Hjem & fritid »  Familiesenteret er klart

Familiesenteret er klart

Endelig har stillaser og håndverkere forlatt Amfi Futura. Det nye senteret fremstår som topp moderne med flere spennende tilbud på plass.

Familiesenteret Amfi Futura åpnet for første gang i 1989 og var det første kjøpesenteret i Kristiansund. I dag er Amfi Futura et av de viktigste kjøpesentrene for byen og omlandet.

 

 

Flere nye leietakere

2007 var et problematisk år, både for kunder og ansatte, ifølge senterleder Svein Haga Nå er imidlertid senteret ferdig utbygget, og framstår som et moderne og hyggelig familiesenter.
I forbindelse med ombyggingen har senteret fått flere nye leietakere,og de to siste åpnet dørene for kort tid siden
– Jack & Jones og VERO MODA kompletterer tilbudet vårt, spesielt mot den yngre del av våre kunder , sier Svein Haga.
På forsommeren ble det holdt offisiell nyåpning, og senteret har merket at både gamle og nye kunder strømmer til senteret.

Alt du trenger

I dag har Amfi Futura 37 ulike butikker. Her finner du stort sett det du trenger av klær og sko, matvarebutikk, postkontor, bank, apotek, frisør – samt et eget solstudio. Samtidig er senteret oversiktlig og tilgjengelig.
Amfi Futura tilbyr sine kunder gratis parkering, noe senterlederen tror at mange setter pris på.

– Med over 600 parkeringsplasser føler vi at vi dekker behovet til kundene våre. Amfi Futura gjør jevnlige kundeundersøkelser. De viser at et stort flertall av kundene nevner parkering som et viktig punkt i forbindelse med handleturen,forteller han.

Hyggelig miljø

De samme undersøkelsene viste også at kundene er fornøyd med servicen de får i butikkene hos Amfi Futura.
– Vi er kjent for å ha et hyggelig miljø med serviceinnstilte og hjelpsomme medarbeidere. Innen Futura-familien har vi alltid vært enige om hvordan vi skal ha det. Derfor har vi hele tiden vært opptatt av å ha fokus på service ved å holde årlige samlinger for de ansatte. I tillegg drives det serviceopplæring innen de enkelte kjedene. Mange av de ansatte har jobbet ved senteret i flere år, og kundene gir uttrykk for at de setter pris på å handle hos noen de kjenner igjen, sier senter-lederen.

Flere spennende ting

Men Amfi Futura har flere spennende ting på tapetet.
Det neste som skal skje er at en helt ny bensinstasjon skal åpne i tilknytning til Amfi Futura. En BEST-stasjon skal gi et fullverdig tilbud med vask og service,og er forventet å åpne før jul.
Det er nå klart at vi får bowling, biljard, golfsimulator og andre spill samt servering i kjelleren, sannsynligvis før jul. Dette er vi sikker på blir et populært tilbud til våre kunder, avslutter senterleder Svein Haga.

Tekst: Berith Eva Lamøy  Foto: Grethe Ohr