279 Oslo
Telefon: 2412 9910
E-post: tove.seberg@svaneoslo.no
Facebook: facebook.com/svanekjokkenetoslo

Følg IN magasinet på Facebook