Hjem » Oslo »  Matlaging i verdensklasse

Matlaging i verdensklasse

Bora x Bo kombidampovn

Morten Engebretsen AS er stolte over å representere det nye BORA X BO kombidampovn - multifunksjonsovn. BORA X BO er en ny revolusjon fra BORA. Dette er kombiovnen ingen private kjøkken har sett maken til. Den steker kraftigere, hurtigere og jevnere. Den både steker, griller og damper maten, det er som en MasterChef og ovn i ett. 

Nye funksjoner

Glem alt du vet om å lage mat på kjøkkenet. Den nye kombiovnen fra Bora, BORA X BO har en rekke nye funksjoner private hjem ikke har sett maken til før nå. Det er som ovnene til top Chef fra restaurant-kjøkken rett i ditt eget hjem. Kombiovnen har mange ulike ferdige programmer til alt av fisk, kylling, kjøtt, grønnsaker osv. Programmene er en perfekt kombinasjon av temperaturregulering og fuktighet. Du kan også styre ovnen manuelt, og i tillegg kan du lagre dine egne program. Du vil ikke at den fantastiske sprø svoren på ribben du fikk til i julen skal glemmes. Lagre programmet og innstillingene du hadde, så blir svoren like god og sprø neste gang også. 

Du er vel veldig lei av at du alltid må skrubbe vekk sorte flekker, fett og annet avfall fra matlagingen når du må rengjøre stekeovnen? No more! Med BORA X BO sin kombiovn putter du kun inn en miljøvennlig rengjøringspatron, så gjør den jobben for deg. Du sparer tid og ikke minst penger på såpe artikler, men også for miljøet. 

Den multifunksjonelle ovnen gjør matlagingen sunnere og mer lønnsomt smakfull for deg og dine koke ferdigheter da den damper, koker og griller maten. I tillegg til dette bevarer den alle smaker og næringsstoffer. 
Er tid et problem når barna skal på aktiviteter, du er sliten etter jobb eller rett og slett ikke orker å vente for lenge på maten? Med Kombiovnen fra BORA kan du forvente kortere steketid og bedre resultater. En ferdig pizza fra Grandiosa tar ca 15-20 min å steke, men med BORA X BO blir tiden halvert, men smak og matopplevelsen blir den samme. Muligens bedre? 

For å toppe det hele fjerner den multifunksjonelle ovnen damp og matlukt før du åpner døren - som den eneste på markedet! Ikke rart den kalles multifunksjonell.
Med BORA X BO får du bemerkelsesverdig gode matlagingsresultater - rett og slett! 

Unikt design

Den sorte rammen og det minimalistiske designet gjør BORA x BO til et kunstverk. Displayet på kombiovnen er helt sort i avslått tilstand og lyser opp med flotte illustrasjoner, slik at det er enkelt å forstå. Ovnen har et sømløst design, akkurat slik som det stilige innmaten av rustfritt stål. 

Enklere blir det ikke!

I BORA X BO følger det med en bruksanvisning som gjør den brukervennlig for alle, men den er så enkel i bruk at du faktisk kan kaste bruksanvisningen. 
I tillegg til det finnes det en egen kokebok som er spesiallaget for ovnen. Her kan du leke deg med de forskjellige programmene og oppskriftene. Det gir stor matglede for alle i familien.
Hva venter du på? Oppsøk en forhandler og be om en demonstrasjon av mirakelmannen 
BORA X BO - og opplev matlaging i verdensklasse.

 

Fakta

Morten Engebretsen AS er skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad. De har importert, produsert og solgt VVS-produkter og metaller siden 1901. Det nyeste og råeste tilskuddet i sortimentert er den innovative koketoppventilasjon fra den tyske leverandøren BORA.

 

Tekst: Malin Johansen | Foto: Morten Engebretsen AS